Nej, det är ingen idé att du försöker förstå.

Idag är jag lite mer mig själv. Mest för att det visat sig att det jag trodde att jag var igår, inte var jag. Nu har jag rett ut saker och ting (jag var tvungen för att inte tappa bort mig själv i allt) och det visade sig att jag varit "orolig" i onödan. Jag har inte allt på det klara riktigt än, men det gör inget. Vi vet lika lite nu. Det känns bättre.

Jag köpte ett armband idag av söta Lina. Ett Marc Jacobs med texten Datum Amore Ad Defendendum. Det betyder visst Given in love for protection. Jag kunde inte formulera mig bra nog på svenska. Hur som helst så är jag glad över det! Jag har en liten fetisch för armband just nu. Förut bar jag inget annat än guldsmycken men just nu känns alla andra material mycket roligare. Ja, förutom silver då. Silver är alltid dåligt.



Förutom det, what is new? Weeell. Jag skulle ju kunna nämna att EM är runt knuten - bokstavligt talat. På fredag åker vi till Slovenien. På lördag tävlar Fabest och på söndag Eagles. Det kommer bli en sjukt rolig helg, speciellt om vi får göra bra ifrån oss. Vi har, som vanligt, inte riktigt turen på vår sida... men är det några som klarar av en utmaning så är det mina örnar.
Glädjer mig för att få hänga lite med våra Borås-vänner och så ser jag sjukt mycket fram emot att träffa norska Martine och finska Mija. Mina bundsförvanter! They rock! Ska bli skoj att se Mija sopa mattan i ännu en ny division (partner stunt). Hon är en babe.

Nu är det snart American Idol. Sen är det tisdag. Fett.

Har ni fest, eller?

Jag trodde aldrig jag skulle bli den här jag är idag. Jag har hört historier om sådana som jag och har i hemlighet lovat mig själv att aldrig bli sådan. Men nu är jag här och jag har med all rätt undvikit det för jag tycker inte om det. Eller så ska jag inte säga. Jag kanske bara känner mig obekväm eftersom det är nytt för mig. Kanske kommer det inte skada mig. Kanske för det någonting gott med sig. Jag väljer att hoppas på det.

Var på fest hos Ida igår. Det var riktigt roligt. På Idas fester måste man leka och jag regerade på bakvända charader åter igen. Sen körde vi lite singstar också. Det var min andra gång någonsin. Första gången var mot mina brorsöner som på den tiden inte ens hade börjat lära sig engelska. Kändes inte helt rättvist...
Att ta sig hem från långt-bort-i-stan till Haninge var dock ett smärre projekt. Hamnade mitt i en fight mellan några påtända ungdomar och en mörkhyad tjej som inte uppskattade att bli kallad neger. Förståeligt förstås.
De skrämde mig för övrigt. De unga påtända alltså. Jag fattar inte hur man kommer på att kasta bort sitt liv sådär. Hemskt.

Mumbo jumbo.

Igår åkte jag hem till mina päron för lite fredagsmiddag. Sen somnade jag där. Bokstavligen. Jag tror klockan var runt 20. Jag vaknade sporadiskt för att klä av mig och plocka ut linserna men sen sov jag non stop till klockan blev 10. Det skrämmer mig lite. Det är 14 freaking timmar! Mycket konstigt.

Nu ska jag strax iväg på fest hemma hos en kollega. Eller ja, det är hon som fyller år men festen är hemma hos hennes pojkvän. Vi får se om jag lyckas hitta dit. Det vore ju roligare så tror jag.

Hurra, nu åskar det. Med min tur spöregnar det när jag ska gå till tåget. Jolly good.

Memory schmemory.

Idag har varit en märklig dag. Först var jobbet superlångdraget. Vi lämnade till tryck i god tid och jag är van att sitta med det till 17. Nu var vi klara vid 15 och då kändes de där två sista timmarna aplånga. Istället fikade vi och spelade memory. Det gör man ju inte på jobbet! Jättekonstigt.

Träningen var också speciell. Den gick ju inte riktigt som man hoppats och avslutet blev lite abrupt efter att Hänu Bänänu valde att landa sin salto på huvudet istället för fötterna. Jag konstaterade iallafall att hon var snygg innan hon åkte vidare till röntgen och det är ju huvudsaken.

För övrigt så har lite andra grejer gett mig huvudbry också. En är facebook. Jag tycker inte om den tillgänglighet den ger folk. Jag får veta saker om människor som jag egentligen inte vill veta. Och istället för att få gå och undra och fråga - om jag så vill - så får jag det skrivet på näsan. Det är lite jobbigt. Stör sig inte andra på det?

Nu ska jag gå och läsa lite. Min nya favoritsysselsättning.

Muah.

8 juli!

8 juli är en dag jag ser fram emot! Då drar nämligen So you think you can dance igång igen! OHMYGOD! Jag råkade se ett klipp från denna säsong (jag tittade dock inte på hela) och jag började nästan att gråta. Nu såg jag bara 10 sekunder på ett av paren men de var helt, helt fantastiska dansare! Om de andra dansarna håller samma klass så kommer säsong 4 vara out of this world! Aaah, jag längtar!

Jag är en nörd, jag vet.


Labels or love.

Igår somnade jag typ klockan nio. Jag tror att jag började följa matchen men sen vaknade jag och insåg att det inte riktigt skulle funka. Sen sov jag mig igenom hela det fantastiska åskväder som drog över Haninge inatt. Imorse när jag pratade med mamma berättade hon att hon legat vaken och rädd och tänkt på mig som bor högst upp i mitt hus. Jag hade inte hjärta att säga att jag inte ens hörde när det började regna. Däremot så sa jag att jag hade sovit lugnt. Och det var ju faktiskt sant.

Imorse vaknade jag dock på ett dåligt humör och det har följt mig hela dagen. Jag drömde nämligen att min bästa kompis och mitt ex hade förlovat sig. Aldrig i mitt liv har jag varit så arg, som jag var i drömmen, och det satte väl sina spår. Även fast det är sjukt långt ifrån verkligheten så var drömmen stark och den berörde mig. Jag kunde givetvis skratta åt den på dagen men det är ändå sjukt hur något kan verka så verkligt trots att det är imaginary thoughts.

Arbetsdagen flöt på ganska smärtfritt. Dock så hade den kunnat sluta illa om jag inte hade upptäckt den lilla måsungen som åter igen var ute på vift och stod mitt i min garageuppfart. Någon dag kommer en ouppmärksam förare mangla det lilla livet och efter det vara förföljd av en galen måsmor. Men denna någon ska inte vara jag. Lillmåsen är det första jag tittar efter när jag kör ner till, och upp från, garaget. Vi är kompisar han och jag.

Nu är det snart dags för American Idol. Det var sjukt länge sen och jag har typ glömt bort vilka som tävlar. Eftersom jag vet vem som vinner så kan jag inte direkt säga att mitt engagemang är på topp, men jag ska kolla ändå (om jag är vaken). Istället längtar jag grymt till So you think you can dance börjar. Repriserna sänds varje morgon och det är mitt frukost-sällskap. Det är säsongen när Travis var med som visas. Travis är en gud. Travis kom "bara" 2:a. Jäkla Benji.

Tips: Lyssna på Fergies Labels or love. Titelsången till SATC - the movie. Cool. Yes.


Små grodorna och SATC.

I fredags var det fest! Ni vet den där jag inte kände en kotte på? Well, it turns out att det var 14 väldigt trevliga kottar där + jag och Linn. Mysigare midsommarfirande än så har jag nog aldrig varit på! Det var grym lunch i solen högst uppe på ett berg på Dalarö. Sen femkamp (jag har ingen aning om vilken plats mitt lag kom på) och sen grillning. Lite kubbspel (som slutade i tragedi när en kille kastade sig utför ett stup) och annat mys. Kort sagt en kanondag. (OBS! Killen dog inte. Han skadade sig nog inte alltför mycket heller. Kanske bara lite.)

Igår stod det Sex and the City-premiär på schemat. Det var jag, Linn, Carin och hennes kompis. Fem minuter innan filmen skulle börja lyckades det fastna ett popcorn-skal i en mystisk ficka som ligger liksom.... bakom tungan men innan svalget. Jag fick smått panik när jag insåg att den kanske skulle sitta där under hela filmen, men efter rätt mycket harklande, desto mer kväljningsförsök och petande med ett sugrör långt bak i munnen så lossnade biten. Och det var väl för väl så att jag kunde njuta av filmen?
Den var för övrigt bra. I liked it, även fast klysckorna haglade lite ibland. (Förresten så halgade det lite i lördags också. Från himlen alltså. Mycket bisarrt.) Efter filmen gick vi till en bar och tog en Cosmo. Givet, naturligtvis, men det var rätt pinsamt för det kändes så obvious att vi sett filmen.
Inne på baren visade de Holland-Ryssland. Jag hann se Rysslands 1-0-mål innan det var dags att gå. Hörde sen att de vunnit hela matchen. Tokigt! Mina tippningar går ju åt skogen...

Idag har jag legat ute på en balkong i Abrahamsberg och solat. Tog en promenad runt en sjö också och käkade lite glass. Ren och skär sommar har det varit! Här i Haninge småregnar det dock. Så kan det gå...

Nu L.A Ink! Tata meladies.

Al italia.

Herre. Min. Gud. Vad jag har strulat med en resa som ska göras i sommar! Som jag nämnt tidigare så ska ju jag och kära Limpis till Rom. Härom veckan fick jag en inbjudan till min kusins bröllop i Schweiz och det är dagen efter jag kommer hem från Italien, vilket stökar till det lite eftersom vigseln börjar kl. 14 och det inte finns några så tidiga flyg som kan ta mig dit i tid. Så nu har jag helt enkelt försökt få tag i ett direktflyg från Rom till Schweiz men det var ju lättare sagt än gjort! Dessutom dyrt. Jag har varit tvungen att boka tur och retur bara för att en enkelbiljett skulle gå på cirkus femtusenlappen - för en lite flygtur på en och en halv timme! Nu har jag preciiis gjort betalning och jag hoppas få en biljett i hand imorgon. Får jag inte det så lägger jag ner hela baletten och flyger hem till Stockholm som planerat. Jag orkar inte med mer strul.
(Det här kan tyckas vara ostruligt i era ögon men det hela bottnar i att jag och Linn fick en felbokad biljett från början och att det tagit resebolaget två månader att åtgärda efter massa telefonsamtal och påtryckningar från vårt håll.)
Sådeså.

För örvigt så är jag inte riktigt mig själv just nu. Kan inte gå in på detaljer så jag säger inte mer än så.

Midsommarafton imorgon. Jag och Linn ska på någon fest där vi inte känner en kotte. Det lär bli spännande. Nåväl, det verkar vara ett bra gäng så why not liksom?

Dagen efter.

Jahapp. Så var Sverige ute ur fotbolls-EM. Tragedi! Katastrof! Misär! Hemskt! Elände osv. Men livet går faktiskt vidare. Och Ryssland var tolv gånger bättre än Sverige i matchen. Och det är som vanligt jätteroligt att Sveriges folk idag ska vara "riktiga" förbundskaptener allihopa som kan jobbet bättre än Lagerbäck. Tss.

Anyway, rolig grej på jobbet idag. Såhär ser jag, Cissi och Johanna ut. Vill någon joina vår fredskör?




B som i box.

Jag vet inte om jag ska avguda eller hata Adam Alsing. Hur som helst så har han, mer än någon annan, möjlighet att göra skräpmusik till hits. Bag in da box började han spela för ett tag sen i sitt Äntligen morgon på Mix megapol. Nu har videon kommit. Den är ju så dålig att det blir bra. Självklart inser DJ Tune feat. Orremannen att deras låt är crap. Och att videon är det också. Och det mesta är ju gjort med glimten i ögat... men jag tror ändå att de dansande strandtjejerna, i Britney Spears-outfits, tar det hela seriöst. Stackarna.

Anyway, enjoy:


1-0!

Det var länge sen jag skrev. Två veckor och fyra dagar sen för att vara exakt. Det är inte hållbart för en så seriös bloggare som jag är. Tss. My arse.

Anyway. En del har hänt. Jag är numera mobbad av en mås på jobbet. Hon attackerar mig varje dag när jag kommer med min bil. Om jag skulle få för mig att gå ut genom garageporten så kommer hon mot mig med klorna först (måsar har väl kanske inte klor, men ni förstår). Riktigt elak är hon. Hon har sin unge i närheten av garaget någonstans men jag tycker inte att det ursäktar hennes beteende. Jag är faktiskt snäll.

På fredag är det midsommarafton. Den dagen, ihop med nyårsafton, framkallar så mycket tvångstankar hos folk. "Man måste göra något av dagen!" Jo, jag tackar jag. Har aldrig varit någon midsommarsfantast men i år ska jag uppenbarligen ut till Dalarö på någon fest. Det är Linn som lurat med mig. Vi får säkert trevligt. Jag känner inte en kotte dock.

Idag har jag ätit upp alla mina naglar. Det är som att jag är nervös över något. Det är jag förmodligen men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Eller är det det jag tror att det är..?

Nu tillbaka till fotbollen. Italien-Frankrike spelar. Tokigt.