Semester!

Jaha ja. Så var stunden kommen! Inatt drar vi till USA - och inte en sekund för tidigt! Jag ska roa mig bäst jag kan och det finns faktiskt inga andra som skulle kunna förgylla resan mer än mina kära brudar. Jag är tillbaka i april! Närmare bestämt den 4:e. Ta hand om er tills dess.

Lotta, I'll miss you.

Shopping-bestyr.

Okej så jag påbörjade dagen med att åka in till stan för att shoppa. Och som jag trodde: det gick inte bra. Jag kom hem med typ tre toppar och ett par shorts, ont i ryggen och fötterna. Det där sista skrämmer mig lite. Jag gick alltså dryga två timmar i stan och pallade inte ta ett mer steg efter det. Jag oroar mig för den dagen jag får barn och måste gå runt och bära på en lite varelse. Hur ska det gå?

Anyway, kom hem och plockade fram lite saker jag ska packa ner. Blev sur och åkte till Handen Centrum. Köpte lite stuff där men hann bara med en affär innan de stängde. Måste tillbaka imorgon för det allra sista. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Ska sova gott inatt och sen fixa de sista bestyren imorgon. Sen våndas lite över min tisdag på jobbet (som kommer vara galet späckad) och sen sova igen.

Jag har fortfarande inte fattat att vi åker på onsdag. Allt känns så overkligt och det kommer nog inte slå mig förrän vi sitter på planet. Jag vill bara att allt ska klicka, flyta på... allt kräver så himla mycket planering så jag har inte hunnit tänka på att det faktiskt ska bli kul. Men det ska det!

Hejdå på er.

Ingen ork, inga kläder.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag åker till USA på onsdag och jag har inte ens påbörjat packningen. Jag har inte ens tänkt över vad jag borde ha med mig. Jag har inte ens de grejer jag borde vilja ha med mig. Typ kläder. Imorgon ska jag försöka shoppa kläder. Om jag inte lyckas blir det jobbigt. Det är roligt att ha nya kläder men jag ogillar att handla. Och det är sällan jag lyckas inhandla en ny garderob vid ett och samma tillfälle. Wish me luck.

Det är för övrigt påskafton idag. Jag har varit hemma hos mor och far, tillsammans med bror och Maria, och ätit en grym påskmiddag. Seriöst, min mamma skulle kunna fixa nästa Nobelmiddag. Det finns ingen kock som kommer upp i hennes kaliber.
Imorgon får jag nog ta del av den igen. Sover nog över där då. Min mamma gråter redan nu över att jag ska resa långt bort i 10 dagar. Så jag tillbringar lite extra tid med henne och pappa nu. Men det är lugnt, det är bara mysigt.

Nu går King Arthur på tv. Jag tänkte ge den en chans men jag orkar inte. Har istället den där hemskickade filmen Garden state som bara ligger och glor på mig här på skrivbordet. Jag kanske borde titta på den istället. Eller ingenting alls. Och det senare alternativet låter faktiskt mest lockande just nu...

That is where I'll go.

Säga vad man vill om Sibel (hon är speciell på många sätt) men tjejen kan sjunga! Hon är absolut en av Sveriges bästa röster. Här sjunger hon Make believe.


Nostalgitripp.

GLAD PÅSK!
Jajamen, idag är det långfredag! Trots att to-do-stuff hopar sig för mig så orkar jag inte tänka på det. Idag ska jag bara ta det lugnt.

En rolig sak hände precis. Jag fick ett mejl på Facebook från Aileen Manso. Aileen träffade jag för första gången i USA 1998. Då var hon cheerleader för Top Gun, vilket hon varit fram tills typ nyss. Jag har alltid kunnat hitta henne i de olika TG-programmen och har liksom följt hennes "karriär" on a distance typ. Något år tävlade hon individuellt också. Jag vet inte vad exakt det var som gjorde att jag fastnade för henne men något var det!
Och så idag mejlar hon mig. Helt galet. Och det roligaste är att hon var på väg hit till Sverige tillsammans med Domingo och José, i höstas, men fick förhinder. Vilken grej det hade varit om hon hade kommit! Jag ska mejla henne nu och säga att jag snart åker till USA. Hon känner ju Peter, Domingo, Java och alla dem. Hon kanske har vägarna förbi någon av de två städerna vi besöker. Vore coolt. Och en grym nostalgitripp. Tjejen är liksom vuxen nu. Sist vi träffades var hon typ 14 bast.


Aileen för något år sedan.

Yeahyeah, idag ska jag försöka få lite shopping gjort. Robban ringde precis och frågade om jag ville fika med honom och Maria i centrum, vilket jag mer än gärna gör. Spikat.
Sen ska jag väl försöka sola en gång kanske också. Min blekhet är ett skämt.

Taataa!

Tankar kring halv tolv.

Pust! SM-anmälan är fixad. Det är inget litet göra det där... Har suttit sen 21. Att göra en programskiss i Word var ju också en upplevelse. Nåväl nu kan jag iallafall lägga den på lådan imorgon.

Förutom det har jag en smärre last att göra på jobbet innan jag åker iväg. 1,5 arbetsdagar kvar denna vecka. Jag tror inte jag kommer kunna ta halvdag på torsdag dock.

Såg startordningen i USA också. Vi är naturligtvis ensamma i vår klass. Så går det när man vill köra Level 6, antar jag. Oh well, det är upplevelsen man åker dit för. Blev dock överlycklig av att se att Peter kommer dit med sina lag! Då har vi ju givna supporters. Skönt.

Nu ska jag stupa i säng.

Natti.

Benke!

Ursäkta mig om jag är väldigt mycket sen nu men det är ju Fredrik "Benke" Rydman som ska leda skandinaviska So you think you can dance! Woohoo! Jag har avgudat den mannen sedan min första Bounce-föreställning för sisådär fem-sex år sedan! Hade jag inte tänkt följa programmet innan så tänker jag då sitta klistrad nu.

Uppsala.

Igår var jag i Uppsala. Sen hade jag träning. Sen satt jag hemma och fixade med SM-anmälningar. Himla produktiv dag, måste jag säga.


Hurra för svennar!

Svenska folket röstade som jag. Tyvärr blev det dock inte detsamma som slutresultatet. Jag ligger dock fortfarande bra till för goodiebagen tror jag. Jag skrapade ju ändå ihop fem poäng, när jag hade alla topp tre rätt, fast två på fel plats. Vi får se på måndag om någon var bättre.

Charlotte gör nog bra ifrån sig i Belgrad. Men det är ingen låt som sätter sig direkt. Av alla bidrag som var i final, är den svårast att memorera. Det bådar ju inte gott. Det kan vara tur i oturen att Sverige måste kvala i år. Då får man höra låten flera gånger.

Roligast i programmet ikväll var när Jovan Radomir plockade upp Luuk i sin traktor. Det är humor.

Godnatt då.


Money-spending.

Jag beställde några grejer från cocoo.se i tisdags. Igår kom de - snacka om service! Jag fick dessutom en liten present med (ett extra armband), så jag kunde inte bli mer nöjd med mitt köp! Klockan är jag extra nöjd med. Den blir nog fin på en solbränd arm (om man nu någon gång lyckas bli solbränd).

Hade tänkte lägga in bilder men blogg.se strular. Vi får väl se om jag ens lyckas posta det här inlägget...

När jag skulle förlänga mitt klock-armband på Stjärnurmakarna sprang jag på Pernilla. Vi hade båda klockor att lämna in. Kvinnan i kassan gav oss ett "kom tillbaka om 20 minuter" och jag och Percy hann bara ut genom dörren, fastnade i samtal, och kunde sen gå in tillsammans och hämta dem igen. Fina fisken.

Jag shoppade ett linne och en jacka på MQ. Sprang lite andra ärenden och blev sen hungrig så jag gick hem och åt. Nu fnular jag på att gå tillbaka så jag kan plöja igenom Gina Tricot också. Behöver ju bunka upp med sommarlinnen och tunna kläder inför USA. Inne på Gina får man mycket för pengarna.
Ja, jag ska nog gå. Linn slutar 17 och efter det ska vi leka fram till Melodifestivalen börjar. Yay! På jobbet igår fick alla tippa topp tre. Jag har Sanna som 1:a, Perrelli som 2:a och BWO 3:a. Jag var den enda som tippade så. Vinner jag kammar jag hem en fin goodiebag. Jag själv la ner en supersöt mp3-spelare i påsen, som mitt bidrag. Den skulle jag ju vilja ha själv, kom jag på nu. Va dum jag är...

Imorgon blir det kanske DM Mellan i Uppsala! Kul att bara så sitta och titta på en tävling. Det är man inte bortskämd med.

Jo.

Nu är det helg hörrni.


Just like a tattoo.

Jag hörde precis en låt av Jordin Sparks för första gången sedan hon vann American Idol. Tattoo heter den. Låten var inte direkt superbra men jag fastnade för texten i refrängen och användandet av ordet tatuering och dess betydelse. Konstigt att det inte är ett överanvänt uttryck i låttexter, för det är ju ganska bang on target egentligen.

I can't waste time so give it a moment
I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo




Harder, better, faster, stronger.

Vissa har för mycket fritid. Men det gör det inte mindre imponerande.


Nothing much.

Jag jobbar som en tok. Betar av text efter text, korrar, lusläser och korrar igen. Hämtar bilder, planerar, rättar och skriver igen. Nu gäller det att lägga i växel nummer sex, så att jag slipper tänka det allra minsta på mitt jobb när jag är i sunny Florida. Det känns helt overkligt att vi åker om två veckor. Jag måste shoppa sommarkläder, bikinis, solkrämer... ja, allt sommaranpassat!

Ikväll är det träning igen. Roligt att se mina örnar - känns som en evighet sen (fast det var i lördags). Idag ska vi ändra programmet och fixa till det inför USA. Vi har bara sex träningar kvar tills vi åker. Crazy nuts. Massa ska kirras.

Efter träningen ska jag hem till mami och sova där. När pappa är bortrest passar jag på att hålla henne sällis så slipper hon vara i stora huset alldeles ensam. Besides, hon lagar mycket godare mat än vad jag någonsin kommer göra, så det är skönt att få sova och äta gott.

Todeloo. Back to work!

Inte Tina, I realize.

Jag tror alltid att tjejen på bilden, på blogg.se's förstasida, är matkocken/Let's Dance-Tina vid första anblick. Sen kommer jag på att det inte är det.


If I could gather all the stars and hold them in my hand,
the colours I would then possess would not be half as grand
as those which I have seen when I look deep into your eyes
or come across when I have kissed your lips, I realize.

Minnen.


He's bad but I'm bader!

En av de bästa låtarna att köra bil till är Coldplays Fix you. Instrumentalpartiet på en motorväg är fantastiskt. Men idag hittade jag en ny favorit. Jag har ju diggat Lazee och Rock away sen den kom, men körde till den för första gången idag. Och vilket upplevelse! Jag diggade som attan och satt och dansade i bilen. Är impad av att jag kunde köra rakt. Fick tummen upp av en snubbe i en annan bil som såg mig dansa förbi. Haha. Love it. Vem kan sitta still till denna? (Only party-poopers I say.)


Ältan.

Jag är faktiskt lite ledsen över att jag inte bloggar så ofta längre. Jag förstår att folk skriver dagbok, det är ändå någonting avslappnande med det. Min blogg var (uppenbarligen) min dagbok. Men nu är det mer en veckobok... eller månadsbok... eller nåt. Jag minns att jag skrev ganska exakt detta i min riktiga dagbok för 10 år sen (innan bloggarnas tid med andra ord). So why do I even try? Mitt bloggande var uppenbarligen dödsdömt från början.

Anyway. DM är äntligen över. Arrangemanget flöt på utomordentligt bra och vi fick mycket beröm. Så härligt, med tanke på allt slit som ligger bakom! Aldrig mer, I say! För mer anledningar än en. Av någon konstig anledning vinner inte Eagles när vi arrar. 2006 var vårt helvetesår och vem stod som arrangör på DM? Jo, vi! I år samma sak. Men det blir inget nytt helvetesår, det vet jag. Vi hade en grov miss och förtjänade inget annat än silver. Men hey - det är ju SM som faktiskt räknas visst? Och där accepterar jag inget annat än guld.
Det var annars en skön tävling överlag. Inte bara på grund av de sex guld vi tog (av sju möjliga I might add) utan för att stämningen mellan lagen var så skön. Ja... iallafall bland de flesta. Det finns ju alltid undantag. Men just denna tävling var de en minoritet så boohoo to you. Haha.

Nu har vi bara sex träningar kvar tills vi åker till USA. Det är ju helt absurt. Jag har inte fattat det än. På de sex träningarna ska programmet anpassas för 19, istället för 20, så vi har lite att göra. Men det är inget vi inte klarar av. Framför allt ska det bli så jäkla skönt att komma bort i tio dagar. Och att umgås med dem jag gillar allra allra mest. Fasiken, va underbart! Men Lotta will be missed - my partner in crime som stannar hemma.

Om vi släpper cheerleading för ett tag då... Så ja, händer inget annat i mitt liv! Jag såg en film igår. The perfect man med typ Hilary Duff, Heather Locklear och Mr Big från Sex and the city. Naturligtvis ingen Oscarvinnare liksom, men söt sådär. Och den fick mig att tänka på saker, jag inte tänkt på på länge. Jag grät en skvätt på slutet.
Och på tal om film så fick jag hem två stycken från Lovefilm AB härom dagen. The Departed och Garden State. Någon som sett någon av dem? Jag tror att jag kan ha sett den första... är det andra något att ha? Annars skickar jag tillbaka dem, osedda. Undrar varför jag fick dem av alla 15 000 de hade...

Ikväll ska jag renskriva sammanställningen av poängen på DM så jag kan mejla den till alla föreningar. Det var en galet tight tävling. Jag tror (men jag kan ha fel) att vårat miniorlag var det enda laget som var rankade etta av alla domare, av alla vinnare. För er som inte är insatta så betyder det... att det var tight.

Hej på sig.

Botkyrka - the place to be.

Imorgon ska jag, Lotta och mina småsystrar tävla DM. Är det inte helt fantastiskt? Det är detta vi väntat på ända sen EM i somras.

Ikväll ska jag ut till Botkyrka och ställa iordning hallen inför morgondagens bravader.

Jag lovar att skriva när jag har resultatet. Håll tummarna för guld då, okej?

Darn, DM!

Eh. Skulle bara vilja informera om att DM Stockholm är på lördag. Lördag. Det är - låt mig se - fem dagar dit. Det är ju banne mig på tiden att vi får den tävlingen överstökad! Vi är ju arrangerande förening också och det ska bli så sjukt skönt när den dagen är över. Nästa stopp - USA. Jag fattar det inte. Kanske för att allt mitt fokus ligger på DM. Vi är ett helt nytt lag. Nya talanger. Och vi har nya ess i rockärmen. (Vad old-school det lät. Men ni förstår vad jag menar.) Vi ska imponera.

I helgen var jag i Luleå för DM Norra. Där var det snö.

Hoho!