Gråt och tandagnisslan.

Har varit hemma från jobbet idag. Mådde illa hela natten och kunde knappt sova. Eftersom jag hatar att spy så har det inte hänt. Men möjligheten har definitivt funnits där.

Har precis sett Grey's anatomy. Jag grät en hel del. Och av någon konstig anledning så får jag alltid så ont i halsen när jag gråter till tv/film. Sällan annars. Kanske försöker jag hålla inne med det omedvetet eller något. Gråten och halsontet gjorde mig mer illamående dock.

Nu börjar Pussycat Dolls. Sen är det American Idol. Vi hörs imorgon.

Godnatt.

Ge mig hund!

Jag vill ju ha hund och har hittat en ras som borde passa mig perfekt: Pomeranian. Bara att den kallas för "Pom" är ju anledning nog att köpa den. Jag har ju levt med poms hela mitt liv, cheerleader som jag är!
Anyhow, vem kan motstå ett sånt här ansikte?


Två Pomeranianvalpar.

Tussenuss!

En lista.

Har bara några korta saker att säga innan jag däckar framför tv:n (känner mig sjuk).
1) Träningen idag var grym - älskar er Eagles!
2) Det är 18 dagar till vi åker till EM i Danmark.
3) Jag är om möjligt ännu rödare av min "bränna" idag. Den kliar skönt också.
4) Jag vill ha en hund.
5) Ja Thomas, jag och Andreas firar gärna midsommar med dig och Linn.
6) Jag blev bjuden på reunion idag. Det är visst 10 år sen jag slutade 9:an, den 8/6.
7) Jag fick fin blombukett och kottdjur av Mindy idag på träningen. Hon och Maria hade visst plockat på vägen, samtidigt som de sprang? Bild nedan.
8) Jag älskar Andreas.


Blombukett och kottdjuret Dino.

Natti natti.

Och vinnaren är...

Kul att jag vet vem som vinner American Idol. Varför, varför kan jag aldrig få slippa alla dessa annonser eller trendiga utländska tidningar som avslöjar sånt som jag inte vill veta?!
Jag förstår att många andra är i min situation också men åh, jag ville bara avreagera mig. Jag hatar sånt här. Ingen spänning what so ever.

Yeahyeah. Life goes on.

I löv it, give me more öv it.

Vilken kanondag jag hade igår! Jag vaknade på morgonen och trodde att det skulle regna, efter envisa rapporter från SMHI, men det var strålande sol och blå himmel. Jippi, föreningsdagen skulle bli av! Klockan 12 började folk ansluta till Rudan och det väntade grillning, lekar, stunting och mys.
Och vad lyckat det blev! Vi var där till efter 16 och när jag kom hem var jag jättebränd och såg ut som en räka. Jag hade haft på mig sport-bh och linne också, så mina ränder är helt fantastiskt fula! Nu kommer jag få jobba resten av sommaren på att försöka få bort dem. Ucha.
Ränderna var dock det enda negativa på hela dagen. Resten var helt grymt! På hemsidan finns fina bilder också. Kolla in
powercheer.se! Jag lägger in några smakprov här i bloggen också.

Största minnet är att jag själv hoppade upp i ett bygg - efter påtvingning av Melissa - (jag tog självklart de biffigaste baserna så att jag skulle komma upp). Jag har inte testat att vara topp sen typ 1994. Och det värsta var att jag faktiskt var lite höjdrädd? Gud, vad konstigt.
Anyhow, jag överlevde och de under mig likaså. Det var ju skönt.

När jag kom hem hade jag typ fått solsting eller något, för jag fick frossa och kände mig samtidigt varm. Mår fortfarande inte bra idag. Kanske håller jag på att bli sjuk.

Nu är det jobb som väntar. Kram på er. Och puss till hela PCD. Ni är min andra familj.


Jag är topp!
Jag ville ner rätt snabbt när de började dilla om fångning.
Jag är back in business och basar med Maria.
Jag posar så grymt olikt mig.
Mina hjärtegull i en fin pyramid.

Glad måndag på er!

Bowling & middag.

Nu ska jag strax iväg in till stan. Jag ska träffa mina härliga vänner Sofia, Jonas, Christina, Jens, Maria, Anna och Adam igen. Först blir det bowling och sen restaurang. Sen drar vi kanske vidare någonstans. Ska bli mysigt. Det är ju så fint väder idag också. Måtte det hålla i sig! Men ryktena säger ju att det inte ska det...
Bejbi har "myskväll" på stan med sina polare så han kan inte vara med.

Pillar in en bild. Min hållning är katastrofal men vad gör man inte? Den är från Christinas och Jens bröllop förra sommaren. Midsommarafton. Tänka sig att det strax gått ett år! Galet!


Jag, Elin, bruden och Sofia.

Cheerio!

Flyg lilla sparvöga...

Jag kom till träningen rätt tidigt idag. Klockan var väl 17.15 ungefär. När den började närma sig träningstid ringde det på min mobil. Det var Mickis. Hon bad mig komma ut - snabbt. När jag väl klev utanför hallen bad hon mig springa. Hon vet att jag inte springer. "Det här måste vara något speciellt" tänkte jag. När jag kommit fram till henne och Jonathan satte jag mig på huk, som de gjorde, och stirrade på marken. Där låg en äcklig liten fågel. Nykläckt typ. Ursäkta mig, jag gillar djur, men den var verkligen gross. Två blå kulor till ögon (eftersom de inte öppnats än), grå genomskinlig hud, tunna armar (som så småningom ska bli vingar) och en stor (om man jämför med resten av kroppen) näbb.
Den vred och vände på sig och pep lite skumt. Självklart tyckte jag synd om den, men förmodligen hade mitt hjärta blödit lite mer om den åtminstone hade varit söt.
Oh well, vi flyttade den lite åt sidan, så att ingen skulle trampa på den, och gick sen. Anog att mamman inte vågade sig fram när det stod ett gäng människor där.
Efter träningen, två timmar senare, var den borta. Hoppas mamman - och inte en katt - hade varit framme.

Det var min historia för dagen. Här är bildbevis:


Ful fågel på rygg.

Chraaa!

(Och på tal om fåglar... Lyssna på musiken av Hoffmaestro & Chraa. Den är grym! Desperado är skönast.)

Alex Schulman.

Haha, det här är helt fantastiskt! Säga vad man vill om Stureplansprofilen Alex Schulman, men hans texter är roliga. Såhär stod det i hans blogg (eller dagbok, som han kallar det) på aftonbladet.se:
---
På IKEASs hemsida finns virtuella Anna. Till henne kan man ställa frågor om Ikeas sortiment och allt annat som rör Ikea. Men vad händer om en suicidal person vänder sig till henne för att få stöd? Här är mitt samtal med Anna, ord för ord.

Jag heter Alex Schulman.
- Hej Alex. Trevligt att träffas!

Jag är ledsen.
- Ingen fara.

Nej, jag menar: jag är deprimerad.
Du kanske ska lägga dig och vila en stund.

Det skulle inte hjälpa.
- Det var synd.

Allt är Ronnie Sandahls fel.
- Vad är problemet? Jag hjälper gärna till.

Han ger mig en tillintegörande ångest.
- Jag behöver aldrig ångra någonting. Allt jag säger och gör är väl planerat i förväg.

Det är ju tur för dig.
- Visst är det det.

Jag tänker på döden.
- Kan du säga det där igen, fast med andra ord så kanske jag förstår bättre.

Livets slut.
- Det där vet jag ingenting om.

Jag funderar på att hänga mig själv i en takbjälke.
Här kan du söka mer information om produkterna i serien HÄNGA.

Men förstår du inte, kvinna? Jag vill inte leva längre!
- Vad trevligt!

Trevligt?!
- Ja, en positiv attityd är alltid uppskattad.

Men du är ju rubbad i huvudet!

- Jag är smart nog!

Vill du att jag tar mitt liv?!
- Jag har inga pengar.

Okej, that's it. Nu skjuter jag mig själv i huvudet. Farväl!
- Hej då Alex! Tack för att du tog dig tid att tala med mig.
---
OBS! Jag har inte ändrat stavfel - trots att det tog emot - men jag menar, det är ju faktiskt någon annans blogg. Där kan man inte gå in och ändra.

Nu ska jag iväg på träning. Typ fyra borta idag? Tjoho.

Den som väntar på nåt gott...

... väntar alltid för länge!
Eftersom någonting har hänt med Explorer så uppdaterar jag inte hemsidan nu. Det får bli imorgon kväll, så håll ut alla flickor!

Här är några godbitar från kvällens uppträdande.


Stretches; Malin, Jessica, Malin & Sarah.
A-frame; Jessica, Malin, Sarah, Mickis & Wiger.

Godnatt.

Jag = huligan.

Wow. Kvällens uppvisning var något utöver det vanliga! Flera tusentals galna assyriska och syrianska fans och så vi, 21 stycken, på gräsplanen (som för övrigt vattnades strax innan vi skulle köra).
Jag är jättestolt över att vi gjorde så bra ifrån oss. Cougars och Eagles första uppvisning tillsammans. Let there be more!
Jag väntar på att Mindy ska langa de fina bilderna jag tog. Men om jag känner henne rätt så sitter hon väl fortfarande på McDonald's där jag lämnade henne, Melissa och Maria.

Passar på och ser Grey's anatomy och Pussycat Dolls från igår då. Var tvungen att spela in eftersom bejbi prompt ville se UEFA Champions League-finalen mellan Milan och Liverpool. Woo-effing-hoo. Man kan ju nästan tro att jag gått och blivit fotbollshuligan, så mycket fotbollsspelare som jag sett de senaste 24 timmarna!

Buhbye.

OBS! Fick just höra: 7 146 satt i publiken på Scaniarinken idag. De' ni, tjejer!

Ikväll hejar jag på Assyriska.

Nu har jag varit på jobbet i 45 minuter och gjort ingenting. Måste jobba av en massa grejer idag. Ska sticka en timme tidigare eftersom vi ska på road trip till Södertälje. I Södertälje är det fest ikväll och vi är självklart där och ställer till med show. 17.00 vid Scaniarinken för alla som känner för att se. Efter det fotboll: Assyriska vs. Syrianska, om jag förstått det hela rätt.
Hoppas kunna visa lite bilder senare. Jag lär ju inte fota, men någon annan gör det förhoppningsvis.

Jag vaknade med huvudvärk och har det fortfarande. Det är typ det värsta sättet att starta dagen på. Har redan klunkat i mig två ginatiska glas vatten och fler lär det bli.

Min mamma räddade livet på en bebis igår. Historien är lång, så jag ska inte berätta, men ungen var så gott som medvetslös när mamma fick henne i famnen. Usch.
Jag undrar hur jag hade reagerat i den situationen... Det sägs ju att man på något sätt sköljs över av något lugn och jobbar på automatik i krissituationer. Undrar om det gäller alla? Mamma fick ju inte panik förrän efter att barnet och familjen var på väg till sjukhuset och allt var okej. Det var då tankarna om "Tänk om hon skulle dött i min famn" kom.

Nej, nu ska jag jobba. Hej på er.

Bara för att Melissa räknar ner...

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=V0D0C0V0Q0W9Q0U8D8C168G181Q

Vill ha vovve!

Jag vill ha en hund! Jag har typ tjatat på bejbi, på att han ska köpa en, men jag vet att han har fullt upp med träning och jobb och allt. Plus att han vill ha en stor hund och hans lägenhet är liten.
Jag har också fullt upp med träning och jobb men jag kom på att min kära lilla mamma faktiskt går hemma om dagarna. Hon skulle kunna ta tand om en eventuell vovsing.
När jag droppade idéen - mest på skämt - blev hon inte alltför förtjust dock. Men jag vet att hon aldrig någonsin skulle säga nej om det väl kom till kritan. Det är väl snarare jag som måste se över mitt liv lite och titta om det verkligen finns plats för en liten varelse. Vore coolt dock.

När jag började tänka på det här igår så gick tankarna över till Pepino. Han var min lilla hund i många år men gick bort för ett tag sen. Jag saknar honom otroligt - för han var världens sötaste! Ingen annan hund kommer någonsin leva upp till hans rykte. Jag ska inte ens börja skriva om honom... då kommer jag aldrig kunna sluta.
Har ingen digital bild på honom så jag sätter in några på hans ras istället. Bara för att ni ska veta ungefär vem jag pratar om. (Pepino var sötare än majoriteten Bichon Frisés dock, vi klippte honom aldrig sådär "klassiskt".)


Typ som Pepsi (i hans yngre dagar).
Klassisk utställnings-Bichon.

Nu måste jag jobba. Stress, stress!

10 dagar kvar - my ass...

Jag har inget att skriva så husch!

Jag kan däremot konstatera att jag är avundsjuk på alla småbarn som kör nedräkning till sommarlovet nu. Jag vill också ha sommarlov. Jag har inte haft det på... well, många år. Och när jag tänker på att jag aldrig någonsin kommer ha sommarlov igen (såvida jag inte sadlar om till lärare) så blir jag lite ledsen i ögat.
Äsch, det finns så många positiva grejer med att vara vuxen! Jag får betala räkningar, tanka bilen och gå på systemet. Fantastiskt. I'd trade liqueurs for summer anytime.

Nu ska jag faktiskt jobba. Ännu en fördel med att vara vuxen.

Hej!

Absolut ingenting.

Kom hem från träningen för ett tag sen. Det var lite stressigt och mycket att göra men resultatet kommer bli finfint. Tänk om man hade kunnat få det bästa av två världar (det vill säga både Cougars och Eagles). Vilken grej det skulle ha varit! Trots att vårt uppvisningsprogram är lite snabbt sammansatt så kommer det bli kalasbra. Ge oss 20 minuter imorgon och sen showar vi loss på torsdag. Har på känn att vårt lilla inlägg kommer vara uppskattat av publiken...!

Har lite Ågren annars för veckan som kommer. Har saker kvar från min förra jobblista som måste fixas och så får jag en ny imorgon. Det är bara att bita i det sura äpplet och köra hårt - man har inte mycket till val. Men jag håller tummarna för att veckan ska gå bra.

Hann ju inte gå på combaten idag eftersom vi hade cheerträning. Måste försöka hitta några tillfällen i veckan då jag kan gå. Torsdag brukar ju i vanliga fall vara ett ypperligt tillfälle, men denna vecka är jag ju i Södertälje då. Ja ja, tisdag får jag hoppas på. Och så någon mer gång... Ah, ge mig mer timmar på dygnet, ge mig fler dagar i veckan, tack! Det skulle behövas.

Avslutar mitt lilla tråkiga söndagsinlägg med en gruppbild som - bättre sent än aldrig - kom i min ägo idag. Den är från DM, som alltså gick av stapeln i mars. Mycket har förändrats sen dess, ansikten har bytts ut. Men den är fin. Så den kommer här. Att folk ser så skumma ut i ansiktet är för att trycket smojsats av scannern.


Mina ögonstenar.

Tata now!

Jag skriver dåligt på tom mage.

Ville bara titta in och säga hej. Idag har jag mixtrat med ett litet uppvisningsprogram som vi (Eagles tillsammans med Cougars) ska ha på torsdag. Av någon underlig anledning vill tjejerna uppträda i Södertälje. Ett, det är långt. Två, ingen ersättning (bara en present). Varför vill de då, kan man undra? Jag börjar tro att det är för att det är fotbollsmatch med cirkus 5 000 killar i publiken. Ja, jag säger då det...

Sen har jag mött upp Mindy i centrum för att hon ska hjälpa mig med en grej. Stackarn, hoppas det går bra.

Snart ska jag till Melissa innan träningen och fixa det sista av pysslet. Ja, eller hon ska naturligtvis fixa och jag ska väl göra något annat skojigt. Sen är det träning klockan sex.

Man kanske ska kasta i sig lite mat? Tror det. Hej så länge.

Muah!

Sommarens första Gröna Lund-besök.

Idag har jag varit på Grönan. Det var en spännande upplevelse. Mest kanske för att det var stängt. Haha. Jo men faktiskt. Jag var där 11 och de öppnade 12. Men jag var ändå innanför staketet. Varför och vad jag gjorde får jag berätta mer om sen, kanske. Men jag var där för jobbet alltså. Och när de öppnade kl. 12 fick jag premiäråka Kvasten (den nya berg-och-dalbanan där man åker under spåret). Jag som hatar sånt tjafs och som lovat mig själv att aldrig åka galna saker... Well, den var inte så läskig och faktiskt ganska kul. Och jag måste erkänna att sån där hänga-och-dingla-med-benen-bana är bra mycket mer lättsmält för magen än en vanligt där man sitter i vagnen.

Efter Grönan mötte jag Melissa vid Panduro. Hon skulle hjälpa mig med lite pyssel (eftersom jag verkligen hatar att pyssla). Det slutade med att vi åkte hem till mig. Hon pysslade. Jag tittade på. Haha. Tack så mycket Miiiiliiissa! På söndag kör vi det sista!



Nu börjar Talang. Ska kolla lite.

Later babes!

Kristi Himmelsfärd.

Idag är det Kristi Himmelsfärd. Det gör mig glad endast av den anledningen att jag är ledig. Sov ut idag. Hoppas jag lyckas somna ikväll bara. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba. Ska till och med vara med i bild och då vill man ju vara fräsch.

Imorgon spelar Mika i Kungsträdgården. Jag skulle egentligen gjort intervju med honom men det krockar förmodligen med mina andra jobb. Tråkigt. Han verkar så söt. Well well, some other time maybe. Hoppas ju fortfarande på en viss annan intervju den 25:e. Jag dör om jag får göra den.

Har inte så mycket att skriva, för stunden, utan jag hör av mig lite senare. Vill dock visa lite fina bilder från när mina tjejer var i Kungsan igår. Stiletto Run gick av stapeln där och Eagles körde lite stunts och stuff. Tur att solen sken! Och jäklar vilken bränna Nadia fick! Den var helt galen.

Mickis basket, Mickis och Alex i stretch och en liten pyramid.


Hej så länge.


Det slog mig just...

... att det är halvdag idag! Det är ju grymt, haha!
Hade ju passat perfekt att gå till Panduro med Melissa då, men hon jobbar ju i Kungsan så det får bli på fredag istället, även om det gör det hela lite mer stressigt.

Anyhow, halvdag = inte hel dag. Freaking great!

Så många frågor, så lite svar.

Min dag började fantastiskt! Det tog mig exakt en timme att komma till jobbet, köerna började vid Farsta-avfarten.
Till det kan jag konstatera att solen skiner (vilket såklart är trevligt) men det gör mig lite sur eftersom jag egentligen skulle gjort ett utomhusjobb idag som istället flyttats till fredag. Om det är dåligt väder då så kapar jag Gröna Lund och tar någon som gisslan. Bara så ni vet. Don't say I didn't warn you.

Idag ska mina flickor jobba på Stiletto Run i Kungsan. Synd att jag inte kan vara med, hade varit roligt att se. Jag gissar i förväg dock att det kommer ske en del skador. Inte bland oss, utan hos de som springer i minst sju centimeter höga klackar. Illa, illa. Anyway, har uppmanat Mindy att fota massa. Förhoppningsvis får jag se lite bilder ikväll.

Var förresten inte superimponerad av grabbarna i American Idol igår. Gillade Blake och Chris mest förstås. Kunde hela Chris text men vet inte vilken låt han sjöng. Väldigt irriterande. Enlighten me please? Kan söka på nätet förstås, men så fort jag ger mig ut dit får jag massa oönskad information om vem som åkt ut och inte... Hatar det!
Hm... kan ju faktiskt söka på texten! Hold on. Ah! Det var Keith Urban I want to cry tonight. Varför i hela fridens namn kan jag hans låt?

För övrigt blev jag förvirrad av att se att bejbi skickat ett sms 23.05. Sov jag då eller? Men jag såg ju Idol... Hm, alla dessa frågetecken.

Herrå.

A taste of bitter sweet.

Det känns som att det ska väldigt lite till för att jag ska explodera just nu. Kalla det PMS, eller vad som helst, men få nedförsbackar finns i sikte. Ni vet såna där långa, sköna där man kan släppa pedalerna och bara rulla? Nej då, inget ska gå lätt. Allt är bara uppför.

Jag stör mig något så otroligt på en arbetsuppgift jag har framför mig. Som tur var så ska Melissa hjälpa mig men tiden räcker inte riktigt till. När jag än väljer att ta itu med den betyder det att jag missar en ledig dag som jag borde ha. Oavsett om det är på torsdag eller i helgen. Och jag vill ha tre, banne mig. Det är inte alltid man får det.

Jag irriterar mig på folk med hjärnor stora som ärtor. Inåtvända, instängda personer med noll intresse för annat än det som gynnar dem. Folk som rackar ner på allt som är "nytt" och "annorlunda" men som är blåsta nog att köpa hela koncept av "annorlunda" om de inte inser att det är just... annorlunda.

Jag blir arg på mig själv när jag på något sätt berörs av idioters tankar. Det spelar ingen roll om jag skrattar åt deras dumhet eller om jag stör mig på galenskaperna. De borde inte röra mig i ryggen. Så det stör mig. Och jag vet vad ni tänker. Vem är jag att döma vad som är idioti eller inte? Jag kan inte ge en generell bild av idioti. Jag kommer aldrig kunna peka på en bild, i ett lexikon, och säga "Det här är idioti". Jag har bara mina egna åsikter och eftersom jag på intet sätt försöker få andra att tycka precis som jag, så har jag rätt att tycka exakt vad jag vill.

Jag kokar över av ilska när jag inser min egen naivitet. Hur jag greppar efter halmstån för att få till den där perfekta höstacken och så inser jag att det är massa ogräs jag har fått med.

Låter jag bitter? Inte då. Jag tror bara att jag vill avreagera mig när jag just nu sitter halvt stelopererad på grund av någon konstig smärta i övre ryggen, nacken och huvudet. Det kändes så passande då, med ett sånt här inlägg.

Ah, en till grej. Jag vill skjuta mig själv om jag hör The worrying kind igen! MQ, byt reklam! Och radio, sluta spela. Den är sönderspelad by now.

Nu är det Desperate Housewives. En ljusglimt i min tisdag.

Up close and personal.

Träningen igår var helt sjuk. Jag vet inte vad folk hade ätit, eller vad det berodde på, men alla var helt galna - jag likaså (kanske för att det var 50 grader, enligt loggboken). Jag skrattade hysteriskt om vartannat. Skönt att vi tar allt så seriöst så pass nära inpå EM... Ha!
Måste visa er
Mindys mästerverk. Hon paparazzi-fotade samtidigt som hon skulle vara beredd att fånga Mickis. Funkade ju finfint det. Love the angle.


Hilda, Mickis, Alex.

Idag ska jag leta hårförlängningsplace. Ska göra till bröllopet, tänkte jag. Kanske inte så mycket förlänga, mer förtjocka. Men ja, same shit.
Det skiljer väldigt mycket pengar, mellan olika metoder och ställen... Någon som testat och kan rekommendera salong eller tillvägagångssätt? Skulle uppskattas!

Work! (And no play.)

Patetiskt, Sverige!

Nu har jag hunnit läsa lite fler tidningsartiklar, än imorse när jag skrev om ESC, och jag kan bara konstatera en sak. Svenskar är patetiska. Nu när Sverige placerade sig dåligt, kommer en rad olika ursäkter och bortförklaringar. Vanligast är väl att "östländerna röstar på varandra". Ola Salo, som jag faktiskt respekterat fram till nu, kallar ESC för "dyngtävling" och Serbiens bidrag anses av vissa vara plagiat.
Personer som droppar citat som dessa har jag bara en benämning för: dåliga förlorare!

Om folk undersöker fakta, innan de rabblar upp massa trams, skulle de inse att vinnaren hade varit densamma även om de så kallade "östländerna" inte hade fått rösta.
Och se det för vad det är, snälla. Sverige gav Serbien 10 poäng. Om nu inte svenskarna gillade låten så måste det bero på alla juggar som bor i Sverige. Om de nu är tillräckligt många för att ge Serbien en 10:a, hur många serbiska invånare ska det då inte vara i Bosnien, Kroatien eller Makedonien?!
Sverige gav Finland 12:an. Jag gillade sången, no doubt. Men var den verkligen bäst, Sverige..?
Och i "östländerna" är det så mycket prestige i en sådan här grej. Där engagerar sig folk. Höjer sin artist till skyarna och stöttar! Då får väl "stornationer" ta smällen, om de antingen skickar crap-bidrag (á la England) eller divor som ser det hela som "en kul grej".

Nu är det väl i och för sig få som inte tycker att Serbien är en värdig vinnare. De flesta stör sig väl på andra länder som hamnade i topp... Jag gillade Serbien, Ryssland, Vitryssland, Moldavien (alla topp tio) och diggade Ukrainas låt fett (även fast jag inte ville att den skulle vinna). What does that make me? O-svensk? Bite me.

Charlize? Hell yeah!



Inte illa pinkat, måste jag medge!
Dock så vill jag klargöra att det där inte är en "pose-bild" av mig. Jag sätter upp mitt hår, och ser mig i spegeln samtidigt, på bilden. Uppenbarligen ser jag ut så då. Det där "titta-under-luggen-och-ha-halvöppen-mun" är inte min cup of tea i vanliga fall...
Detta lilla experiment visade också att jag har väldigt få face shots av mig själv, på datorn. Väldigt få shots över huvud taget faktiskt.
Vem är du lik?

Puss.

Hate to say I told you so!

Haha, vem försöker jag lura?! Jag älskar att säga "Vad var det jag sa?". Serbien kammade hem hela effing ESC - och det med råge! Jag tror till och med att Marijas poäng blev högre än Lordis förra året. Nu drar vi hela familjen till Belgrad nästa år och ser finalen på plats! Vore coolt.

Anywho, jag ska inte racka på The Ark som jag antar att resten av Sverige gör. Så är det alltid. Vi lyfter några till skyarna och sen kastar vi dem med gårdagens sopor om de inte gör bra ifrån sig. Typiskt Sverige.
18:e plats var helt otippat dock. Men vad ska man säga - det var ett starkt startfält och inte The Arks bästa framträdande.

Ska inte skriva mer just nu. Ville bara uttrycka min glädje. Molitva gav oss alla gåshud igår. Så värdig vinnare!

Ciao.

Sko-chock.

Kom på att jag måste visa mina skor som jag köpte idag. Jag fick något ryck, gick in på Bianco, impulsköpte två par skor och något himla mousse som visst ska vara bra för lack/läder. Jag som alltid brukar undvika impregnerings-sprayer och sånt. Bara för att jag vet att det är onödiga pengar. Och så köpte jag någon mousse när jag redan shoppat för 1 300 kr? Konstigt.
Anyways, här är de. De korallfärgade är sötast. De andra mer bara vanliga, bra till vardags. Men så var ju par nummer två billigare också.


900 respektive 400 kr.

Nu ska jag snart dra! Tata!

Upp till bevis!

Ikväll är det Eurovision Song Contest! Woohoo - som jag har längtat! Jag ska hem till bror och Maria för lite tacos (som jag tror merparten av Sveriges befolkning äter ikväll) och myzik. Trevligt.

Då är det upp till bevis för The Ark då. Måtte de försvara Sveriges färger. Det vet jag att de gör. Tror stenhårt på topp fem. Tror det där med vinst kan bli svårt men tjae, jag kanske underskattar deras storhet. Folk som inte vet vilka The Ark är, röstar inte på The Ark. Det är jag tvärsäker på. Så nu får vi helt enkelt se hur många fans de har...
Sen finns det ju andra bidrag som också ska hamna i topp fem. Serbien, of course. Vitryssland. Och sen hamnar väl förmodligen galningarna från Ukraina där. Bara de inte går och vinner. Då känns det som att ESC:s era är förbi.

 The Ark möter bland annat...
 Ukraina.

Happy watching. Vi hörs imorgon.

Jag utmanar er!

Googla "Ditt Namn" och välj Bilder.
Klistra in den första bilden som kommer upp. No cheating now...



Det här är mitt. Snygga vi är. Men det är i alla fall jag - imponerande!
Jag tror att det är från typ år 2000 (osäker på året). Jag vet dock att det är från England när vi var där och tävlade med Eagles - någon av gångerna.

Working my magic

Måste bara börja med att berätta att jag var här 7.28 imorse. Jag hatar att trafiken är så oberäknelig. Och precis bredvid Mio Möbler och det där, låg det ett smaschat rådjur på vägen så man fick väja. Det var lite gross. Och här, när man svänger ner mot Hammarby Sjöstad, har det legat en grävling i typ två veckor nu. Han flyttar på sig ibland... Men liksom, euw. Kan inte något bara skölja bort kadaver?

Igår var det semifinal i ESC. Vilka galet startfält! Stör mig på de som är oseriösa men ja, finns ju alltid några varje år... Jag och Andreas tippade tio var som vi trodde skulle gå vidare. Jag prickade bara in fem (han sex). Då hade jag ändå valt relativt normala bidrag där antingen låten var bra eller där artisten kunde sjunga... Det kom ju med en hel del där så inte var fallet.
Anyways, märkte ni att Serbien fick mest applåder? Hon var helt överlägsen alla andra där igår. Sjöng bättre än vad jag någonsin hört henne. Mycket bra! Annars är ju Vitryssland klart bäst. Har sjungit på låten hela morgonen. "Work your magic now, I don't want to lose this feeling. I am able and I'm willing, yes I'm willing!". Miche bra jao. Det jobbigaste med den låten är hans uttal av e/i. Feeling och willing låter likadant liksom. Yeah well. Killen är från Vitryssland, vad ska man göra?
På lördag ska alltså The Ark få möta seminfinalisterna. Vill inte vara den som är den, men jag tror inte de vinner. Rösterna de får, får de för att de är The Ark. Inte för att låten är bra. För första gången man hör den så är den faktiskt inte så bra.

Do you know (Ping pong song) spelas på radion nu. Enrique Iglesias. Säga vad man vill om honom men låten är min absoluta favorit just nu. Och har ni lyssnat på texten? Ah, mitt hjärta blöder.

Idag är det fredag - woohoo! Ser fram emot en ganska lugn dag på jobbet och sen träning. Imorgon ska jag hjälpa Falcons på en möhippa. Jag känner ju en av möhippeplanerarna. Ska faktiskt bli riktigt skoj.

Hej svejs!

Jag jobbar ibland också...

image18
Enligt Karamellkungens test då...

Huvaligen, bevare mig väl!

Min ålder borde vara 32.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.

"Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? Eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt."

Jaha. Vad jobbigt. Jag beter mig alltså som en 32-åring? Skulle inte tro det. Det är som min bror. Han bor i hus och gifter sig i sommar. Näää. Vad är din vuxenpoäng?

BUS-e

Jag testade en Brun Utan Sol-servett igår, som jag fått på jobbet. Ida snodde den omtalade sprejen Tan Can så jag fick nöja mig med en liten servett. Weeell, effekten är enorm. Nu har jag typ galet bruna händer med en enormt snygg - och väl synlig - rand, på sidan.
Såhär ser paketet ut. Satsa på burken allihop! Och håll er borta från solarium och dylikt. Läste nyss om en tjej som fick hudcancer vid 18 års ålder för att hon intensivt började sola i 15-årsåldern. Jag är smått nojjig. Ska kolla upp min egen kropp snarast möjligast.



Grey's anatomy var ångestladdat igår. Hela den där Burke/Yang-storien är deprimerande. Sen var det ju Top Model och Idol också. Idol var ju bara själva utröstningen. Inte så spännande alls.

Nu ska jag jobba! ESC ikväll, som jag tidigare nämnt! Yay! Vad roligt att få titta på tv på en torsdag! Det har typ aldrig hänt förut...

Tata!

Destiny, som den heter på engelska...

Imorgon är det semifinal för Eurovision Song Contest, självklart ska jag sitta bänkad! En som definitivt kommer till final, och som jag vill slå ett extra slag för, är Serbiens bidrag Molitva med Marija Serifovic. Tjejen har inte klockren look men hon sjunger gudomligt och låten är så dyster att man får gåshud - vare sig man kan språket eller ej (jag förstår ju dock det mesta).

Lyssna själv och kom ihåg mina ord: Finals on saturday, baby!


My name a Karolina.

Jag har varit helt frälst i Labyrinth, sen jag skrev om den igår. Nostalgitripp! Vi började prata om den här på jobbet och Therese hade sett den och också tyckt att den är underbar. Jag sökte på Youtube och hittade trailers, klipp och fina låtar! Vill ha soundtracket, men tror inte att det finns.
Om du, Mindy, inte förstår storheten med en sån här film så är det du som är nörd. Hihi. Faktiskt.

Igår var det ett extra långt American Idol så idag är jag extra trött. Jag tycker verkligen inte att tjejerna är roliga att kolla på (med några få undantag) men det förvånar mig inte om någon av dem skulle vinna. Yeahyeah, gillade Chris i alla fall. Heter han så, Justin-wannaben? Niiize, me like (som Carro skulle sagt), haha!

Ikväll är det meningen att Eagles ska visa upp utomhus men vädret bådar inte gott. Just nu ser det ut som att någon lagt ett lock på, för här på söder är det mörkt. Vet inte läget i Haninge men det var en del moln på himlen när jag gick till bilen imorse.
Anyways, blir det ingen uppvisning så blir det träning. Vi behöver pengar (uppvisning), vi behöver träning (EM). It's a win-win-situation, som man säger.

På tal om det... vår kronprinsessa Victoria säger alltid "om man så säger". Har ni tänkt på det? Jag undrar varför. Ingen annan säger så. Men å andra sidan är ingen annan kronprinsessa heller...

Salut!

 
Ett av mina favoritframträdanden i American Idol hittills. Blake Lewis Somewhere only we know.

"You remind me of the baby..."

Jag satt, av någon underlig anledning, och tänkte på hur det skulle vara att bli placerad i en labyrint. Jag har en gång i tiden lärt mig ett knep på hur man tar sig ut rätt lätt. Jag undrar om den teorin är en myt eller om den faktiskt stämmer. Tänker inte dela med mig av lösningen, för de som blir placerade i en labyrint förtjänar säkert att svettas lite.

Anyway, här är en av tidernas skönaste filmer. Se den, om du ännu inte gjort det! Det är så där sagolikt fängslande. Och David Bowie är grym som trollkung. Och alla varelser är så söta: den orangea, snälla monstret Ludo, Didymus som rider på hunden Ambrocious och det förvirrade trollet Hoggle... Åh, sweet memories!



The worm: 'Allo.
Sarah: Did you say... hello?
The worm: No, I said "'allo," but that's close enough.
Sarah: Oh... you're a worm, aren't you?
The worm: Yeah, that's right.
Sarah: You don't by any chance know the way through this labyrinth, do you?
The worm: Who, me? No, I'm just a worm. Say, come inside, and meet the missus.

Såklart inte!

Hallå galna människor! Jag går inte upp och sätter mig vid datorn innan jag drar till jobbet, förstår ni väl? Jag åker hit och är här så pass tidigt att jag hinner skriva en trudelutt innan det är dags för jobb. Ville bara klargöra det.

Tisdag idag och jag är fortfarande lika trött. Jag hatar att Prison Break är borta från mina måndagskvällar. Helt plötsligt har jag ingenting att göra efter träningarna. Det är jättetråkigt.
Och på tal om träning... Igår "tränade" vi inför en uppvisning vi eventuellt har imorrn (om det inte regnar!). Jag tror aldrig vi lagt så lite tid på en uppvisning förr. Men ja, är det fint väder så hinner vi faktiskt få till allt mellan 18 och 19 på onsdag.

Förresten allihopa... nu när jag ändå nämnde det. Det här strecket (-) betyder "till" när man skriver tider, eller åldrar... Ja, siffror i allmänhet. Man kan alltså inte skriva "mellan 18-19" för det blir jättefel. Skriver du "mellan" innan, använder du "och" sen. Annars är det "från" och "-" som gäller (eller bara strecket för sig självt). Okej?

Ja, nu ska jobba. Ska eventuellt till Grönan för ett jobb nästa vecka. Kan inte gå in på detaljer tyvärr, men den som läser får se. Hehe. Känns lite kul - förutsatt att jag slipper åka något, vill säga.

Ciao belli!

Lever i det förflutna.

Idag är det måndag igen. Tvi vale för den dagen!

Okej, fokus på söndagen istället:
1) Jag fick höra en nyhet från Melissa som var så rolig! Tillåt mig skratta: Haha.
2) Jag var hemma hos mamma och pappa och åt kalasgod middag. Champinjonsoppan till förrätt var exemplarisk, för att inte tala om den grymt goda efterrätten! Hon gör det svårt att banta... Hrm.
3) Efter middagen tränade jag combat. Det var superkul eftersom vi var ganska få. Man får så mycket mer spegelutrymme då. Chit-chattade lite med Jennifer och vi kom fram till att hon snart är den enda "gamlingen" som saknas i Eagles för att vi ska vara same old, same old igen. Elin, Linda och Hilda är ju faktiskt back for the attack till EM.

Idag hoppas jag få svar ang. vårt boende i Danmark. Det är dags att det löser sig!

Nu: Jobb. Jag som knappt vaknat! Uschiamej.

Hej!

Måste... hitta... jacka!

Gårdagen var trevlig. Vid 14-tiden åkte jag pendeltåg in till stan för första gången sen i höstas tror jag. Fick mig att komma ihåg varför jag ogillar kollektivtrafiken så mycket. Tack Gud, för att jag har min bil.
Målet med min tripp var att hitta en jacka. Jag begav mig till nyöppnade SOUK och höll på att få dåndimpen. Top Shop där inne var gigantiskt och jag fick bara panik. Det kändes precis som att shoppa på Top Shop i London, vilket säkert är trevligt när man vill hitta massa, men när jag bara är ute efter en grej så var det som att leta efter en nål i en höstack.
Hittade ingen annan jacka någonstans, än den jag redan spanat in på MQ. Det lutar nog åt att det blir den. Ska dra förbi MQ innan jag åker till mamma och pappa idag. Får se om de har den kvar här i Handen.

Efter "shoppingen" drog jag till Lotta. Vi hade ledarmöte där, som faktiskt var ganska effektivt även fast självklart en och annan fick en helt egen punkt på dagordningen. Efter mötet stack vi till Krönet och åt massa god mat och marängswiss. Jag och Mel tog tåget hem fem i tolv.

Idag ska jag, som jag tidigare nämnt, hem till mamma och pappa. Vi ska fira mammas "helgon-dag", vilket är en av de största traditionerna och helgerna i Serbien. Vårt helgon är St. Göran. Ni vet han som sitter på en häst och spetsar en stor drake...?
Efter middag ska jag iväg och träna combat. Har inte fått tag i Linn än... Hon kanske jobbar idag. I så fall haffar jag henne i centrum.

Ska kila nu. Later babes!


Barcaresa bokad!

Jajamen! Jag och Limpis ska till Barcelona! Den 19 augusti drar vi till sol och shopping. Ska bli roligt, jag har aldrig varit där förut. Ser fram emot det!
Det blir många shorty-trips för mig i sommar, känns det som. EM i Danmark, eventuellt en långweekend i England (för att se Cougars tävla), Barcelona... Grymt! Om man nu inte kan få till en charter i sommar så är det här minst lika bra!
Och förutom alla resor väntar också Robert och Marias bröllop och Justin Timberlakes konsert... Riktigt trevligt! Kan nog bli en bra sommar!
Den 17-19 augusti är det CheerXS-läger förresten... Hade varit kul att kolla på det, om inte annat. Kanske drar dit de två dagarna innan jag åker till Spanien.

Nog om det.

Jag letar efter en effing vårjacka. Den enda jag hittat, som tilltalar mig, är Fornarina-jackan på MQ och BikBok. Men jag vill inte lägga 2 000 spänn damnit. Linn har ju en fin, men den finns inte kvar någonstans. Mickan har också en, var det H&M? Åh, pallar inte åka till stan för att leta. Ge mig en bara!

Idag har jag megamycket att göra. Jag skulle bli überglad om jag får till allt på min jobblista men det tror jag inte att jag hinner. Blä. Nästa jobblista kommer man ju ha mindre tid till också, eftersom Kristi Himmelfärdshelgen kommer och spökar. Inget jag tackar nej till i och för sig... men bökigt!

Better work, bye!

Höga hästar.

Igår klantade jag mig. Jag satte på tv:n strax före 21, för att förbereda inspelning av Top model. Då såg jag att det var hockey och trodde att den skulle fortsätta och att Top model skulle utgå. Weeell, 21.30 när jag bläddrar över från Grey's anatomy upptäcker jag att modellfjantarna visst går... så jag missade massa. Måste kolla när reprisen är - någon som vet?

Inatt drömde jag något jätteobehagligt och i drömmen minns jag att jag tänkte "det här är som i Prison Break". Jag och min bejbi hade nämligen skilts åt på något vis och jag visste inte om han levde eller var död. Och jag väntade och väntade på livstecken... Ungefär som relationen mellan Sarah och Scofield tänkte jag då. Det skulle aldrig gå att överleva något sådant i verkligheten. Ovissheten skulle typ döda mig.
Anyways, allt slutade ju bra... och det livstecken jag tillslut fick var små tvättmedelspaket.. såna där refillpåsar till och med. Hrm. Don't ask me why. Ingen origami, inga små papperssvanar, inga kryptiska meddelanden för mig att tolka...
Och innan det red jag på hästar stora som höghus där jag faktiskt fruktade för mitt liv. För de var så stora att om man skulle ha ramlat av, så skulle det inte slutat med benbrott.
Någon som är drömtydare? Tar tacksamt emot tolkningar.

Buhbye.

Here I am!

Hej! Det var ett tag sen! Vad har hänt? Jo... Valborgsmässoafton såg inte jag en endaste brasa. Det var skönt - jag har aldrig förstått mig på den traditionen, och speciellt inte fyllan som hör till. Nej, jag och Andreas lagade mat (gjorde paj för första gången!) och det blev mumsigt. Till det blev det lite champagne! Tanken var att vi skulle fira SM-framgångarna men vi bestämde oss istället för att bara fira oss...
Sen kollade vi på The fountain. Jag har aldrig sett maken till konstigare film! Den var helt absurd. Jag ansträngde mig verkligen för att tycka om den, och den var väldigt snyggt uppbyggd, men i slutändan var den nog inget att hurra för i alla fall.

Igår, efter en supersmaskig middag hos mamma och pappa, träffades jag och Lotta för att planera EM. Programmet ska anpassas och ändras, resan ska kirras och nytt folk ska in. Vi lyckades nog ganska bra, men det är kort om tid tills vi åker så det gäller att allt ska klaffa! Dessutom gör vi nu typ mer saker i programmet, än innan... och ändå är utrymmet mindre. Hoho jaja! Träning idag - längtar som en tok! Men först ska jag ta itu med anmälan... Fredrikshamn, here we come!

Ja... så nu ska jag göra massa nytta! Gotta run!

Ciao.


Mina tjejer på förträningen på SM. Det är bara framför domarna, därav inget publikjubel. En bra genomkörning, dock inte lika klockers som vår uppvisning efter vinsten!