Coming out of the closet!

Jag antar att det är offentligt nu...
www.dagensmedia.se (http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=115881)

Haha, here we go again...

Lilla, sötaste, raraste vännen. Hur orkar du? Det är bara juni! Du kommer dö och tappa gnistan innan nästa år ens har börjat. Poor thing.

Ångest, Antoinette.

Jag hatar mitt liv just nu. Det här är andra dagen jag är hemma från jobbet. Jag vet inte vad som är värst, min hosta eller ångesten över att jag inte är där. Jag har hur mycket som helst att göra och i nuläget blir ingenting gjort. Det är svårt att jobba hemifrån också... Jag får helt enkelt lägga i en hög växel på måndag - då jag förhoppningsvis är frisk - och beta av sak efter sak.
Dock så finns det en sak jag måste göra innan imorrn. Ska försöka börja på den redan nu, den kräver en hel del bearbetning.

Jag har ågren över att jag inte kan hjälpa mina tjejer som jobbar i Svartbäcksskolan just nu heller. De sliter som små djur (och har gjort i tre dagar) och jag orkar inte ens lyfta ett finger. Himla piss.

För övrigt är min hosta något utöver det vanliga. Ibland får jag attacker som gör att jag kippar efter andan. Det finns inte ens utrymme att föra ett glas vatten till munnen för att jag hostar så förbannat. Oftast slutar dessa attacker med att jag ligger på golvet med svetten och tårarna rinnandes. Jag tar mina hostattacker som leder till kväljningar anytime, framför dessa. Och jag som verkligen hatar att spy. Då kanske ni förstår.

Igår hade vi i alla fall tryout som jag pallrade mig till. Det var mycket bra folk där och den gick över förväntan! I nuläget har vi lite av ett lyxproblem där vi inte vet vilka vi ska välja. Det börjar väl forma sig en idé i huvudet i alla fall, som verkar hållbar, men vi ger det någon dags fundering till.

Gick och hyrde film åt mig själv. Marie Antoinette. Har inte sett den än. Har väl inte direkt känt ett behov av att se den heller men nu fick det bli så. Det är ju annorlunda än alla andra filmer som går på tv i alla fall. Och torsdagar är verkligen värsta tv-dagen so Marie it is.

Heippa.

Let the force be with me.



Jag är inte sådär söt när jag hostar. Jag ser ut som att jag ska kräkas (och håller faktiskt på att göra det också). Och ibland kör jag ett sånt där ugly face när jag känner att en hostning är på väg att komma... som den sen inte gör... förrän långt senare. Då håller jag mitt ugly face tills dess att hostattacken är förbi. Satana pärkälä. (Med viss reservation för stavningen.)
Just det, det piper sådär härligt när jag hostar också. Jag låter som en visselpipa där kulan ramlat ut. Då blir det inget sånt där skönt ouiouiouio-variation på ljudet, ni vet? Bara uiiiii.

En rolig sak att se fram emot dock: tryout imorgon!!! Vi har fantastiska talanger som kommer för att joina just oss och det kommer bli spännande - och svårt - att välja ut vilka sju (reservation för det antalet också) som får originalplatser.
Jag återkommer på det ämnet.

Nu ska jag dö på soffan.

Sa jag att jag har tråkigt?

När man är ensam, liten och sjuk är man också uttråkad. Tur då att jag hittade en rolig sida. Ser ni vilka kändisar jag morphat mig med? Rätt svar finns under bilderna.

 
Charlize Theron & Mischa Barton.

Ett negativt inlägg.

Jag hatar att vara sjuk. Inte mest för snorandet, hostandet och den dåliga sömnen, utan för vad en "liten" förkylning gör mot mig som person. Helt plötsligt går jag från att vara uppåt och framåt till att känna mig som den minsta människan på jorden. Lägg på en känsla av att vara helt ensam och du har sjuka mig i ett nötskal. Jag känner mig helt patetisk och tycker så synd om mig själv. Dessutom stör jag mig helt plötsligt på allt också. Eftersom jag har orken av en 80-åring plockar jag inte undan efter mig själv direkt utan låter helt sonika ett tomt vattenglas stå framme (så horribelt, eller hur?) och självklart är det mitt irritationsobjekt tills jag tar bort det. Irritationen tar förmodligen mer energi än att gå bort med glaset direkt.

Ikväll ska jag se Gigli. Det ska nog vara den sämsta filmen som någonsin gjorts men jag ser faktiskt fram emot den. Det är också en bieffekt av min förkylning. Bara för att jag gjort noll grejer idag, ser jag fram emot en dålig film. Ben Affleck och Jennifer Lopez - kan det vara dåligt? Eh ja, förmodligen.

Och nu är det Rahael Ray på tv. Hon stör mig också. Hon pratar liiite för mycket. Idag har hon dock cheerleaders på sitt program så jag ska kolla. Det är inte som att jag har något bättre för mig. Ska smutta iste också. Mamma köpte till mig och jag är henne evigt tacksam.

En film till.

Mina tjejer på EM. Helt outstanding.
Om ni vill få en känsla av ungefär vad jag kände i det ögonblicket, kolla längst ned på skärmen... Jag och Lotta står vid musikanläggningen...


Soundtracket till mitt liv.

Min favoritlåt just nu:

 
Natasha Bedingfield - Wild horses.

No time!

Jag hinner inte blogga. Det händer alldeles för mycket i mitt liv just nu.

Later. 

EM-medaljör!

Jag är så fantastiskt lycklig just nu. Är nyss hemkommen från Danmark och EM och har lyckats med något ingen annan svensk gjort på åtta år - nämligen tagit EM-medalj i seniorklassen på EM!!! Sist var det 1999 då jag själv tävlade och vann guld i Berlin. Nu, åtta år senare och med bra mycket svårare motstånd, har mina tjejer tagit brons. Jag är så stolt, så stolt, och ord kan inte förklara mina känslor just nu. Några bilder får visa mina medaljörer och så får jag berätta mer senare.


Min alldeles älskade örnar med bronset. De har aldrig varit så bra som på mattan i söndags. Sweden's back in the game! (Sista bilden är det vi och våra norska vänner i Viqueens.)

Puss!

Däjnmärk.

Nej, hörrni. Jag håller på och packar och det är lika bäst att stänga av datorn. Imorgon tiiidigt drar jag till EM och Danmark med mina käraste örnar. På lördag tävlar vår group stunt Faber 5ive och på söndag är det Mickis (individuell) och lagets tur. Är tillbaka igen på måndag kväll!

Vill ni hålla er uppdaterade ska ni kolla in
www.powercheer.se Jag skriver resultat och rapport där, om jag har möjlighet.

Ta hand om er. Och håll tummarna för att vi ska få göra ett felfritt program!

Hej då Sverige, hallå Danmark!

Jag måste bara påminna er...

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=V0D0C0V0Q0W9Q0U8D8C168G181Q

Iiih! Jag har så mycket fjärilar i magen! Det är svårt att koncentrera sig på jobbet en dag som denna. Minns faktiskt inte när jag var såhär nipprig senast. Måste varit precis innan vi åkte till USA förra året! Visst - Danmark är inte USA, men det är några dagar med mina älsklingssystrar! Jag är glad!

Haha!

Jag kollade precis på Idol från igår, som jag hade spelat in. Precis när de skulle meddela vem som skulle åka hem bröts inspelningen! Haha! Jag antar och hoppas att det var Stephanie? Hon var faktiskt inte mycket skoj, den bruden.

Bästa uppträdandet igår kväll: Jordin Sparks - by far!


Makes me wanna cry!

Vi hade genrep inför EM idag. Det var så roligt! Och tjejerna gjorde bra ifrån sig, jag är glad. På fredag åker vi! Det ska bli underbart!

Här är fina bilder från kvällens uppvisning:


Sarah och Mickis är upp och ned på första.
Mickis basket är hög på andra.

Ciao.

Ett ömtåligt liv.

Igår tog det mig ungefär en och en halv timme att komma tll jobbet. Med bil. Detta eftersom Stockholm har fått för sig att bygga om halva stan nu i sommar. Avstängda körfält, broar och bussfiler som tar upp ett vanlig fil för oss andra. Ja, resultatet är i alla fall en herrans massa köer.

Imorse ville jag då vara lite smartare. Jag gick upp lite tidigare och åkte hemifrån typ tio i sju (en kvart tidigare ungefär). Allt flöt på fram till Skogskyrkogården ungefär (där det alltid bildas köer). När jag då satt där och kröp fram kom jag på att jag skulle kunna svänga av mot Bagarmossen och åka bredvid Nynäsvägen fram till Globenrondellen. Sagt och gjort. Det jobbiga var bara att när jag sitter vid ett rödljus, precis vid en påfart på Nynäsvägen hör jag en stor smäll. Just i påfarten har en motorcykel och bil krockat. Folk springer ut och jag kan se hur de försöker hjälpa motorcyklisten upp på benen. När jag sakta rullar vidare kunde jag se att bilen var totalkvaddad i ändan.
Det gjorde mig lite skärrad och jag är det fortfarande. Tänk hur lätt det händer olyckor!

Dagligen kan man se en ambulans med rödljuset på eller två bilar som krockat. Man kanske inte reflekterar över det särskilt mycket men när man är mitt i händelsen blir man smärtsamt medveten om hur jäkla ömtåligt livet är. Usch.

Ta hand om er.

Ge mig en F5!

Nu är det storm på G. Det har varnats om ett riktigt åskoväder med 500 blixtnedslag i minuten. Hoppas nästan det blir så. Det är coolt. Och när man ändå bara ska sova så kan det lika gärna storma.



Jag har sprängande huvudvärk och har haft så i snart tre timmar. Nog blir det åska, alright.

Hej så länge.

Helgen som varit.

Long time no see, jao. Låt mig se nu... Vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna?

I fredags när jag kom hem, smått sönderstressad från jobbet, åkte jag och bejbi ut till Dalarö. Han hade aldrig varit där ute förut. Vi parkerade bilen och gick i solen längs med vattnet. Satt lite på en brygga och myste i småstadsidyllen. Sen åt vi gott på en restaurang där innan vi begav oss hem igen. På vägen hem stannade vi till vid Schweizerbadet så att jag kunde visa honom denna av mig omtalade sandstrand. Lite snopet att då upptäcka att inget finns kvar av det jag i mina ungdomsdagar njöt av. Halva stranden var typ bortspolad och det var inte alls lika fint längre. Åker folk dit och badar fortfarande? Anyways, det var ju sand och det var vatten. Det är ju ändå fint i kvällssolen sådär. När bejbi körde hem höll jag för hans ögon lite och tänkte lotsa honom själv. Det var inte lyckat kanske. Speciellt när jag inte kan höger vs. vänster i pressade situationer...

Igår var det förbundshelg så då satt jag inburad från 10 till 16.30 inomhus, med undantag för lunchen. Efter det gick jag hem och fixade mig för att klockan 18 möta min klass från högstadiet för vår 10-årsreunion! Det var faktiskt grymt kul att träffa dem och alla var sig lika. Dessutom var min gamla klassföreståndare där som special guest. Hon kände inte igen mig eftersom jag inte var så mörkhårig på högstadiet. Sen klickade minnet när hon kom på att jag var hennes straight-a-student. Haha.
Vi var bara 11 där, trots att i princip alla hade fåtts tag på och lovat komma. Men strunt samma - de viktigaste var där! Och det var en skön tripp down memory lane.

Imorse var jag uppe med tuppen klockan 8 för att fortsätta förbundshelgen. Det var bara lite diskussioner och inte lika intensivt som gårdagen. Vi var klara vid 13 och då gick jag och Helena och åt grekiskt i centrum. Sen åkte jag till mamma och pappa och sen hem. Nu sitter jag här och har precis sorterat bort vinterskor och ersatt med sommarvarianter. Jag har väldigt mycket mer sommarskor upptäckte jag... De får inte plats på min lilla skohylla i min lilla lägenhet. Nåväl.

Måste ner till förrådet! Tjadå hej!

Förresten - EM nästa helg. Hur effing underbart är inte det?!

Hit and miss!

Hit!
- American Idol är tillbaka som vanligt nästa vecka. Jag hade börjat bli orolig och var tvungen att ringa TV4. It's all good. Tisdag sitter jag bänkad igen.
- Startordningen till EM har äntligen kommit! Eagles tävlar som 8 av 10. Känns faktiskt riktigt bra!

Miss!
- EM-arrangörerna kan inte ens läsa av sina egna registreringspapper för de har lyckats missa Faber 5ive och Mickis, trots att de står på pappret, vi har betalat för dem och jag har skickat presentation! De bad till och med om en Faber 5ive-pres som var lite längre! Jaha, var tappade ni den sen då...? Danskar!

Hej då.

Ett steg i taget.

Idag mår jag ännu lite bättre. Sitter i skuggan på mammas och pappas bakgård och uppdaterar mig om världen som gått de senaste dagarna. 

Igår var jag tvungen att pallra mig in till stan för att måtta budtärneklänning. Jag mådde ju inte bra men hade en bokad tid och pappa kunde skjutsa in så jag var ju inte tvungen att förflytta mig själv. Tror ni inte att klänningen inte hade kommit då?! Onsdag, torsdag nästa vecka trodde de. Tack för att ni ringde och varnade mig... Har fått ny tid den 26/6. Halleluja.

Inget Idol var det igår heller. Jag som verkligen behövde uppmuntran. Jäkla Bingolotto. Spelade in Here on earth dock. Har inte sett den sen den första gången jag såg den för många herrans år sen. Stör mig på att två så fagra killar som Josh Hartnett och Chris Klein slåss över den fula bruden. Nåväl.

Träning ikväll. Spännande. Bara fyra kvar nu innan vi åker. Längtar som en galning till EM och det ska bli så skönt att släppa 06/07-programmet och lägga allt bakom sig. Om två veckor blickar vi framåt, får in nytt folk, satsar mot nya mål och nya drömmar. Och sommarträningar är skönast. Ingen press, inga deadlines. Bara slappt och kul. Och massa nytt.

Nu ska jag gå och däcka. Pusseluss.

Helvete.

VARNING: Alla känsliga läsare bör avstå från detta inlägg!

Natten till måndag var nog den värsta jag upplevt på länge. Med 20 minuters intervaller sprang jag upp på toa och spydde. Jag hatar att spy! Och jag gjorde det alltså säkert 20 gånger den natten. Sen var jag helt förstörd dagen efter. Frossa, feber och illamående hela dagen. Svag som attan. Slapp spy något mer i alla fall och det var ju bra.

Idag mår jag lite bättre. Febern finns kvar men jag fick sova ut ordentligt. Från 21 till 9 ungefär. Skulle egentligen åkt in och jobbat med tjejerna på Vårruset idag (även fast det inte behövs folk) men jag skippar det. Kan knappt stå på benen.

Ledsen att jag inte kom med en roligare update än så. Men jag är inte särskilt upplyftande för stunden.

Laters.

Aj, mina ben.

Idag har jag varit en hurtbulle. Medans Andreas fortfarande sov gick jag till centrum. Okej, det är ingen bedrift vet alla ni som vet var jag bor. Meeen... sen gick jag och bejbi till mamma och pappa i Jordbro för att hämta hans bil. Det tog cirkus en timme. Sen kom jag hem och skulle träna men så var combaten inställd (jäkla sommarschema som inte förvarnar mig) och då gick jag och Linn på en prommis istället. En timme och en kvart typ. Nu har jag fasligt ont i benen. Ville bara förtälja det.

Puss.

Stampa(na)mera!

Hellu igen. Märks det att jag är ensam och uttråkad? Ja ja, ville bara säga att jag precis sett Stomp the yard. Den var väl lite förutsägbar (som alla dessa dansfilmer) men ack så bra, ändå. Det var annorlunda dans med! Mycket step och crumping. Vet ni inte vad crumping är? Sök på youtube eller googla, det är väldigt coolt och intensivt! Columbus Short, som spelade huvudrollen, var riktigt bra och övertygande. Killen började som statistdansare i You got served och har sen jobbat sig upp. Såg att han även spelade i Save the last dance 2, som jag ännu inte sett. Den ska jag nog hyra någon gång!


Lite snurr på huvudet ur Stomp the yard.

Tänk att jag brinner så mycket för dans, och har det som passion, när jag själv aldrig dansat! Eller jo, dansat har jag ju... Standarddanser och jive, men det räknas inte. Det är inte det som gör mig varm i själen, när jag ser det på tv. Det är det här andra, coola... streetstyle! Love it!

Nä, nu börjar väl någon annan film på tv, tror jag. Don't say a word, kanske? Ja, får se.

Herrå!

Fjäll och dalar.

Jag har ju nämnt att jag brände mig i söndags när vi hade föreningsdag. Well, igår började jag fjälla och idag ser jag ut som att jag haft andra gradens brännskador, ungefär. Eftersom min hud och lagret under har helt olika färg.
Det är mindre mysigt.

Anywho, dagen har varit händelserik och den är långt ifrån färdig. Gick upp tidigt och åkte hem till mamma och pappa vid 10-tiden för att äta smörgåstårta. Vi var samlade allihopa för att min bror sen skulle "kidnappas" för sin svensexa. Jag tror att han hade listat ut att den skulle äga rum för vi samlas aldrig så tidigt en lördag hos mamma. Och dessutom var min andra bror och hans barn här... och alla betedde sig lustigt när Robban ville hem. Oh well, hans polers kom, jag åkte på träning.

Efter träningen var jag på väg hem men så ringde pappa och då bestämde jag mig för att åka dit istället (sorry Mindy). På vägen såg jag Sudd vid en busshållplats varpå jag nästan håller på att köra i diket, när jag - i farten - erbjuder henne skjuts till Jordbro. Tja, jag lyckades hålla mig på vägen i alla fall, åkte hem till mina päron åt, satt lite i solen (för att min babyhud skulle få färg) och är nu hemma igen. Tror banne mig att jag ska Stomp the yard. Har den ju hemma, så varför inte? Dessutom är jag alldeles solo... Andreas är ju på svensexa och Linn är på möhippa. Och på tal om vuxengrejer. Träffade Chrigge, Fia och Elin igår och fick reda på att Elin är gravid. Fjärde månaden. Nussigull!

Hej då svej.

Feeest!

Igår var jag på fest. Vi fick en inbjudan för nästan en månad sen till jobbet. BBQ, solig terass, liveband och drinkar utlovades. Självklart ville vi gå. Vi åkte, åtta stycken, från jobbet och när vi klev innanför dörrarna upptäckte vi att vi sänkte medelåldern med sisådär 20 år. Det var bara massa kostymnissar och damer där. "Oh well, gratis mat" tänkte vi. Och allt var supergott. Synd att vädret var kasst för terassen var verkligen fantastisk och utsikten enorm - man såg ut över vattnet i Nacka strand.
Nåväl. Vi hade trevligt. Kvällen "förgylldes" av en viss skvallerreporter. Han hade väldigt mycket att säga med väldigt lite bra innehåll. Ja, herre min je. Mycket speciell människa.
Det var kul att träffa Emelie igen också. En före detta kollega som drog till Thailand/Australien tre månader i februari. Hon hade mycket spännande att berätta... Ja, jag säger då det. En sån resa bör man göra någon gång i sitt liv - om man är singel! Så mina chanser är förbi.

Jag är ensam här på jobbet. Var här rekordtidigt idag också, förstår absolut inte varför. Ska bli spännande att se när resten av partygänget trillar in. I'm guessing late.

Nä, nu är det dags att börja jobba. Helg ikväll! Weehoo.

Buhbye.