Flickan som lekte med elden.

Idag läste jag ut Flickan som lekte med elden. Imorgon påbörjas sista boken i trilogin.

Luulu är så himla bra:


Hade det inte varit för er hade jag checkat ut.

Sanning.

Saker blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir de bättre.

Heippa Uffe.

Oj, Ulf Larsson är död. Va sorgligt. Jag är ju i den åldern att jag minns Söndagsöppet. Jag gillade karln.


Mystery woman.

Igår på Friday's såg jag en ytterst mystisk figur. Jag letade precis efter en bild på google, som jag tänkte kunde föreställa henne, men det gick inte att hitta. En beskrivning får duga.
Hon var kanske 60 år.
Utländsk.
Tjock.
Hade två diadem i håret, olika färger och olika tjocklek.
Sen hade hon fäst en hårslinga rakt över pannan. Alltså från öra till öra i mitten av pannan.
Hon var grovt sminkad.
Hon hade bara ena ögat öppet.
Och så satt hon där med en kaffekopp (som jag aldrig såg henne dricka ur) utan att röra en min. Ensam vid ett bord med en massa fredagsglada människor omkring sig.

Om någon känner igen henne på signalementet så får ni gärna berätta vad hon gjorde där.

Hösten är här!

Okej, två grejer:

1) Jag höll precis på att slå ut två framtänder på mig själv. Jag fastnade i mina egna långa pyjamasbrallor när jag skulle ut på balkongen. Hade ju kunnat bli pinsamt.

2) Anledningen till att jag skulle ut var ju för att visa er alla (om ni missat det) att det nu är höst! Wiie, vackert! Jag är lycklig.


Gula träd!


12. 12!

Förstår ni att det bara är 12 veckor kvar på året?! Det är ju nuts. Eller det är ju liksom... ingenting! Förra året låg jag i superhög feber på nyårsafton. Det känns verkligen som att det var nyss.

Igår var det Sharks-reunion - så himla trevligt! Vissa i gänget kommer jag nog se snart igen. Känns kul.

Nu: städning! Tata!

Karolina...

... blev just fyra parfymer (och ett sånt där urahärligt parfymhalsband) rikare. Gotta love work!

Jag gillar't!

Nu finns ett telefonnummer man kan ringa om man är ute och går på helgkvällar/nätter och vill ha ”sällskap” i luren medan man går. Man talar om var man är och vart man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser personen i andra änden, som följer dig på en karta, till att du får omedelbar hjälp.

Vidarebefordra detta till alla tjejer du känner, och knappa in numret i din mobil!

Nattknappen, polisens jourtelefon:
08-50 44 66 66


Karolina gillar detta.

Bojkott.

Jag bojkottar dig just nu, okej? (Inte dig, bloggen. Även om jag gör det i viss mån också. Ofrivilligt naturligtvis.)

Ikväll blir det fescht på jobbet. Imorgon Sharks-reunion. Men det här har jag ju redan skrivit, kom jag på. No reason to blog.

Eagles - ni va megabra igår!

Korps, Eagles & Sharks.

Det är en tjej som flyttat in bredvid mig. Just my luck.

Har precis kommit hem från Korps-träning. Vi var en tapper skara av fem personer där - en stunt group! Och som vi stuntande! Och så dansade vi en massa också. Damnit vad jag har saknat det. Ser fram emot nästa måndag, yay.

Full rulle denna vecka. Eagles-träning imorrn och onsdag, Copacabana-fest på jobbet torsdag (vad ska man ha på sig då?) och så Sharks-reunion fredag. Roligt!

Nu: dusch. Sen: sova, sova, sova säng säng säng.

Ny granne.

Nu verkar det som att jag fått en ny granne. De som bodde där innan lät flyttlasset gå häromdagen och idag när jag gick förbi fönstrena fanns det nya möbler där. Fingers crossed att det är en snygging, okej? Jag åkte ju på en liten nitlott när det flyttade in ett gammalt, gammalt par i 1:an på min våning som var ledig.


Here's Johnny!

Nu har de hittat Gollum i Panama.
Jag skulle inte ha något emot att hitta Jack Sparrow i mitt badkar.


Bra blogg.

Det är första gången jag slår på datorn idag. Det första jag gör är att blogga. Är man hängiven bloggare då? Jag har inte ens besökt Facebook/FarmVille! Det är en stor grej.

Är nyss hemkommen från en rolig lagkväll med mina flicks. I love it. I love 'em!

Idag när jag satt på t-banan fick vi stå stilla vid Medborgarplatsen. Chauffören sa att det stod ett tåg vid varje station fram till St Eriksplan eftersom det där skett ett "sjukdomsfall". Vi fick invänta ambulans innan vårt tåg kunde röra sig igen. Jag sprayade lite extra desinfektionsmedel på händerna. Är det inte roligt hur man gjort det till det universala botemedlet mot allt numera?

Kallt.

Eh, när ska man slå på elementen hemma?

Fel raggningsteknik.

Allvarligt. Varför har alla börjat använda citattecken på samma sätt som Joey i Vänner (dvs fel)?

"Så vad brukar du göra för "dig" på fritiden då??"

Jag orkar inte.


Min hemlighet.

Ibland brukar jag roa mig med att blunda när jag kör bil. Inga längre stunder förstås men utmaningen ligger ju i att blunda lite, lite längre än en blinkning ändå.

Inget jag talar högt om förstås.

Tack Fredrik.

Fint att En äkta man har länkat till mig idag. Nu lär det väl visa sig hur många läsare han egentligen har.

Vider.

Han dök upp från ingenstans, när jag var på väg hem från bussen.
"Ursäkta, vet du om det ligger något thaimassage-ställe här i närheten?"
Eftersom det gör det kunde jag peka ut det exakta huset för honom.
"Tack. Tror du man kan få 'ohörbart mummel'?"
Jag bad honom upprepa frågan.
"Tror du man kan få 'ohörbart mummel'?"
Tre gånger till fick han upprepa.
"Po...? På...?"
När jag insåg att han hade sagt "pålen smord där" blev jag så äcklad. Han såg så jäkla nöjd ut när han fick säga det. Och jag hade fått honom att säga det fem gånger. Det fick honom säkert att komma.
Vider.

Det här kan vara det roligaste jag sett på länge.

Ni måste kolla hela.


Just do it.

Vet ni vad? När jag inte har någonting att skriva, så gör jag inte det. Just nu är mina dagar inte mycket mer än jobb och träningar och nog för att det är tillfredsställande i sig, men det är inte värt att skriva om varje dag.

Istället går jag och väntar på att Du ska logga in i mitt liv. Gör det bara.

Hate to tell me "I told you so".

Idag är jag hemma från jobbet, vilket suger. Magkramperna från igår har inte gått över. Imorrn ska jag in till jobbet no matter what. Det är så mycket som händer nu - så himla kul! Hoppas jag är fit for fight imorrn.

Eftersom jag har ont kan jag inte träna heller. Varken gym eller Korps. Makes me sad.

Nu ska jag gå och gräva ner mig.

.

Le love.


Haningedag.

Idag stod Haningedagen på schemat. Det gick bra. Tjejerna skötte sig exemplariskt och jag tror vi fick in några nya rekryter. När jag kom hem frös jag något otroligt dock. Förmodligen var det inte så varmt ute som det kändes. Vaknar jag sjuk imorgon vet vi varför.


Snodde en bild från Linn.

Nyss kom jag hem från bio med Limpis. Vi såg L.A. gigolo. Vi var på Heron city och salongen tog typ 250 pers. Jag tror vi kanske var 15 pers där. Skönt. Jag har inte varit där på bio sen jag hade en liten tisdagstradition med M&M's. Minns att jag skrattade så jag grät åt Borat, efter att vi hade sett den. Sjuk film.

Nu är det snart natti natti.


Tweet, tweet!

Twittrar även numera.

T-bane-grubbel.

Imorse på väg till jobbet la jag märke till en tjej på tunnelbanan eftersom jag 1) tyckte hon var lik en gammal klasskompis, 2) tyckte hon hade snygg frisyr.
När jag skulle åka hem satt samma tjej mitt emot mig på t-banan igen. Hur stora är oddsen? (Och varför hände inte samma sak med den snygga kille jag också såg?)

Jag tror det klassas som beroende...

... när andra bloggar om mig:
En äkta man.

Sällis och stuff.

Jag hinner inte blogga längre. Var är världen (läs tiden) på väg?

Imorse hade jag sällskap till jobbet av Thomas som jag träffade på bussen. Honom har jag inte träffat på... snart två år (?!). Gud va tiden går... Iallafall: hej Thomas! Vet att du läser.

Eftersom jag hade sällis kunde jag inte läsa Män som hatar kvinnor, som sig bör, så jag var istället tvungen att läsa på lunchen. That's a first! Tycker inte om när böcker håller på att ta slut. Man har ju levt med storyn ett tag liksom... blir så tomt utan. Nåväl, tur att det finns uppföljare.

Jobbet drog ut på tiden och det var bara marsch pannkaka som gällde till träningen. Den gick väldigt bra och nu är jag hemma - äntligen. Kollar The bachelorette och sen måste jag ju avverka dagens Idol också. Sen: säng!

Natti.

OBS! Din chans!

Hallå! You know you want to! Våga!

Elin Kling söker modeassistent!

Vad kan jag säga...

... annat än: jag gillar't?


Bravader.

Idag när jag skulle åka på träningen gick dragkedjan på mina nya tajts sönder. När jag kom hem gick jag till soprummet och letade upp min påse från Gina tricot (som låg under en massa bråte), sprättade upp den och hittade kvittot. Planen var att byta tajtsen imorgon.

Nu lyckades jag precis laga dragkedjan. Jag är sjukt nöjd.

(Jag var dock ganska nöjd bara av att ha hittat igen kvittot dock.)

Sköna söndag.

Ja jo, som sagt: var på kräftis igår. Tony Irving stod som värd och det var... ja, jag och ögonmått då... 150 pers där? Många iallafall. Jag och Linn hamnade bordsgranne med två producenter (en show- och en filmproducent). Ett sambopar alltså. Himla, himla trevliga. Showproducenten hade fixat underhållningen för kvällen och det var tre helt grymma grabbar som uppträdde med en massa schlagers. Dessutom var det dansuppvisningar av några av dansskolans lärare också. Det var lite smått jobbigt att ställa sig, på en dansskola, där Sveriges danselit var, och skaka sina lurviga sen, men det gick bra. När Tango, tango-låten kom på försvann alla från dansgolvet och kvar var jag och Linn. Hon lekte styrdans med sig själv och jag... jag va cheerleader med tango-ryck typ. Mycket lyckat.
Många av Tonys Stjärnor på is-polare var där och jag och en fotbollsspelare, som kom väldigt långt i tävlingen, utbytte många blickar på dansgolvet. Synd att han är typ två äpplen hög (och ser ut som en mus - en söt mus) bara.

Idag har jag städat och haft Eagles-träning. Skoj att testa en massa pyramider. Det är sällan man gör det när tävlingssäsongen är igång sen.

Kollade precis på Ensam mamma söker. Amigo-mannen (Peter) som varit speaker på diverse cheer-SM var ju en kandidaterna! Han gick inte vidare. Mouahaha.

Bra skit.

Jag har massor att berätta men jag har lärt mig att långa inlägg inte är uppskattade.

Konferensen med jobbet torsdag-fredag var grym. Vi var på Gimo herrgård allihopa - tidning-, webb- och marknadsavdelning. Grymma möten, härligt bad i utomhus-trätunna, kul fest, svinskoj fyrhjulningskörning (testa gärna!) och härliga bravader på vägen. Bland annat fick jag vara med om min första soppatorsk. Det var dock inte jag som körde, men kul var det.

Nu är jag nyss hemkommen från Tony Irvings kräftskiva. Det var faktiskt sjukt lyckat men det tror jag att jag får berätta mer om imorgon.

Natti natt.

Rampljuset, SVT 4/9

Fina flickor:



Minns ni Malmö-resorna i somras? Här är resultatet. Detta är dock inte hela inslaget. Juryns utlåtade saknas samt när förstapriset delas ut. Just det - till oss.

Hejdå!

Jag kollar sista avsnittet på The bachelorette nu så hysch!

Åker på konferens imorgon så vi hörs fredag kväll då! Mjau.

Skandal?

Kolla detta!

Jag tycker bara bilden är obehaglig. Men texten får en ju att tänka (även om jag tycker att det är fel tillvägagångssätt).

7 saker jag lärt mig.

Saker jag lärt mig sen igår:
- Sojamjölk smakar funky (men räcker galet länge).
- Ungtupp smakar som kyckling och är... en tonårskille gissar jag?
- Jag tycker fortfarande det är grymt kul att dansa (cheerdance).
- Det är uppenbarligen okej att sitta mitt emot någon (läs mig), på t-banan, och snora inälvorna ur sig. (Hallå! Schwein-flu?!)
- Män som hatar kvinnor är en riktigt bra bok. Jag läser så fort jag hinner. (Och är glad att jag valde att göra det innan jag ser filmen.)
- Jag tycker verkligen om att läsa.
- Att säga "nej, jag har inte tid".

Tänk vad mycket man lär sig på ett dygn ändå!