iPhone4.

Jag har ju tänkt köpa en iPhone4, det har jag. Men jag är ju inte galen nog att ställa mig och köa mitt i natten när de släpps. Istället planerade jag i godan ro att köpa en i Haninge centrum när de öppnade 10.00. Eller iallafall ge det ett försök.

Det var ju innan jag satt uppe till fem inatt med dig. Varför gör jag det egentligen? Nog för att det är underbart under tiden men det leder ju ingenstans... Prioritera Karolina!

Hursomhelst. När jag kom till centrum 12 idag betjänade de fortfarande nummer 1. Jag fick nr 42 på min kölapp. Det kan omöjligt ha stämt dock, med bara 5-6 personer i butiken, men däremot hade de bara 4 stycken telefoner. So much for my iPhone. Kan inte låta bli att tro att jag skulle fått en om jag faktiskt va där 10 dock?

Min bror köpte en inne i stan. Lucky bastard.

GoshI'muglywhenIcry.

Men jag kan aldrig tacka dig nog för att du fick mig att gråta så.


Tisdag.

Idag har jag tillbringat dagen ihop med familjen. Jag har lekt så mycket ute i solen med Emil att jag blivit alldeles seg i kolan. Ikväll ska jag bara se film, SYTYCD och ta det lugnt. Jag har fått hem The blind side, på ett lite udda sätt, så den måste jag se också. Det kanske blir imorrn dock.

Ochhärskullejagskrivanåtannatsomjagsenångrade.

Hejdå.

Tillbaka en snabbis.

Jag kommer tillbaka i punktform:
- Jag har semester nu.
- Sen jag gick på semester har vädret varit kasst.
- Jag va på dejt i lördags.
- Jag gjorde inte ett schmack igår.
- Jag träffade Eagles idag. Återstoden av oss (minus a few).
- Jag kollar Top Gun nu. (Filmen, inte laget.)
- Jag vill kräkas.


Yuck.

När jag klev ut ur bokhandeln i centrum idag halkade jag i något som såg ut att vara en spya. Jag är fortfarande äcklad och vill spy själv när jag tänker på vad som kunde ha hänt om jag inte hade hållit mig i upprätt position.

Jag kände att det var värt ett blogginlägg.

...

Det finns inte tid för bloggande, det är alldeles för mycket annat som händer nu.
Kanske kommer jag tillbaka.

Jag har gjort minx-naglar...

... och jag gillar't! Har på tårna också, men det blev svårt att fota...


Ya think?

Det går ju att intala sig själv en grej. Men bara för att man gör det högt och ljudligt blir det inte sanning.

EM-medaljerna.




EM 2010.

Nu är jag hemma i Stockholm. Om jag berättar senare om resan återstår att se men det viktiga är att:

Eagles tog EM-brons. Och Fabest EM-silver.
Och jag älskar oss.

Nu ska jag jobba.

Såärdet.


*****

Nä hörrni, nu har jag ställt in mig på EM-mode så det är ingen idé att ens försöka tänka på annat. Inatt klockan 4.00 bär det av mot Arlanda och sen Finland. Vi hörs när jag kommer hem, jag tar inte med mig datorn.
Håll tummarna för oss på lördag! Då ska vi visa Europa vad vi går för.


Wow.

Fick just reda på att hela familjen Montazami kommer och hälsar på här strax. Hur stort?! Äntligen ska jag få träffa min idol. (Både mamma och dotter bloggar ju för vårt förlag.)

Asså.

Asså hur BRA är Eagles?! Fantastiskt bra.

Asså hur VACKER är Robert i SYTYCD? Väldigt vacker.

EMEMEMEMEM!

Jag kan inte göra så mycket mer än tänka på EM nu faktiskt. Det är ju liksom i helgen. På lördag. Helt totalt nuts. Det läskiga är att jag minns EM 2009 som om det var igår. Och ändå har så mycket hänt sen dess. Hoho jaja...

Ikväll är det alltså genrep. Ska bli så himla kul. Short and sweet dock. Kul att få se lite cheerpeople iallafall. Nog för att jag får overload av dem i helgen men de är aldrig fel.

Jag köpte en ny bok på Pressbyrån imorse. Släpp inte taget. Har aldrig hört talas om den men titeln tilltalade mig. Ser fram emot att läsa den, även om En flicka som kallas Alice kommer att bli svårslagen. (Läs den!)

EM-vecka!

Igår: Planeringsmöte med Lotta.
Idag: Träning med Eagles.
Imorgon: EM-genrep -
du kommer väl?
Torsdag: Packa.
Fredag: Mot Finland!
Lördag: EM!
Söndag: JEM + kryssning.

Jag älskar't!

Top 11.

Jag älskar att jag precis tittade i Us weekly och började oja mig - högt och ljudligt - över att jag sett en artikel om SYTYCD top 11 och hur den tidningen alltid ska avslöja en massa grejer för mig.

Tills jag insåg att de bara är 11 som tävlar i år. Snacka om much ado about nothing.

Dagensfyra.

Jag är glad idag. Det är för en sjukt nördig anledning men jag kan inte hjälpa det.


Lista.

Här kommer min lista:
1. Rullskridskor.
2. Sovmorgnar.
3. Katter.

Bubblare: Shampoflaskor.

Det må inte vara exakt samma lista som jag sa igår, men nu har jag noga tänkt över saken.

Fina dagar.

Jag hade en underbar dag igår. Jag åkte ut till Nämdö med tre kollegor, det var inte ett moln på himlen och vi satt ute på en veranda och planerade kommande nummer. Sen tog jag båten hem och mötte upp älskade Eagles i stan för att gå på Friday's. Myspys.

Idag har jag solat och snart ska jag och Linn dra och se Eclipse. Så mycket som jag hört om den, förväntar jag mig stordåd.

Jag har kollat ikapp mig på The hills nu också. Nu väntar jag på avsnitt 11. Älskar't. Nu har jag bara The city att catcha upp på. 10 avsnitt där också. Fina grejer.

Score!

Jag köpte min klocka. Item var märket. Gul fick det bli. De hade lite ont om färger och jag har redan blå och lila klocka så det bidde så. It'll grow on me. (Jag gillar den dock. Annars hade jag inte köpt den, duh!)



Sen hämtade jag ut mitt paket från H&M. Härmade Melissa och köpte leopard-sängkläder. Sen va jag tvungen att lägga till en pryl för att få beställa, eftersom allt var så billigt, så då fick det bli ett badlakan också. Det ska jag nog inviga imorrn när jag drar ut i skärgården på planeringsdag. Efter Nämdö blir det Friday's med älskade laget. Jag gillar't!

Knokkout.

På lunchen promenixade jag förbi ett skyltfönster som hade megafina klockor - jag tror att det var Knokk! Billiga som snus (199:-). Jag ska tillbaka efter jobbet och utöka min klocksamling, tror jag. Wiie.

Top Gun-style.



Haha, så rätt.