Eagles.

Jag har kommit på en egen låt:

Hipp hipp hurra för Eagles idag,
ni är så himla effing bra!
Lalalalalaaa.

Träningen idag hade faktiskt inte kunnat gå bättre.

Jag är lycklig. Men mitt huvud gör ont för sjätte dagen i rad. Men det väljer jag att bortse ifrån just nu.

Facebook har ju fått någon chatt-funktion av nåt slag. Typ som msn. Idag snackade jag lite med Bero, som jag träffade när vi var med på Melodifestivalen 2006, samt Ove som jag... hm... lärde känna för lääänge sen. Vi konstaterade att det måste ha varit på den tiden man använde ICQ och det var även i samma veva jag var Haninges Lucia... måste ha varit 1999 eller något? Shit, så länge sen. Ibland är FB kul.

Långa bollar på Bengt.

Det är torsdag idag. Det känns som fredag. Så himla skönt att få slappa och titta på en massa bra dans på tv. Dessutom ska jag bara mysa och pyssla om mig själv, det var alldeles för länge sen. Enda negativa just nu är att jag haft konstant huvudvärk sen i söndags. Jag ogillar den stort, men det är förmodligen en smäll jag får ta bara för att jobbet och allt annat flyter på för stunden.

Om nio dagar är det SM. Fatta att vi, på söndag nästa vecka, står med facit i hand. Då får vi se vilka som är svenska mästare 2008 - dagen vi väntat på sen i höstas. Så sjukt att den snart är här!
Jag kommer vara totalt schitzo efter SM-helgen eftersom jag kommer att vara coach, domare och spotter! Det är tre roller som är svåra att jonglera (men jag kommer att göra det så himla bra)! Men fråga mig inte vad jag heter söndag kväll för det har jag säkert glömt bort då. Ni får återkomma på måndagen den 5:e.

I helgen är det påsk för mig. Igen. Ortodox tideräkning då. Det är en viktig helgdag för min mamma men hon är ju nere i Serbien. Kanske "firar" jag ihop med min familj här hemma - det återstår att se!

Jag måste in till stan någon dag och köpa mask också... det vankas ju maskeradbal i maj!

Muah!

Söndag.

Okej, så om det är någon som kan andrastämman på Som stormen river öppet hav - let me know. Jag och Linn fick då inte till den igår...

Idag ska jag på lägenhetsvisning (inte för mig) och sen till Farsta för att boka semester på Ticket! Yay! Sen är det träning efter det. Och Pretty woman ikväll... Aww.

Vädret är kanoders också! Spring is in the air!

Presenter.

Hej. Idag fick jag mina grejer från cocoo.se som jag beställde i förrgår. Jag ska betala för armbandet och örhängena. Ringen (fast i svart) fick jag i present! Woohoo. Tack, sötaste Coco!



Nu ska jag se SYTYCDS från igår. Jag har lyckats hålla mig ifrån resultatet, trots att tv:n stod på bredvid mig där jag satt igår. Ibland är jag bra.
Jag hade förresten inte missat jättemassa när jag inte gick till Caféet igår. Jo, David Jordan hade varit fett bra, men hela partajet innan han kom upp på scen hade varit rätt tråkigt. Tur det. Min kväll var ju supertrevlig så det var ju bra.

Idag har jag plåtat nya bylinebilder. Usch vad jag ogillar det.

Hej då.

Mys med David.

Nu är jag lite kluven. Showcase med David Jordan på Café Opera ikväll... eller annan-grej-som-jag-inte-vill-nämna-här?
Förresten kan man nästan säga att det var jag som upptäckte David Jordan. Jag skrev om honom, som up-and-coming Myspace-artist och nu är han stor stjärna i England. Ja. Det andra kom kanske inte nödvändigtsvis efter det första... men jag var i alla fall omedveten om honom innan jag skrev notisen! Det kallar jag musik-öra! Sätt mig i Idol-juryn direkt, I say.

Sun goes down är urskön! Lyssna och njut. Pojksnärten är söt okså. (Om än smått gay.)



För övrigt håller jag på och sparar ut min egen hårfärg. Charmigt, visst? Jag har inte sett den sen 2:an på gymnasiet. Det är många år sen, ska jag säga dig. Den ser inte alls ut som jag minns den...

Jamen, kalas!

Det fanns en deprimerande "dikt" förut (eller ja, den finns väl fortfarande) som går såhär:

Too young to die, too old to cry.
Too much in love to say goodbye.

Jag kom osökt att tänka på den när jag idag tappade en bit av min tand. Då tänkte jag såhär "Jag är för gammal för att tappa tänder! Eller nej, för ung!" och på den vägen är det...

Det här är ju fantastiskt.

Klockan är 22.22. Då får man önska sig något. Jag önskar jag hade min tandbit tillbaka. Please? Nähä, det funkade inte.

Call me Ms Jinx...

... men det är inget smeknamn jag gillar.

TGI Monday!

Jag har precis skrattat asmycket. Sådär mycket så att tårarna faktiskt sprutar ut. Sådär så att mina händer blir blöta av att torka dem så att det till slut inte är någon idé att försöka torka, eftersom det är lika blött överallt. Sådär så att jag i slutet piper istället för skrattar.
Anledningen? Jag har tittat på filmklipp på folk som ramlar. Det är faktiskt så roligt att jag dör. Framför allt när klippen kommer snabbt inpå varandra så att man slipper stuff där emellan.
Det var så himla skönt att skratta sådär! Det har jag inte gjort på länge, länge.

Nu ska jag iväg på träning. Sen hem och titta på American Idol och Prison Break. Ah, gotta love mondays!

Pocketporr.

Min dag på jobbet började roligt. I min krönika (som är i tidningen som ligger ute i butik nu), gjorde jag en ganska konstig - låt oss säga ovanlig - sak. Och den hade gett resultat! Jag hade mejl i inboxen imorse som var utöver det vanliga. Haha. Det är ju för roligt.

För övrigt fick jag Jenna Jamesons bok Att älska som en porrstjärna också. Den har jag faktiskt hört mycket gott om. Jag kanske ska läsa? Det är en pocket på 600 sidor (= en tjock pocket).

Nu - lunch!


Marängschwiss och aj.

Igår lekte jag med Linn. Vi skulle planera vår semester men det gick åt skogen. Istället tittade vi på tv och åt en hemmagjord marängschwiss som inte alls var marängschwiss. Vi hade nougatsås istället för chokladsås. Äckligt gott men fy farao vad jag blev illamående sen. Jag mådde illa hela kvällen tills det var dags att sova.

Sov gjorde jag hos mor och far och där är jag även fortfarande. Köpte en blomma till mamma som fyller år imorgon. Vinkade av henne på hennes långresa imorse och nu ska hon vara nere hos min morfar i Serbien i fem veckor. Livet är inte detsamma när man inte har daglig kontakt med henne... Men vi ska nog klara oss - pappa och jag.

Min ischias är tillbaka. Så nu har jag konstant ont. Vad är tanken med ischias, ska den komma och gå resten av mitt liv? Det verkar ju för effing jobbigt...

Ikväll är det träning. Jag är pepp! Det är inte lång tid kvar till SM nu och banne mig vad det ska bli roligt!

Muah!

.

Nej, idag är ingen bra dag. Ingen bra dag alls.

Dagens låt.

Höll ju på att glömma att posta en av mina favoritlåtar just nu! Takida - Curly Sue.


Men kul...

... att det inte var något Grey's idag och att jag istället har spelat in hockey!

One night only.

Jag gick och sjöng på One night only, från filmen Dreamgirls, under hela USA-resan. De första dagarna kunde jag bara "One night only, one night only, that's all I... mummel mummel...". Det var inte särskilt upplyftande för mina medresenärer att höra. Efter typ tre dagar lärde jag mig hela texten i refrängen, med hjälp av Helenas eminenta ipod, och efter det gick jag på repeat. På riktigt. Folk stönade högt de sista dagarna när jag satte igång, vilket var rätt tråkigt eftersom låten är kanoders. Nu har jag inte sjungit den på ett tag. Jag sparar.

Just nu mår jag inte så bra. Jag är väldigt trött hela tiden. I helgen intalade jag mig själv att det var jetlag, men såhär - snart en vecka efter att jag kommit hem - inser jag ju att det inte kan vara fallet. Hildegard föreslog att det kunde vara den omtalade "vårtröttheten". Jag, som insisterar på att jag aldrig faller för fenomen som "vårtrötthet" och "höstdepression", vägrar tro det också. (Jag tror att det är påhitt som ursäktar att en stor klump människor går runt och gnäller ett tag.)
Frågan är då istället vad mitt problem är?! Det vet jag inte för tillfället.

Förresten så stavade jag fel på 'omtalade' båda gångerna jag skrev det, i förra stycket. Jag skrev 'omtaalde' på båda ställena. Komiskt. 'Möjligt' är också ett ord jag alltid får tänka till innan jag skriver. Det blir lätt 'mjöligt'.

Bara en parentes.

Nu ska jag se Grey's anatomy. Mmm, McDreamy kommer till Stockholm i maj. Jag ska lätt hänga med honom!

Dagens låt.

En av favoriterna just nu. Skönt att Sverige kan få göra bra musik! En annan av mina absoluta favoriter kommer imorgon.

Kleerup feat. Titiyo - Longing for lullabies.




Godnatt.

Men asså... åh!

Uppmaning till alla örnar! Kan ni sneeella starta delade mappar med mig på msn så jag får allas biiilder? Jag ooorkar inte samla allas från diverse bloggar och facebooks? Sneeella? Taaack.

Har några fina att bjuda på dock. Fina i olika bemärkelse. De från Brandons gym är verkligen fina. På riktigt. De på mig och Muriah är... fina. På sitt sätt. Men det är tur. Att vi är på vårt sätt. Och ingen annans. (Dock så känner jag här att jag måste påpeka att mitt och Muriahs sätt inte liknar varandra på något vis. Förutom just här. I dessa ögonblick.)


1. Eagles '08 (minus Jessica).
2. Brunbrända stretches.


1. Jag försöker mig på Marias cheer-face. Det gick sådär.
2. Ibland kan vi tycka om varandra också.
3. "Hur gör man fjortis-posen?" (Maria taught me well.)

Dans och demoner.

Är det någon mer än jag som fnular på varför So you think you can dance (både den amerikanska och nu den skandinaviska) har dansarna från första amerikanska säsongen i startlåten? Borde inte de bytas ut? Jag är glad att Blake är den som hoppar ut ur rutan varje gång, för han var min favorit, men är det inte lite skumt? Jag tycker så.

Jag hostar igen. Och hostan låter exakt som min hosta jag hade för en månad sen. Den som slutade i att jag var sjuk jättelänge. Den som tvingade mig på morfin. Den som gjorde att jag låg på golvet i fosterställning och svettades och grät efter en attack. Fantastiskt att den är tillbaka, om än i mildare version än så länge. Jag orkar inte! Jag orkar inte.

Och evig vare dagen...

Igår kunde jag inte somna - igen! (Kan man skriva igen efter en negation? Tror inte det.) Aaanyway, jag somnade sent och gick upp sex. Strax före sju var jag på jobbet, helt solo på redaktionen eftersom alla normala människor trillar in vid halv nio. När klockan var tio ville jag åka hem och chockades kraftigt av vetskapen om att det var två timmar kvar till lunch (det kändes som om klockan var 18). Efter det var dagen bara lång. Åkte på träning sen och hade telefonmöte efter det. Nu har jag bara väntat på att Prison Break ska sluta så jag kan använda min video och titta på det och American Idol. Känns som att det blir en sen kväll idag också, trots att jag är aptrött.

Speaking of så har jag naturligtvis lyckats få reda på vilka som är i Idol-final. Jag såg slutet på ett avsnitt i USA. Well great. Jag kan då aldrig få undvika resultat i alla dess former. Fuck it.
Dessutom fick jag reda på en svensk som är i final i SYTYCDS. Eller ja, jag vet flera stycken, men honom är jag extra glad över. Yay.

En jätterolig grej hände mig igår. Tyvärr så kan jag inte berätta för någon om det för det skulle vara alldeles för pinsamt. Eller ja, tjejerna på jobbet fick höra, men de känner inte personerna ifråga som är involverade. Det är ju för lustigt... Idag fortsatte lustigheterna och det är nästan så att man måste dra på smilbanden mitt i allt elände. Shit killen, du har ju no clue.

Nu ska jag glo inspelad tv. The best kind.

Godnatt.
image159

PS. I love you.

Jag har precis sett två avsnitt av Grey's anatomy. De två jag missade när jag var i USA. Jag gillar McSteamy, eller Mark Sloan, mer och mer. Hans karaktär har vuxit enormt i mina ögon. Det är väl tanken antar jag, men det är kul när det lyckas.
Jag hade lyckats att missa Prison Break-premiären också och nu har jag smått panik. Jag hade ställt videon men uppenbarligen på fel tid så jag fick effing Cashmere mafia istället! Jag har aldrig missat ett PB-avsnitt! Snälla någon hjälp mig. Jag kan inte ladda hem det själv...

När vi var i USA såg vi PS. I love you på pay per view. Vi var sju i rummet och fyra av oss hade sett den tidigare (inte jag). Brudarna som hade sett den grät från scen ett. Jag började någonstans på andra tredjedelen och sen var det aldrig långt till tårar efter det. Fuck vilken film. Den var helt fantastisk. Och fick mig att sakna kärleken något fruktansvärt.



Nu sitter jag igen och kan inte sova. En dags ledighet till och sen är det back to work. Jag har lite ångest över det. Men i veckan ska jag planera semester igen. Det kanske gör det hela lite lättare.

Jag fick...

... stunta till slut! På Tampas flygplats på väg hem! Yay me. (Och i poolen sista dagen men de bilderna finns inte inlagda än.)



1. Detta är ett skämt.
2. Jag är siiidobas! (Dock lite för lång.)

Inget US and A.

Jag är hemma nu. Usch va tråkigt.


1. Laget innan tävling.
2. Lite stunting i solen (ja, Sarah står snett).