Finns det hjärterum...

Är det någon mer än jag som finner tv-reklamen med den sjungande familjen (och hunden) i badrummet konstig? Vilken dotter går in i ett badrum där pappan sitter nude i badkaret? Jag tycker det är olustigt.

All cried out.

Få se nu, vad har jag gjort idag? Jomen just det, först slutade jag att andas, sen grät jag, sen andades jag igen, sen grät jag lite till och lite senare kom det nog fler tårar. (Samt några till.) Det är inte något negativt som hänt dock, ytterligare en sten har lyfts från mitt bröst och när anspänningarna släppte och känslorna stormade så blev det så. Men inget ont som inte för något gott med sig, eller hur?
Exakt vad jag pratar om förklaras nästa vecka. Pråmiss.

För övrigt är det alltså valborg idag? Helgen då flest ungdomar får sin första fylla. Sorgligt. Ta det lugnt där ute.
Jag vet inte riktigt vad kvällen för med sig till mig, men just nu är mitt huvud lika tungt som resten av min kropp så jag är inte superpigg på någonting. Vi får se, vi får se!

Later babes.

Eagles - påminner om träning imorgon! Minst lika bra som igår, yes? Fina grejer.

Going once, going twice...

... sold (!) to the sweet little lady! Jag är av med min lägenhet! Woo-effing-hoo! Jag kan ta bort den stenen från mitt bröst. Nu har jag bara några saker kvar att reda ut... sen ska det nog bli ordning på allt.
Jag har iallafall firat med lite rödvin i sällskap med mina föräldrar. Och nu, äckliga, äckliga Grey's anatomy. Inget gemytligt avsnitt idag. En snubbe utan fejs. Mmm.

... menåh, vad jag gråter. Alltid! Jäkla Grey's.

It's Britney bitch - again!

Jahapp. Nu kommer Britney till Globen. Jag som ska gå och se henne i London. Men asch, man har alltid plats för Britney - köper nog en biljett till för att se henne på hemmaplan också. Good shit. 13 juli smäller det här!

Pust!

Vi tar en paus i budgivningen till imorgon kl.10. Waaah!

Going once, going twice...

Budgivning pågår. Bara så att ni vet. Aaah!

Fröken fräken.

Sitter och tittar på Tonårsliv som Cillo är med i (och jag med ikväll, visade det sig) och de visade lite från Cillos klass och en redovisning de hade haft. Just den lilla korta scenen rörde upp en massa känslor inom mig. Jag blir imponerad av människor som vill bli lärare för årskullar som verkligen inte vill annat än att slippa skolan, men samtidigt blir jag rädd när jag tänker på att dessa människor ibland är helt opassande som lärare. Det blir inget annat än en ond cirkel. En bra lärare vet vad som krävs för att motivera elever. Jag tror det är alldeles för många kids där ute som har dåliga lärare. Fy.

För övrigt var det kul att se lite cheer idag. Och bilder från Beach cup. Shit, det känns verkligen som år sen, tycker ni inte?
Nu är SM nästa mål! Det kommer snabbare än vi kan ana! Woohoo.

Hit me baby!

Jaha, så det är tidningar/löpsedlar som Top Gun har i slutet av sitt program? Det har jag inte förstått förrän nu. Har ni, som sett dem live i år, kunnat se det (jag antar att det är bättre live än på youtube)?

Idag var visning nummer två av min lägenhet (Thomas, din kollega kom inte, slå henne!). Imorgon påbörjas förhoppningsvis en budgivning. Åh snälla ge mig en köpare! Please.

Jag har inget vettigt att skriva. Mitt huvud är på annat ställe. So long så länge.

World Champs!

Woohoo, Brandon Sr Black är WORLD CHAMPS! Jag är så glad för laget - men framför allt älskade Peters - skull! Äntligen får han det svart på vitt att de är bäst! För vi har alltid vetat att Peter är bäst.

Lite spännande att Top Gun fick kliva av tronen. California Allstars vann istället den klassen. Jag har sett CA's program dock och det är amazing. Nu ska jag bara se TG's också.

Oooh! Ooh!

Brandon Sr Black ligger etta efter prelims på Worlds!!! Åååh, jag håller alla tummar och tår för att de ska få ta hem det i år! Aaah!

Självklart.

Den Vackra mannen har tjej. Såklart. Hur hade jag kunnat tro något annat?

Jag har gjort min hemläxa.

Team USA representerades i alla dansklasser av University of Cincinnati - det var alltså samma tjejer som tävlade i alla tre klasser! Fett coolt att trippa hem med tre guldmedaljer var.

Coed och Allgirl Premier hade uttagning till sina lag men de tränade i Louisville under ledning av inga mindre än James Speed, head coach University of Louisville, Jomo Thompson, head coach University of Kentucky  och Tony Nash, head coach Morehead State University. Eh. Inte undra på att de är bra!
Skulle det funka i Sverige också, tro?

Lördag är det.

Jag utlovade visst en ICU-rapport igår. Varför vet jag inte. Jag har iallafall sett allt nu och jag känner idag att jag inte orkar skriva något om det. Roligt att USA vann typ allt de ställde upp i. Partner stunt-klassen tycker jag inte känns solklar men annars är de fortfarande överlägsna. Deras Coed Premier och Cheerdance Jazz (som jag nämnde igår) är mina favoriter. Är det någon som vet hur Team USA togs ut?

Idag har jag varit så sjukt duktig. Först solade jag lite och sen åkte jag till min lägenhet och rensade ur alla mina garderober. Tre stora svarta sopsäckar blev det som ska slängas. Eller ja, inte slängas. Ges bort någonstans. Förutom rensningen pimpades även lägenheten med lite blommor och frukt och imorgon är det alltså premiärvisning, om någon missat det. Jag tycker alla ska gå dit!

Jag fick ett mejl till jobbmejlen igår undertecknat "S." som innehöll en rad frågor om mig som person. Jag har känslan av att det inte är skrivet av en läsare... Intressant.

Jag gillar't!

Nu är jag tillbaka igen bara för att konstatera att jag får lämna en mer utförlig ICU-rapport imorgon. Lagen poppar upp ett efter ett och jag är imponerad av merparten! Kul att ett världsmästerskap kan få hålla så hög standard överlag! Jag ser fram emot att se Funky Team från Finland. "Min" Mija ska tävla och bruden har just blivit intagen till University of Kentucky - pretty much the shit inom cheer. Hon skriver typ cheerhistoria. Sicken tjej.

Idag satt jag ute på lunchen och åt. I bara linne. Solen brände något fantastiskt. I helgen lovas rekordvärme. Jag tänker vänta med lägenhetsstäderi till eftermiddagen imorgon. Och på söndag är det premiärvisning av mitt hem. Hoho jaja, vad nervöst!

ICU so far.

Mmm, Team USA Cheerdance Jazz. Me like! Och cred till Team Slovenias partner stunt-par också.

Säg mig igen varför Sverige sitter hemma och segar?

If I were a boy.

Det här är fantastiskt - på många sätt.


Jobba över = dumt.

Jag har kommit på en negativ grej med att jobba över (förutom det faktum att man faktiskt jobbar längre än vanligt). Jo - jag får nämligen inte se den Vackra mannen när jag kommer tidigare än vad han gör, och åker senare. Imorgon ska jag kosta på mig själv att komma in efter åtta och dra vid fem iallafall. I'll keep you posted.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där,
jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är.

Leka med eld.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

Hör du det?
---

Idag fick vi strömavbrott på jobbet. Det har aldrig hänt förut. Vi har haft problem med internet flera gånger - självfallet - men då har man bara känt sig halvt låst och ändå kunnat göra annat. Idag slocknade lamporna (vi tände värmeljus), jag kunde inte sätta på diskmaskinen (jag har diskvecka), datorerna var döda såklart och telefonerna likaså. Vi var helt lamslagna. Hela redaktionen dog.
Tänk va lätt det är att bara klippa möjligheterna för oss att framställa en tidning...

Det var hela området som var utan el vilket betydde att den Vackra mannen hade lämnat jobbet tidigare än vanligt. Hans bil stod inte i garaget när jag skulle åka hem, och jag anlände innan honom imorse, så jag såg inte hans bil på hela dagen. Jag förutsätter naturligtvis att han annars hade lämnat respons på min lapp. Vi får väl se vad morgondagen för med sig. (Och hörrni, jag inser naturligtvis att det hade varit mycket enklare att bara 1) prata med honom, 2) mejla honom. Men det blir ju inte riktigt lika roligt, eller hur?)

Imorgon börjar ICU Worlds. Åh, vad jag hade gett för att få vara på plats!

Gråskalor.

Om du kunde ha ditt livs facit i hand när du föds, skulle du läsa det då?

Just nu önskar jag att jag kunde få glutta lite på de rätta svaren. Bläddra bak till de sista sidorna och tyda de grå skalorna. Det skulle underlätta ett och annat.

Men det skulle förmodligen göra allt lite, lite tråkigare också.


Rulla, rulla liten boll.

Jag önskar jag kunde skrika ut vad som försiggår inom mig just nu. Jag har aldrig burit på såhär mycket, på en och samma gång, förut. Låt. Mig. Få. Andas.
Snälla?

Förutom det faktum att allt i hela världen finns i mina tankar just nu så sitter jag dessutom och fnular på den där lappen jag satte på den Vackra mannens bil idag.
1) What?
2) Huh?

Hej.

Sunny day.

Internet hemma hos mamma och pappa fungerar inte som det ska. Det gör mig frustrerad och jag kan bara göra en tredjedel av allt jag skulle vilja hinna med.

Imorse när jag såg Gilmore girls mådde jag lite extra bra. Jag tycker om när det entrar en ny person i en tv-serie eller film och så vet man liksom direkt att "de där två kommer att bli kära i varandra". Då är det mysigt att se hur det hela kommer falla sig så. Synd att det inte är så självklart i verkligheten också.

Imorgon ska jag träffa Ola Svensson. Jag ska inte berätta hur det kommer sig - den som lever får se. Han är ju en kul prick iallafall, jobbdagen blir nog lite lite roligare med honom som inslag.

Illustration.

Föreställ er synen av porlande vatten på en fönsterruta. Sällan rinner det nedåt i ett jämnt flöde. Det bildar istället kanaler och förgrenar sig. Kvar kan det finnas torra partier som skonats från vattnet.

Ungefär så är min hals nu. Den är jättetorr! Och hur mycket jag än sväljer och dricker vatten så är den fortfarande torr. Det är som att vattnet bara rinner vid sidan om och skippar mitt torra parti! Det gör mig galen.

V          T          V

A          O          A

T          R          T

T          R          T

E          T           E

N                      N


Så ser min hals ut.
Jäkla crap.


Badabing, badabom!

Jag hostar. Nästan till lungorna ramlar ut. Melissa, har ni hostmedicin i ert hemma-apotek?

Förutom det så är jag...
1) ... lycklig för att träningen gick bra idag.
2) ... glad för att jag har världens bästa arbetskamrater.
3) ... tacksam för att jag har folk runt omkring mig som tror på min förmåga.
4) ... stolt över det jag åstadkommit i livet.
5) ... förväntansfull över det som komma skall.
6) ... nervös - inför det mesta.
7) ... otålig, för ingen uppenbar anledning alls.

Mycket känslor blir det.

Trots allt.

Jag kan inte komma ifrån det faktum att det faktiskt pirrar lite i magen.

Arrigato sushi.

Nu börjar Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show (eller något liknande). Jag såg inte första delen så nu måste jag spana lite på detta. I jobbsyfte naturligtvis. Det går ju ingen nöd på b-kändisar i det programmet alls! Herre min je...

Snart väntar tonande av hår. Jag ser på tok för mycket av min naturliga hårfärg för att jag ska kunna känna mig tillfreds med mig själv. I USA kunde jag nästan se toningen försvinna mer och mer dag för dag. Det var väl solen och deras jäkla klorvatten som gjorde susen.

För övrigt så har jag snudd på flyttat hem till mamma och pappa igen. Min lägenhet är tömd på mysfaktorer, eftersom visning väntar nästa vecka och fotning skedde i tisdags, så nu vill jag inte vara där och stöka ner innan det är dags för att få folk att bjuda höga summor på mitt hem. Jag åker dit titt som tätt men mest för att hämta grejer jag behöver och för att packa ner lite saker så att arbetet inför flytten blir så litet som möjligt sen. Och ja - jag vet, jag flyttar inte förrän i juni/juli tidigast, men tiden går fort och ju mindre jag behöver anstränga mig då, desto bättre. Jag ska ju "flytta tillbaka" så fort visningarna är överstökade såklart, och förhoppningsvis behövs det bara två.

Nu färg! Saynoara! 

1, 2, 3, 4 - jag är en arbetsmyra.

Okej, ett: Daytona var fantastiskt! Jag är så glad att jag åkte dit för nu har jag fått uppleva det jag drömt om sedan starten på min cheerkarriär. Finns chansen åker jag dit nästa år igen - det är ett som är säkert.

Två. Ni är inte medvetna om hela situationen. Ni har egna uppfattningar, vilket är förståeligt och förväntat, men när ni inte vet allt kan ni heller inte göra en rättvis bedömning. Ni kan inte skilja rätt från fel för ni har inte facit. Tänk på det.

Tre. Jag har så mycket i huvudet nu att det inte är roligt någonstans. Saker som jag egentligen borde vara upprymd och glad över ger mig istället huvudvärk, och det mesta jag gör är en börda. Det är jobbigt när man samtidigt har  förändringar på jobbet, lägenhetsbyte och cheer-SM i görningarna.

Fyra. Dags att sova.

Hemma nu!

Och verkligheten låter inte väntas på sig. Igår åkte jag till träningen direkt från flygplatsen. Sen tog jag tag i SM-anmälan och satt med den hela kvällen. Idag ligger min lägenhet ute på Hemnet. Nu är jag på jobbet. Lämning idag. Pust.

Daytona Beach 8-14/4.

Imorgon ringer väckarklockan 4.40. Den skulle ha ringt ännu tidigare om det inte hade varit för att min underbara bror skjutsar mig. Jag är verkligen lyckligt lottad som har en familj som ställer upp för mig. Min "planering" har fallit sig så illa att min lägenhet ska fotas för visning samma dag som jag kommer hem. Vem måste göra den nödvändiga städningen? Mamma. Jag skulle inte klara mig utan dem.

Det finns annat som regnar på min parad också, och det är att pappa inte mår så bra. Jag hade hoppats att han skulle vara hemma innan jag åkte. Nu blir det inte så. Och jag hann inte hälsa på honom idag, som planerat heller. Ett möte på jobbet drog ut på tiden och jag kom inte iväg förrän strax före sex. Det suger verkligen.

Nu ska jag ta en ipren, lite kan jang, lite nässpray och en bihålevärksdämpande medicin. Sen blir det Gossip Girl-avsnittet från i söndags och sen sängen. Vi hörs när jag är hemma igen.

Allt.

Hey people. Allt har hänt. Det är därför jag inte har hunnit blogga. Imorgon åker jag iväg med slutdestination Daytona. Det ska bli sjukt kul även om jag just nu är förkyld som ett troll.

Kanske hinner blogga ikväll, om inte så hörs vi efter resan.

B.R.E.A.T.H.E

Hemma från Boden nu. Har haft en jätterolig resa, och det berodde helt och hållet på sällskapet. Igår kväll satt vi alla och snackade in på småtimmarna och det var länge sen jag skrattade så mycket.

Imorse när jag skulle gå på planet hem fick jag ett samtal från mamma och skrattet och den goda stämningen förvandlades till tårar och oro. Nu har jag tankarna bara på en enda sak och det är jobbigt när jag samtidigt är medveten om att det snart är träning, jag måste skriva packlista inför USA, jag måste fixa SM-anmälan och jag sen - efter träningen - ska packa lite för att åka hem till mamma och sova inatt. Men... En. Sak. I. Taget.

Sjuk har jag blivit också.

Nu, dags att dra.

DM Norra, here I come.

Nu blir det Boden för hela slanten. Gull-Lina informerade mig om att det är tokmycket snö där uppe. Kul att jag har vårjacka - känns stabilt.
Nåväl, jag får kompensation nästa vecka när jag drar till Daytooona! Jajemen, nu har det - efter mycket om och men - bokats. Typ iallafall. Lissy får stångas med resten. Jag har ju ett plan att passa.

Hörs på söndag!
Och grattis Melissa - hoppas ditt kalas blir så lyckat som du förtjänar.

Hurtful.

Imorse när jag kom till jobbet var jag först på plats och allt var låst. När jag kom på att jag hade glömt nyckeln hemma började jag gråta. Inte på grund av nyckeln, men för mycket annat. Jag ringde mamma och grät lite mer.

Jag vill passa på att rekommendera Erik Hassles musik. Vi lyssnar sönder hans album på jobbet. Det går på repeat, dag in och dag ut. Nu släpps det iochförsig inte förrän i juni, men ni som hört
Hurtful vet vad ni har att vänta.

Torsdags to-do.

Okej, Karolinas to-do-list today:
1) Städa.
2) Packa för Boden.
3) Bestämma huruvuda hjärtattack orsakad av stress eller the thrill of cheerleading ska få vinna i beslutet om Daytona.
4) Duscha.
5) Däcka.

I promise to tell the truth.

Några sanningar:
1) Era ord är värda lika mycket som ett glas vatten.
2) Din förklaring ursäktar inte dina handlingar.
3) Jag är värd mer än det du erbjuder.
4) Mitt levandssätt är inte hälsosamt.
5) Ni är det finaste jag har, Eagles.

Eh... spontanköp!

Okej, nu har jag blivit med lägenhet. Mycket snabbt, inte jätte-genomtänkt, men väldigt spännande! Nu måste jag bara bli av med min nuvarande. Någon som känner någon i behov av världens sötaste 1,5:a? Let me know.

Idag köpte jag mina älskade Converse. Jag kan inte säga att huvudet riktigt var med mig när jag var i butiken (eftersom ett telefonsamtal drog ut på tiden och gjorde mig smått stressad), så nu måste jag prova dem igen och se om de verkligen passar. Men tack söta Lejla för hjälpen!

Kan inte fatta att det är torsdag igen imorgon. Dags att packa ännu en gång inför en DM-helg. Tävlingen på lördag i Boden är inte ens hälften så stor som den i lördags så den går nog rätt smärtfritt förbi. Och på tal om att packa... på onsdag kanske jag och Lissy drar till Daytona för NCA College Nationals. Det har också blivit påkommet rätt hastigt och lustigt... man kan nästan tro att jag gått och blivit spontan...

Ett skämt.

Det är så mycket som händer nu så det känns som ett skämt. Jag återkommer när jag har kunnat beta av något (förhoppningsvis ikväll).