Död är jag.

Exakt hur tänkte jag när jag körde pass på gymmet idag och sen tränade två timmar med Korps?

Det va ny koreografi på passet idag. Jag dog ju ganska mycket. Jag frågade min australiensiska instruktör om hon varit cheerleader. Hon hade så cheeriga moves. Men icke. Dansare hade hon varit down under dock.

Korps va svinkul. Kul att få träffa "alla" igen.

Nu ska jag däcka.

Män som hatar kvinnor.

Kom på en grej. Jag började läsa Män som hatar kvinnor härom dagen och igår läste jag lite innan det var dags att sova. När jag började bli för trött la jag boken på sängbordet och somnade. Mitt i natten när jag vaknar, känner jag att jag har något hårt på bröstet. Det var boken. Mystiskt. Läste jag i sömnen alltså?

Kan vara mitt sämst formulerade inlägg någonsin!

Dagen har varit mysig. Jag vaknade halv tio, började dagen med frukost framför Melrose place (roligt att det sänds på helgmornar!), sen väntade Gilmore girls och så träning på Sats. Det var en ny instruktör (från Farsta), eftersom vår vanliga sprang Tjejmilen. Den här kvinnan var lite läskig. Tacka vet jag någon av de andra två jag brukar ha.

Efter träningen tog jag det lugnt hemma framför Bring it on 5 (såg inte hela igår). Den var faktiskt helt okej! Både 2:an och 4:an är sämre. Sen var det dags för Eagles-träning. Den gick bra och var rolig men vi har några sjuklingar som vi saknar!

Efter träningen åkte jag snabbt förbi min bror där hela familjen var. Fick mig lite middag och lekte lite med Emil. Fick också med mig handdesinfektion, vilket jag inte kunde hitta på Apoteket idag. Maria hade en massa så hon skickade med mig hem. Bra skit.

Nu blir det myskväll framför tv:n. Nedvarvning, för imorrn är det jobb igen!


Fiiilm.

Film ett avklarad. Center stage 2. Gillar dans va.

Nu fnular jag på Bring it on 5: Fight to the finish som jag otippat nog hittade på nätet. Frågan är om jag ska se den nu eller imorrn.

Hyrde Slumdog millionaire också, men den får jag ta nån annan dag.

Update: Jag har hunnit se 10 minuter av BIO och en tjej som är med är ju huvudrollsinnehaverskan i Center stage jag just såg! I had no idea! Och det är ett sjukt sammansträffande.

Gröna lund.

Vilken skön dag! Den började med ett besök till Gröna lund. Där skulle mina före detta arbetskamrater bjuda mig på 5-kamp. Åh, det var så härligt att träffa dem igen! Vi valde ett häfte som innebar 7-kamp, två åk och mat. De började med att lura upp mig i berg- och dalbanan. Jag va aprädd men överlevde. Camilla köpte bilden av oss två. (Jag va inte vacker.) Andra "åket" blev Lustiga huset. Vi var som små barn. Vi avslutade dagen med att jag vann 7-kampen. Jag tror inte de lät mig vinna, bara för att jag numera är utböling, så det kändes bra.

På väg hem ringde pappa. Bror, M och E + M:s föräldrar var hemma hos dem så jag åkte dit och joinade. Fick god middag och är nu äntligen hemma, med två hyrfilmer. Såg att en av mina favoritfilmer (Con air) går på tv ikväll också.

Just nu tittar jag Sommarkrysset. Det va genrep medan jag var på Grönan och Martin Stenmarck är ju för het. Mums.

Heippa!

Jag förstår inte.

Något jag aldrig kommer att förstå mig på är när folk byter begynnelsebokstav på sitt smeknamn. Christoffrar som blir Krillar och Karolinor som blir Carros.

Jättekonstigt.

Japp!

Hann inte skriva igår. Kom hem från jobbet vid halv elva efter att ha firat av Sara som slutar. Nu sitter jag på jobbet igen. Har städat undan lite efter gårdagens sviter (ingen annan har kommit in än). Nu: jobb! Sen: träning! Weehoo.

Torsdag då.

Jaha, nu är det morgon och jag skriver som lovat. Men vad ska jag skriva? Gårdagen var bara jobb, träning och sen Linn. Idag ska vi fira av en tjej som har sin sista dag här på jobbet imorgon. Får väl se vad kvällen för med sig.

Igår såg jag SYTYCD med Linn, istället för säsongsstarten av True blood (som planerat). Jag gluttade lite i reklampauserna dock och har nog bestämt för att försöka följa den ändå. Seems like fun!

Och nu när Sverige är framme i SYTYCD-final kan jag säga att jag inte tycker Evan borde ha varit där. Ade och Brandon hade varit de givna killarna. Sådeså.

Typ godnatt.

Idag har varit en sån där lång dag igen. Det får räcka så. Jag ska försöka få till en bloggning imorrn bitti. Natti.

Såja.

Lång dag. Jobb. Sen fira lite på jobb. Sen direkt hem, sätta sig i bilen. Sen träning, nu hemma. Och så slår det mig: Så här kommer mina tisdagar att se ut framöver. Det känns ju... sådär.

Kul att träningarna med Eagles är igång iallafall! Som jag har längtat!

Men jag orkar iiinte!

Men assåååeee! Jag missade mitt första Prison Break-avsnitt någonsin förra veckan (eftersom jag trodde att serien tog slut när Scofield dog) meeen nu slutar fanskapet idag! Och nu lever han?! Hallå, kan någon berätta vad som hände i det näst sista avsnittet ever?! Thankyouverymuch.

Varför är Sara på ett kvinnofängelse typ?

Helvedde.

Fadderbarn?

Sitter och läser på vad det innebär att bli fadder i SOS Barnbyar. 200 kr/mån kostar det om man vill följa ett specifikt fadderbarn. Vill man följa en by kostar det 150:- och sen kan man lägga 100:- i månaden också, bara allmänt till SOS Barnbyar.
För mig skulle det kännas mest givande att ha ett fadderbarn, av de tre olika alternativen. Är det någon av er som har det, som kan berätta mer?

Köa bör man.

Igår när jag skulle boka in mig på dagens SatsCorePulse så fick jag köplats 11. Wtf? Imorse hade jag dock 8 och sen när klockan närmade sig 12 hade jag helt plötsligt en plats. Bra skit, det va bara att köra.
Fr.o.m imorgon byter de schema på gymmet. Inget som passar mig vidare bra, speciellt nu när cheerträningarna sätter igång. Sucks. Dock så startar de Streetdance på Hötorget! Det ska jag nog satsa på.

Förutom träningen har jag shoppat (hej skor, topp och skjorta!). Hela eftermiddagen har jag följt friidrotten. I like it a lot. Såg ett kort specialprogram om Jamaicas friidrottssatsning också. Skulle vilja åka dit.

Hooker.

Han som hoppar stavhopp just nu heter Hooker. Och kommer från Australien, ett engelskspråkigt land. Hur tänkte han då?

Idag har jag haft bror, M och E över på middag. Jag lekte så mycket med E att han blev alldeles slut. Så fort vi kom utanför dörren, för att gå på promenad, så slocknade han. Sweetpea.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Vad händer?

Jäkla lagomfolk.

Nu har jag bölat åt friidrotten. Ung polack tar medalj i höjdhoppet och yngsta diskuskasterskan (diskus!) maxar sitt personbästa gång på gång. Det gör mig lycklig.

Något som dock gör mig fruktansvärt irriterad är att folk stör sig på Usain Bolts gester och spex. Nu kallas han osportslig och respektlös.
Herre. Min. Gud. Sverige. Ni köpte ju Klüfts grimaser? Och oavsett - Bolt hyllas ju av sina konkurrenter. Vem i hela fridens namn är du - medelsvensson och soffpotatis - att döma?! Du har rätt att tycka vad du vill om det, men att hävda att det är elakt, det han gör, är ju bullshit. Låt killen njuta av sin framgång!

Blicken framåt, check!

Hörru, hur kommer det sig att livet är underbart för dig just nu? Ingenting är förändrat sen jag delade din vardag. Det är rätt genomskinligt hur du försöker måla upp en fasad för att... ja, för att vaddå? Jag är inte intresserad av att gå tillbaka, jag blickar framåt.

Usain is insane.

Jäkla Bolt. Gör det igen.

Jäkla piss.

Idag har min dag varit fel, på många sätt och vis.

När jag kliver utanför dörren och ska gå till bussen hinner jag ta typ tre steg innan jag inser att mina sandaler gör alldeles för ont. Alldeles. För. Ont. Jag får gå tillbaka och byta skor och blir därmed försenad hemifrån. Då har jag iallafall tur att 841:an kommer lagom i tid så att jag kan ta den en station och sen hoppa av och ta den 810:an jag hade siktat på. Det löste sig ju ändå okej. (Även om folket på bussen måste ha trott att jag va världens lataste person.)

Det är nu det värsta händer. Med mig har jag en påse med kläder, som jag tänkt byta om till eftersom jag efter jobbet skulle på fest. Jag hänger påsen på mitt armstöd i samma sekund som jag tänker "Den här glömmer jag ju om jag hänger den här.". Jag trotsar mina tankar och gör det ändå (hade ändå väska + tidning i knät liksom). Halvvägs till Gullmarsplan påminner jag mig själv om att påsen hänger där. So far so good. När jag hoppat av i Gullmars och hoppat på t-banan (vi snackar typ sekunden dörrarna stängs!) så inser jag att påsen inte är med. Helvetesjäklapiss. Jag hoppar av i Skanstull (som kändes som stationen i världens ände), måste vänta de två längsta minuterna i mitt liv på t-banan tillbaka, hoppar på, åker tillbaka, hittar inte min buss, går till SL-center, får numret till bussgaraget, ringer, trevlig man som ska hjälpa, ringa en halvtimme senare, otrevlig man som inte vill hjälpa, ringer en halvtimme efter det, otrevlig fyllo-tant som inte kan ett skit. Ger upp en smula inombords. Eftersom jag sitter på jobbet kan jag inte ringa kors och tvärs och involverar istället mina föräldrar. Mamma jagar bussar i Jordbro, pappa ringer SL runt. När pappa ringer vid lunchtid och säger att de fått in en påse, och ber om "signalement" från mig tänds mitt hopp igen.

Nu har jag påsen hos mig. Men jag missade festen. Skräp.

Nu: träning. 


Ful vs. fin.

Snacka om att jag blev uppassad på jobbet idag! Först mejk- och hårfix inför plåtning (av mig ja) och sen hann jag sitta på kontoret en kort stund innan det var dags för massage. Det är ju aldrig jag är sminkad men folk verkligen glor när jag är det. Är jag så ful i vanliga fall? No wonder I'm single! Haha.

Jag hade velat bli sminkad imorrn då jag ska på releasefest, av Kicki Normans nya skönhetssajt, efter jobbet. Asch, jag kör den fula looken istället! Jobbigt när temat är "Sex and the Stockholm" (vad är det egentligen för dresscode?).

Ciao!


Är ni med?!



Klart ni är!

(C)rush, (c)rush, hurry hurry lover come to me.

Okej, jag tänkte att jag skulle blogga om två grejer. Nu minns jag bara en så jag skriver väl om den så kanske den andra kommer till mig.

Minns ni min crush, tillika ex-klasskompis, som jag skrev om
nyligen? Idag blottade jag mitt hjärta för honom. Ja, eller dramatiskt var det väl inte riktigt, men jag skrev till honom på fejsbook (vi hade mejlat lite fram och tillbaka) att jag har en crush på honom. It kinda blew up in my face. Eller ja, han träffar någon. Men han var väldigt gullig. Nu kan jag hoppas på att de slutar dejta. Lite i smyg förstås.

Sen var det ju något annat jag skulle skriva här. Men det minns jag fortfarande inte. Asch, crap.

Hade örn-träning idag! Nästa vecka får vi äntligen sätta igång på riktigt! Yahoo!

Mums.

Det är något visst med stora män i cykelbyxor...






Inte.
(Jag kollar på släggtävling.)

9.58.

Någonting jag länge funderat på är hur länge till man ska kunna ta världsrekord. Hur länge kan tider förbättras innan det blir omöjligt? Omänskligt? Självklart är Bolt samtalsämnet för kvällen. Nu har han gjort det "omöjliga". Och kan kommer säkert göra det igen. Hur snabbt är det fysiskt möjligt att springa 100 meter? Det är sjukt intressant att spekulera i.

Idag var jag och köpte en spegel till hallen. Jag trodde att lägenheten var klar, i och med spisen igår, men det finns alltid något litet till. Nåväl. Nu är det enda som egentligen "saknas" ett nytt matbord... ska jag?

Kollar för övrigt på finalen till SYTYCD nu. Måste vänta 45 minuter innan jag får fortsätta men snart vet jag resultatet. Det står iallafall mellan mina två favoriter. Bra skit. Grät precis ögonen ur mig till Kayla och Kuponos Addiction-nummer. Jag har sett det tio gånger redan men aldrig berörts så mycket som ikväll. Nu förväntar jag mig Melissas och Ades bröstcancer-nummer också. Det måste de ju visa?

Imorgon är det jobb igen. Och min vecka är späckad av kvällsaktiviteter. Tror nog veckan går fort.

Tjo!

Igår.

They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams, take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams, take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

(
Leona Lewis - Yesterday)

Humor x2.

Va fort du kör!
Swooosch!

Vilket rakt hår du har!
Jaa!

Du är underbar.

Vet ni vad? Jag fick min spis.

Jag har på Sommarkrysset i bakgrunden. Scotts uppträdde precis. De har en låt som heter typ Du är underbar (kanske?). Jag ska inte säga att låten var bra (för det vore en lögn) men texten... att få de orden sagda till en... Bra skit.

UPDATE: Låten hette visst Längtan.

Mutter, spott och fräs.

Låt oss väga plus mot minus för denna dag? Ja, låt oss!

+
Min lägenhet är så gott som klar. Men vänta, det saknas en spis...

-
Jag köpte spis från SIBA förra veckan. Jag fick fel. Idag åkte jag dit för att byta. De skulle leverera den nya, och hämta den gamla, idag. De kommer. Jag öppnar. Och det är fel fucking spis igen! Leverantörerna vägrar ta tillbaka den, eftersom de bara följer order. SIBA:s kundtjänst har stängt. Då får jag istället åka dit. Jag är så arg att det ryker ur öronen på mig. Jag träffar Nilda utanför som frågar vad jag ska köpa. Jag skriker "Jag ska inte handla, jag ska döda dem." Leverantörerna står bredvid mig och hör.
Väl inne tar den snälla killen emot mig (som sålde spisen till mig från början). Sen blir de två som "hjälper" mig. Till slut är jag så sur för att inget går min väg att jag vill häva köpet. Ringer pappa. Pappa kommer. Jag får ett kanonerbjudande (det fick jag iochförsig redan innan han kom). Jag tar det med orden "Jag vill bara ha en fucking spis idag.". Vi går hem. Nu väntar jag. Måtte det bli rätt denna gång...

Hur min dag har varit? You tell me.

Nattens bravader.

Hm, vad hände igår? Jo, igår jobbade jag. Sen tog jag en sväng på stan (galet att man är på Drottninggatan efter 10 minuters promenad!), en kändis jag nyligen träffat hejade på mig inne på Zara. Förmodligen kunde hon inte placera var hon träffat mig men det var ju fortfarande trevligt. På kvällen drog jag till Linn. Hon stod fortfarande i duschen när jag kom men det hör ju inte till ovanligheterna. På vägen till henne fick jag en ny bekantskap (Therese) som sen kom upp till Linn också. Fia var redan där. Vi hade "förfest" (men det skulle inte jag klassa det som). Vid halv tolv tog vi (kanske) världens längsta promenad till tåget och missade det med 10 sekunders marginal. Vi var inne i stan vid tjugo i ett. Gick till Ett ställe, dansade häcken av oss, gick sen till världens äckligaste McDonald's (jag ogillar fulla människor, en masse, starkt), sen t-bana till Gullmars, sen nattbus (!) hem. Jag har inte suttit på den där nattbussen på kanske... 10 år. Jag fick säga till ett par fulla tonårskillar som gastade för mycket. De lyssnade såklart inte på mig, men sen kom en kille och sa till dem och då blev de lugna. Konstigt, det där. Pisses me off.

Idag väntar storstädning av lägenhet. Målet är att den ska bli beboelig igen efter dagens räd! Det vore ju för himla trevligt.

Näe men bra då.

Vet ni? Jag orkar inte blogga idag, så jag kör det i punktform. Sort of.
- Fladdermusen är räddad. Jag slapp se honom hänga på musikskåpet (live) idag, men Melissa skickade en bild. Jag skrattade gott åt den på vägen till gymmet.
- Satt bara på kontoret ett par timmar i slutet av arbetsdagen idag. Resten av tiden tillbringades ute på äventyr.
- Jag har ju blivit beroende av chai latte. Fråga: På Espresso house säljer de chai latte i burkar. Alltså teburkar. Ska jag köpa eller kommer jag paja smakupplevelsen för evigt då?
- Nu ska jag sova gott.

Imorgon är det freeedag!

Coca Cola Zero


Mitt möte med en (fladder)mus.

Idag på träningen var det någon som kläckte - lite sådär casual i förbifarten - "Det sitter en fladdermus på väggen."
Say. What?
Och mycket riktigt, den satt där uppe, strax under taket. En fladdermus! När några tjejer närmade sig den vaknade den. Jag trodde jag skulle bajsa på mig.
Nog för att jag sett fladdermöss förr men aldrig en svensk en, instängd i en gympahall. Jag kunde se framför mig hur den vaknar, grips av panik och sen fladdrar runt i våra hår.
Euw.

Schwein!

Igår sa tv-rösten, efter Prison Break, att de är tillbaka nästa vecka. Men det kan ju inte stämma. Gårdagens avsnitt måste ju ha varit det sista. Någonsin. Oj, vad jag grät. Jäkla Scofield. Jäkla, jäkla honom.

Min lägenhet ser ut som en svinstia just nu. Hela köksinredningen står i vardagsrummet. Och lite i badrummet. Och i sovrummet. Hyllor är isärplockade, hallgarderoberna står inte i hallen och köksluckorna står uppradade bredvid toan. Jag orkar inte bo såhär! Imorgon är golvet förhoppningsvis klart och sen ska allt ställas iordning. Helvedde!

Bodypump-passet idag var ett skämt. Jag trodde seriöst att mina muskler skulle sprängas. Jag kommer att vara död imorgon.

Joy.

Och joy att det äntligen är träning imorgon igen, med mina örnar! Jag tror vi blir snudd på fulltaliga, äntligen! Yay!

Snillen.

Okej, inte nog med att de i Prison Break är övernaturligt übersmarta. De vet också direkt vem det är, när telefonen ringer, utan att den i andra änden presenterat sig. Det spelar ingen roll att de inte pratat med personen ifråga på år.
Se där.

PB och BP.

Okej, Casanova va ju sådär...

Jobbat idag! Åkte iväg lite tidigare för att hinna köpa frukost till redaktionen. Sen när jag kom hem ruschade jag till gymmet. Imorgon har jag bokat in mig på Bodypump. Det har inte jag kört sen jag tränade vid Globen. Länge sen, med andra ord.

Nu har de börjat lägga golv i mitt kök/hallen. Snart - det vill säga någon gång denna vecka - blir min lägenhet äntligen klar. Det har fasiken tagit en månad! (Och ja, då är du välkommen Mick. Ni andra också.)

Nu Prison Break. Natti!

Helg i kort.

Hej folket! Long time no see. Igår var jag på kräftskiva hemma hos en barndomsvän. Hennes föräldrar bror mitt emot mina, så det var inte helt jobbigt att ta sig hem på natten, jag tog ungefär en tiosekunderspromenad och så var jag home safe. Festen var grym! Det var god mat, härligt sällskap och roliga lekar - precis som det ska vara!

Idag började dagen med att sola lite i väntan på bror, M och E. När de kom stod grillning på schemat och jag kom nyss hem. Nu ska jag ta mig ett långt bad och sen väntar film på tv. Casanova. Tror faktiskt inte att jag sett den.

Idag var nio örnar med på en reklaminspelning för Coca Cola Zero. Roliga grejer! Ni får hålla utkik efter den!

Lucky shot?


Ah, the logics!

Okej, två grejer:
1) Nincompoop är mitt favoritord. Det finns inget skönare.
2) Jag kommer aldrig att förstå hur vissa männskor tänker. Tur är väl det kanske.

Historiskt!

Idag 12:34:56, 7/8 '09, inträffar visst någonting historiskt! Sifferkombinationen 123456789 bildas.

Bra skit.

Det är fullmåne idag.

Okej hej, core-passet idag var mycket jobbigare än det förra. Kanske för att den riktiga instruktören var tillbaka från semestern. Hon insisterade med att gå runt och peta och pilla på folk också och peppa från nära håll. Vet inte riktigt vad jag tycker om det...

Jag fick för övrigt ruscha till gymmet eftersom jag satt på jobbet till efter sex. Det var mycket att göra idag.

Igår började jag kolla på Twilight tillsammans med Linn. Det var dock efter The bachelorette och SYTYCD så vi var rätt trötta och skippade filmen efter att vi sett en halvtimme. Jag har velat se den med henne ända sen första gången jag såg den men nu är hon otrogen och ser den med en granne istället. Hrmpf, det är jag som hyrt filmen. Nåväl. Vi får se New Moon ihop. Men jag är rädd för att den kommer att göra mig lite ledsen...

Nu är det snart sängen som gäller. Jobblivet gör en trött - bra skit!

He will not receive my rose.

Mäh. Kul att killen jag tänkte fria till idag (Graham från The bachelorette) har en flickvän. Nån hottie-skådespelerska.
Illa people. Illa.
(Ja, jag har både googlat och facebookat honom.)

Lukta mums.

Idag fick jag massage. Jag var lite rädd innan (vilket jag också sa till massösen) men det var riktigt skönt. På lunchen spontanköpte jag en parfym. Jag kan inte minnas sist jag köpte en parfym. Det kan vara så att det aldrig har hänt? Anyway, när jag såg att Åhléns hade en massa olika Clean-sorter så slog jag till. Av alla tester man fick lukta på (typ tio) så valde jag tillslut den doft som faktiskt inte gick att provlukta på - Warm cotton. Den lät så mysig bara. (Jag köpte alltså mysigt på flaska för 699 spänn...). Väl hemma kan jag dock konstatera att jag gjorde ett bra val.



(På tal om dofter... T-banan luktar inte gott på sommaren. Inuti alltså. Av allt sommarsvettigt folk. Bluä.)

Nu ska jag till gymmet (som säkert inte heller luktar så mumsigt). Sen Linn och The bachelorette! Ikväll ska den ogifta kvinnan (som någon översättare så fint fick bachelorette till) hem till Graham - min favvokille!

A meet cute. (Inte riktigt men ändå.)

Glömde ju berätta! Träffade min crush på tunnelbanan idag. Helt plötsligt stod han där bredvid mig, men jag upptäckte honom inte förrän jag såg hans spegelbild i fönstret. När jag boxat honom i magen lite lätt (för att påkalla uppmärksamhet) fick jag en kram och sen hade vi sällis till Medborgarplatsen där han skulle av. Jag har banne mig crushat på honom sen jag pluggade på högskolan och han blir snyggare för varje gång jag träffar honom (det sker ju inte särskilt ofta så han hinner bli riktigt gorgeous mellan gångerna)!

När han skulle av liksom... kramade han min axel. Med handen. (Jag satt ju ner.) Åh!


Chaaaiii...

Vill ni veta en farlig grej med att åka kommunalt till jobbet? Jag passerar Espresso house minst två gånger per dag (och då räknar jag inte ens det Espresso house som ligger precis utanför mitt jobb!). På Espresso house gör de världens godaste chai latte (eller ja, bättre än Wayne's iallafall). Jag köpte två idag, en på morgonen och en på vägen hem. Jag tror inte det är bra. (Jag har dessutom ett Wayne's bredvid mitt jobb också. Ifall nu båda mina Espresso houses skulle brinna ner eller nåt.)

Jobbdagen sprang förbi idag också. Kan bero lite på att jag går strax efter fyra också. Sommartid, kallas det visst. Imorgon ska jag få massage på jobbet och sen väntar omslagsplåtning. Jag går en trevlig dag till mötes!

Träningen idag var rolig! Jag hade halva laget där typ, men vi fick grymt mycket gjort - I like! Nu är det bara en "sommarträning" kvar, nästa vecka, och sen sätter terminen igång på riktigt. Vi ska uträtta underverk!

Nu: tv.


Skönt.

Nu gjorde jag nyss något jag inte gjort på väldigt, väldigt länge. Jag la mig raklång på min soffa, satte på Elisas Rock your soul (högt), och blundade.

Så. Himla. Skönt.

1:a dagen på jobbet!

Så! Nu är första jobbdagen avklarad! Måndagar springer alltid förbi! Och extra snabbt gick det ju såklart idag när jag va Miss Newbie på stället. Det är mycket nya intryck och mycket ny information som ska in i hjärnan men det är lika bra att bara kasta sig in i allt på en gång - då blir det snabbare en rutin. Jag är pepp!
Det var bara typ halva redaktionen på plats idag, många är fortfarande på semester, men det kan vara skönt att lära känna några åt gången.

Note to self: Klä dig lättare, det är kallare på morgonen än på dagen, men det överlever du. (Jag höll på att dö av värmeslag på vägen hem.)

Ikväll hade de inget core-pass på gymmet så istället har jag nu bokat in mig onsdag, torsdag och söndag. Bra skit. Yoga vågar jag mig inte på än. Det var det de hade lagt in istället ikväll.
Imorgon: cheer-practice! Yay.

Slut på semestern!

Ojoj, spännande dag! Började den med det apjobbiga passet på Sats. Sen hem och duscha för att sedan gå till bror för grillning. Sen hem och så iväg för att träffa D för första gången. Det gick ju över förväntan...

Nu: sova. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb! Man måste ju försöka vara lite fräsch i huvudet första dagen på jobbet (och första dagen på över en månad då man måste stiga upp klockan sex).

Wish me luck!

Helg.

Okej, hate to sound like a broken record, men idag ska jag till Ikea. Jag har inte varit där någon av de gånger jag tidigare planerat att åka dit (och skrivit om det). Allt är Linns fel förstås. Idag ringde jag och väckte henne. Kanske - men bara kanske! - kommer vi iväg denna gång.

Sen kanske det händer något annat spännande ikväll men mer om det senare, om det sker.

Idag har jag faktiskt helg, som alla andra. På måndag börjar jag jobba igen, denna gång på ett helt nytt ställe! Galet spännande! Och får jag berätta en hemlighet? Nu börjar jag bli lite nervös...