Sunny saturday.

Den här helgen ska jag ta vara på. Jag får bara en till sen innan det är dags för tävlingssäsongen att börja. Från och med den 14/3 har jag inte en ledig helg på väldigt länge...

Nu ska jag snart hem till mamma och pappa för att träffa bror, svägerska och lilla Emil. Sen ska jag träffa Ylva för en tripp till Ikea (ja, hon utnyttjar mig för att jag har bil, but I don't mind). Sen blir det Melodifestival på kvällen. Var, vet jag inte riktigt än. För övrigt så är den nog riktigt crappy ikväll men jag måste ju se ändå.

Not to self:
Imorgon går Babel på tv. Se den. Too long no see.

Sällan Stellan! Eller jo, iochförsig.

Note to self:
Idag är det 27/2.

Jag har Skavlan på här i bakgrunden och Stellan Skarsgård slog just huvudet på spiken, vad gäller religion. Det är repris 2/3. Kolla då. Jag hann tyvärr inte transkribera allt han sa.

Fint folk.

Japp, jag är fortfarande lycklig. Och nu försöker jag ragga folk på jobbet som ännu inte sett Bounce, och gå igen. Alvaro var inte med så mycket igår. Istället hoppade Daniel in (som var med i So you think you can dance Scandinavia). Han var iofs. grym så jag grät inte över det. Men man kan ju fortfarande få en ny upplevelse om man går igen.

Imorse när jag kört in i garaget såg jag hur Vackra mannen åkte in efter mig. Eller ja, han körde in när jag redan hade parkerat. Jag var i full färd med att parfymera mig och när jag såg att han åkte in sprayade jag mig över ena halvan av ansiktet (och i ögat) istället för på halsen.

Jag har flyt. Inte.

Jag kan dö lycklig.

Ohmygod. Jag är precis hemkommen från min senaste Bounce-upplevelse, Caution! Jag kan dö lycklig nu. Inte nog med att själva showen var fantastiskt, den hade några extra ljuspunkter just för mig.
Vid ett tillfälle börjar alla dansare röra sig bland oss i publiken. (Vid denna stund bad jag en stilla bön när jag anade vad som komma skulle.) Benke (min personliga favorit) promenixade förbi några stycken och kom fram och kramade mig! Mig! Eh, länge var det också, tills han till slut viskar "sprid vidare" och ett stort kramkalas sätter igång. Jag dog där. På fläcken.
Lite senare drar Fille upp mig i en ring, när typ alla tittade på. Jag tillhörde väl de 10% som inte var dansare i dagens publik och så lyckades han haffa mig. I'm still happy though.
Men Benke... åh, Benke.
Aaah. Jag måste nästan dit igen...

Den här dagen har sannerligen haft sina ups and downs. Ett blast from the past fick jag också när A hörde av sig för första gången på väldigt länge. Det var annorlunda.
En händelse på jobbet  gjorde mig chockad men jag lyckades på något vis arbeta mig igenom dagen ändå. Och sen avslutades kvällen då på Orionteatern. Och vilken höjdpunkt. Mygod.

Godnatt.

I die.

Alltså... kvällens Grey's anatomy-avsnitt. "Teach me. Teach me."
Jag dör.

Overload!

Idag gick 10 stycken från jobbet och åt på den nya thai-restaurangen. När vi kom tillbaka skulle vi ställa oss i hissen. Då var vi bara sju, eftersom vi tappat några på vägen, men när dörrarna var på väg att stängas började istället hissen pipa och visa "overload" på displayen. Blickade vi lite lägre ner än displayen kunde vi fint läsa att hissen tog max åtta personer och 630 kg (märk väl att vi var färre). Då klev jag och Hanna ut ur hissen (märk väl att den fortfarande pep när jag steg ut) och jag skrek "Ni är inte åtta, ni är feta!" och började traska.
Dagens roliga händelse.

Idag har jag dessutom hälsat på två olika golden retrievers. En tillhör byggjobbarna utanför jobbet och hundtricket funkar ju verkligen eftersom vi 20 tjejer alltid stannar och hälsar när hunden är där med dem.
Den andra överraskade mig när jag kom till träningen. När jag öppnade bildörren efter att ha parkerat var han på väg att hoppa in i mitt knä. Ägaren kom springandes med ursäkten att hunden alltid tror han ska få följa med när någon öppnar bildörrar. Sweet.

Och vet ni? Jag orkar inte omformulera mig i detta inlägg, trots att jag stör mig något fantastiskt på mitt språk.
Crap.

Mr Right for the rose.

Eftersom det är så mycket kärlek i luften idag så har jag valt att titta på Den rätte för Rosing. Jag dör för att jag tycker att det är så pinsamt men vi på jobbet, som har en speciell relation till Rosing, kommer att ha programmet som onsdagens lunch-snackis så jag får ju inte missa. Men aj, vad det gör ont att titta! Och det har knappt börjat än...

För Sverige... i tiden?

Ja, ni får bilda er en egen uppfattning. Dag ett.


*Kastar ris*

Hurra. Kronprisessan Victoria och Daniel Westling ska gifta sig. (Kanske! Det ska ju faktiskt inte outas officiellt förrän kl.14.00!) Nu kommer jag att få höra om detta varje dag i ett år.
Varje dag. I ett år.

Och så var det med det.

Jag vet inte vad jag vill. Jag har trott att jag vetat vad jag vill, ett tag nu, men jag har nog kommit fram till att jag inte vill det tillräckligt mycket. Jag gillar idéen, mer än verkligheten. Jag kan inte komma på någon annan förklaring än den. Och det i sig skrämmer mig lite. Hur länge ska jag gå runt och gilla drömmen mer än det som skulle kunna bli min verklighet? Kommer jag inte inse att the real deal slår illusionerna med hästlängder, bara jag satsar? Förmodligen. Men så finns ju den där risken för att det inte alls blir så och då drömmer jag hellre. För då får jag iallafall fortfarande ha det kvar.

Så vill stjärnorna.

Idag blev det till att åka ut till Nacka i snöstorm. Det var inte alls roligt att ge sig ut på vägarna, men vad gör man inte för att få se lite cheer? Med betoning på lite. Tävlingen var över på 45 minuter - då med en tio minuter lång "bensträckare" inräknad. Iochförsig stannade vi inte till prisutdelningen, men ändå. Istället ruschade vi till vår egen träning och tack vare att jag igår klädde mig för semi-vår, när jag åkte hem till mina föräldrar och sov där, har jag frusit ihjäl idag. Och nu är jag så frusen att ingenting hjälper. Uschiamej.

Jag började just se en dålig film på TV4+, så den ska jag nog skrota och istället se del fyra av America's best dance crew. Så himla bra! Heja, heja Quest crew!

Imorgon är det jobb igen. Helgerna går alldeles för fort. Bleh.

Förresten! Jag vann 20 spänn av Melissa idag i ett vad. Trots att hon var "en miljon procent" säker på sin sak. Mouahaha.

Bokstavskombinationer.

Reflektioner från idag:
- Lilla Emil blir sötare för varje dag som går.
- Jag shoppade fina grejer och fick tillbaka en spänn, istället för att spendera en massa. Detta eftersom jag hade ett presenkort sen i julas som jag helt glömt bort.
- E.M.D var solklart bäst i kvällens Melodifestival! Och hurra för Molly som slog ut de dryga coolingarna i BWO - precis den skräll jag väntat på! Jag har aldrig ogillat BWO men när man kommer in med en vi-är-egentligen-för-bra-för-detta-attityd så förtjänar man inte bättre. The Ark var likadana. Tyvärr gick de och vann. Det gör inte BWO.
- Nu väntar Hot chick.

VC.

Jätteroligt. Det första jag tänkte när jag såg programledar-David,Let's dance idag, var att han hade blå plastskydd på fötterna. Och sen skämtade han om exakt samma sak! Haha, de där blå skorna var ett sådär val, kan jag känna.

Träningen idag var helt störd. På riktigt. Men jag gillar't.

Ologiskt.

Jag mötte Vackra mannen i dörren idag, jag var på väg ut för att äta lunch, han på väg in (efter lunch?). Han var fortfarande lika vacker. Nu undrar jag vad nästa logiska steg är. Sätta en post it på hans bil eller mejla? Det jobbiga med att mejla är ju att chansen är stor att han inser att jag sitter våningen under honom.

Okej, jag inser ju att inget av ovanstående är logiska nästa steg. Darn.

Käm.

Min senaste kändiscrush, som faktiskt smugit sig på mig, är Cam Gigandet - mest känd som långhårig och blek vampyr i Twilight. (Och även som bad boy i OC för folk som kollar på det.) Vi har skrivit om honom här på jobbet och det har cirkulerat runt bilder som jag gång på gång konstaterat är väldigt fina. Nu ramlade artikeln ned på mitt bord och ja - han är fortfarande lika het.



Förresten så vet jag vad Vackra mannen heter nu. I rock.

Gimme them bright lights, long nights.

Crap-film. Nu vill jag att det nyaste The City-avsnittet ska postas istället. Speaking of, så börjar faktiskt The City på MTV snart. Mitten på mars. Missa inte (ni som inte redan sett)!

A meet cute.

Imorse när jag körde ner i garaget vid jobbet åkte en röd liten bil in efter mig. Den parkerade på platsen mitt emot min och föraren var ute ur bilen innan jag klivit ur min, vilket resulterade i att han var tvungen att vänta och hålla upp alla dörrar åt mig när vi gick upp från underjorden till jordytan. Och han var tamej sjutton något av det vackraste jag sett, kunde jag konstatera efter den första dörr-upphållningen. Andra dörren bekräftade mina tankar och den tredje var bara som glasyr på kakan. Jag gick rätt fort för att hålla jämna steg med den vackra mannen och döm om min förvåning när han gick in i samma byggnad som jag! Han blev nog också förvånad när jag följde efter så pass långt och han, för fjärde gången, var tvungen att hålla upp dörren. Sen tog mannen trapporna, men jag tog hissen för jag kunde inte med tanken att gå rakt under honom, två våningar uppåt.
När jag sen skulle åka hem från jobbet stod hans bil kvar i garaget när jag kom ner. Då kunde jag inte hålla mig, utan jag skickade iväg ett sms för att ta reda på vem som var ägaren till fordonet. (Fråga mig inte vad jag skulle med den informationen till!). Svaret blev K B i Söderhamn. Ologiskt. Kan denna K B vara hans mamma som han ärvt bilen av, hon är nämligen 50+? Gud vet (och bara han). Istället för att veta hans namn får jag nu istället hoppas på att våra vägar möts igen. Så otippat vore det ju inte. Intressant.

Nu ska jag se Head in the clouds. Tyvärr så är Penélope Cruz med, men jag får leva med det och vila ögonen på vackra Charlize Theron istället.


Poliiis.

Idag hamnade jag i polisdrama igen. Eller ja, drama och drama... Men jag var mitt i schmeten. Glad i hågen satt och körde, i relativ laglig fart, förbi McDonald's vid Sköndalsavfarten... Där råder 70 km/h och jag låg väl på cirkus 74 när jag får syn på en civilpolis i diket. Samtidigt som jag kör förbi honom, blir jag omkörd och stackaren i den bilen nästan tvärnitar när han får syn på polisen (som jag "täckt" för honom). Han tror att han klarat sig och kör in framför mig, men då åker polisen upp ur diket, in bakom mig, förbi mig och in framför mig. Här någonstans börjar jag bli nervös men jag intalade mig själv, när polisen slog på blåljuset, att man gör sånt bakom den man vill stoppa. Jag var dock lite osäker men när jag såg både bil framför mig + polisbilen stanna intill vägen körde jag lättat förbi. 100 meter senare, precis där det slår om till 90 km/h, ser jag en annan civilpolis, även han med blåljuset på. När jag puttrar förbi ser jag att han också stoppat någon. Så kan det gååå när man trampar gasen i botten. Morons! Mihihi.

Har för övrigt haft en riktigt trevlig eftermiddag/kväll efter jobbet. Vem hade kunnat ana det? Pas moi.

Muah.

Good shit.

Note to self:
27/2.

<3 Eagles.

Jag sitter i mörkret nu eftersom min glödlampa dog när jag försökte tända den, men jag ville bara säga:
Oooh, vad jag gillar Eagles. Vilken kempebra trening!

Och så fick jag lite shopping gjort idag. Ett par brallor och ett par skor. Skorna var nog mitt snabbaste skoköp någonsin. Jag gick in, blev kär, provade, köpte. Kom inte ens på att kolla på prislappen, förrän jag var framme vid kassan, och så blev jag tusenlappen fattigare.
Nu minns jag inte ens hur de ser ut så nu ska jag öppna påsen och kolla. Nästan som att få paket!

Puss.

Valentine's schmaletines.

Igår var alla hjärtans dag. Det märkte jag inte av på något sätt, förutom de klassiska geléhjärtanen jag åt, men det var en bra dag ändå.
Morgonen var lite stressig. Jag hann precis fram till Sandsborg, där jag skulle ställa bilen, i tid för att hinna med t-banan till Kristineberg. Väl framme mötte Cissi upp mig och så gick vi hem till Lissy. Parentes: Lissy bor i en enorm tvåvåningslägenhet. Så kan man också ha det om man vill, slut parentes. Vi var väldigt effektiva och duktiga. Yay för oss.
Vid fyrasnåret började jag röra mig hemåt. Fick ett roligt samtal från Melissa på vägen hem, hihi.

Kvällen hade tilltänkta planer, men de orkades inte med. Så efter någon lam ursäkt så stannade jag hemma och tittade på Melodifestivalen. Och gud, så jag var nevös för Måns skull! På riktigt alltså. Jag ringde nio gånger på honom också. Bara för att.
Är nöjd med alla topp fyra-bidrag, även om jag tyckte att Amy Diamond inte var i sitt esse. Överlag så var gårdagens delfinal sjukt mycket starkare än det första.

Idag skulle vi egentligen ha haft TK-möte igen men eftersom vi var så duktiga igår så behövdes inte det. Bra tycker jag, som då istället hinner med lite shopping innan träningen. Jag behöver det.

(Jag kom nyss på att det var på alla hjärtans dag för ett år sen som jag var med om något väldigt läskigt - jag bloggande om det då. Shit att det gått ett år! Det är helt galet.)

Inte okej.

Seriöst. Folk är galna. Jag blir så upprörd när jag läser det här i Stinas blogg.
Allvarligt tjejer, det är aldrig okej att slå. Det spelar ingen roll om så Rihanna (om detta nu skett) inte gjort annat än irriterat Chris Brown hela dagen. Man får inte slå. Det är aldrig okej.

It's Britney bitch!

Och jag har glömt att säga:
Jag ska se Britney i London den 4/6! Miche bra. Som jag har längtat efter hennes comeback och nu är den äntligen här. Att se henne i Globen was the shit, men jag tror det här blir ännu bättre.
(Nej, jag har inte högt ställda förväntningar.)

Onsdag.

Igår var en bra dag. Jobbet flöt på och jag var effektiv. På lunchen gick jag till Hamburger bar för att köpa en sallad. Jag tror snubben i kassan flirtade med mig. Dock väldigt diskret. När jag beställde en grekisk sallad utan oliver kommenterade en annan kund att "det är ju ingen grekisk sallad om du tar bort oliverna" varpå jag svarade att jag tyckte osten var godast och att det var den enda anledningen till att jag köpte just den. När jag kom tillbaka till jobbet och öppnade salladen hade jag ost till förbannelse. Jag har aldrig fått så mycket ost till en sallad. Dessutom fick jag en gratis dricka.
Jag tror jag ska handla där mer.

Efter jobbet hann jag hem till mamma och pappa en supersnabbis för att äta. Där var också Maria och lilla Emil och lite senare kom också min bror. Jag är så glad när jag får titta på Emil ett tag så han gjorde min dag.

Träningen kändes bra också, trots att fyra av fem toppar var borta. Trot eller ej så gillar jag onsdagsträningarna. Trots att vi är i Lunda gym. Och trots att någon alltid saknas.

Efter träningen gjorde jag klart DM-anmälningarna och jag har aldrig varit mer stolt över en programskiss! (Jag gjorde smileys istället för kryss!). Spottersarna kommer nog uppskatta den iallafall. Tyvärr har jag idag upptäckt att den sparats i något dumt format så nu kan jag inte öppna den... Nåde.... någon.... om jag måste göra om den.
Jag ringde också min morfar och pratade lite. Det var dagens plus i kanten!

Dessutom hanns även finalen av Top model med, samt senaste avsnittet av The City. Damn McKey! Damn Olivia!

Vilket sjukt tråkigt blogginlägg. Men strunt samma. Jag kände att en redogörelse var på sin plats! Och vet ni vad? Det är min blogg. Jag får skriva om vaaad jag vill.

RSVP, yes.

Personen ifråga svarade! Det tog inte ens en halv dag. Så jäkla coolt.
Mihihi.


"Det kan vara söder, bara ögonen glöder..."

En av de finaste sångerna (med smartast text) där ute:



Fejkade fejs - Tomas Järvheden

Roligt en måndag.

Jag skickade precis ett meddelande till en "rolig" person. Tänk om jag får svar? Mihihi.

And the week ends.

Nu är jag slut som människa. Och ändå har jag inte gjort någonting särskilt betungande. Gårdagen bjöd på lite shopping, sen åkte jag hem till min bror för att fika semla och hälsa på lilla Emil och på kvällen var jag hemma hos Linn och kollade Melodifestivalen. Vad säger man om den? Petra Mede fick ett okej betyg. Alcazar sopade golvet med alla och Caroline af Ugglas låt var fin (när man inte hade ögonen öppna). För att göra det bekvämt för mig, sov jag hos mamma och pappa så jag behövde bara traska 10 meter för att komma hem igår.
Imorse var jag tvungen att gå upp tidigt för att åka in till stan och Katrins lägenhet för domarmöte. Vi var effektiva och det flöt på bra men sen var det bara till att ruscha hem och sen ruscha på träning.

Nu är jag äntligen hemma och ska kolla på Gossip girl och sen jobba lite (!). Måste göra klart planering inför kommande nummer. Mmm, jätteroligt en söndagskväll!

Bromance.

Efter att ha sett hela säsongen av Bromance kan jag nu konstatera att jag är kär i Brody Jenner. Och så var det med det.



Godnatt.

TGIF?

Vilken jäkla dag. Möte på jobbet 11-13 och 13-15, det vill säga ingen lunch. Istället hoppades jag få köpa med mig mat innan träningen men blev fast i köer så att jag inte hann förbi McDonald's utan var tvungen att åka direkt till Svartbäcken. Nu är jag hemma från träningen och har ingen mat här heller. Perfekt.

Jag ska kolla Let's dance och sen sova bort hungern tror jag.

Naaaw!

Jag fick precis ett paket till jobbet. Kortet löd:

"Hej sötnos!
Rosor är röda
Violer är blå
Hjärtan är spröda
och lurviga handklovar kan vara ett sjå

Hoppas du får en underbar Alla hjärtans dag.
Tack för att du finns och hoppas vi ses snart.
Kärleksfulla hälsningar,
Buttericks"

Jag fick en heliumfylld hjärtballong (som jag precis sugit i mig och pratat konstigt av) och i påsen låg mycket riktigt handklovar, en konstig slips, hjärtkonfetti, ballonger, en mugg, en nalle... Ja, ni förstår.

Kul att någon tänker på mig på Alla hjärtans dag...


Här har ni mig och Angelica + Camillas hand.

Leavin' me scribbles, arrr!

Jag ändrade mitt språk på Facebook från engelska till pirat-engelska idag. Vi har skrattat gott åt det hela förmiddagen här på jobbet.

Nu läser jag saker som dessa:
Bottle o' messages.
Karolina will be plunderin DM Mellersta 2009.
Leave yer scribbles.
Yarr! Karolina and Namn Namn now be mateys! Rum all 'round!
Karolina scrawled on Namn Namns plank.
Abandon ship.

Erkänn att livet blir lite, lite roligare?

Gorgonzola-glass...

Förresten. Jag måste berätta om ett pressutskick jag fick till jobbet. Det är i dessa tider som alla glasstillverkare presenterar sina nya smaker för årets sommarsäsong. Jag fick SIA Glass nyheter idag.
Vad sägs om popcorn, gorgonzola, selleri/tomat och hallon?

Nej just det, den där sista ingick inte.

En bra fjärde februari.

Okej, status för dagen:
Sjukt effektiv på jobbet? Check.
God middag hos mamma och pappa? Check. (Den innefattade en semla. Årets första!)
Grym träning? Check!
Härlig, klassisk onsdagskväll med Top model, Made in Sweden och så nu snart The City? Check.

Efter en sån här dag kan man ju inte sova annat än gott.

Mmm M&M's!

Nu ska M&M's lanseras i Sverige. Woohoo. Därför fick jag två påsar till jobbet - med peanuts och utan. Det är småsaker som dessa som förgyller dagen.


Britney i London.

Okej, här kommer (ytterligare en) seriös förfrågan:
Vem vill åka till London med mig, någon gång mellan den 3 och 14 juni, för att se Britney live?

Let me know. Och jag är, som sagt, allvarlig. Jag bokar gärna resan innan veckan är slut.

Jag skrattar lite åt dig.

Idag hittade jag din blogg. Du är mycket sämre än jag. Inte bara på att blogga alltså, utan som person.
Känns skönt som attan! Lycka till i livet, lilla du.

Mystery solved?

Mitt mysterium är löst (tror jag). Jag fick det här mejlet till jobbet idag:
"Ni hälsas hjärtligt välkomna till ett unikt pressmöte den 5 februari på Globen i Stockholm. Då visar LG Electronics för första gången upp sitt nya mobilgränssnitt. Det är snabbt, lekfullt, dynamiskt och något spännande för världens mobiltefonanvändare att se fram emot."

Och så vidare, och så vidare. Dessutom kunde jag få biljetter till LG Hockey Games som startar den dagen med Tre Kronor VS. Ryssland.

Hm. Och vad har det att göra med Rubiks kub och Blame it on the boogie? Den nöten har jag ännu inte knäckt!
Gränssnitt. Upphetsande!

Dan före D-day.

Okej, note to self:
Försök lägga dig tidigt och sova gott inatt. Hell breaks loose at work tomorrow.


Bara för att...

... det är den mest spelade låten hos mig just nu. Shannon Curtis - Before the sun.

Before the sun grows in through the shades,
before we remember how to be afraid,
before it gets to hard to believe
lay here with me
Before we count up what this will cost,
before the present to the past is lost
and all that's left is a fade memory
lay here with me

Before the present to the past is lost. Bara sådär. Bam!

Detox och död.

Eftersom jag ska påbörja min 10-dagarsdetox på söndag (eller måndag) så tycker jag det är helt okej att jag ätit upp typ hela mitt paket Skittles på några dagar. Hm. Fast iochförsig... vi kom hem från Tyskland den 25:e. Det har ju iallafall gått en vecka.

Jobbig dag på jobbet. När jag gick hem var huvudvärken inte att leka med. Men jag har inte haft det lika jobbigt som
den här killen. Är det sånt som kallas ödets ironi?

Holiday.

Vilken lång dag det har varit! Först ruschade jag hem till mamma och pappa för fika, när jag hörde att bror, svägerska och brorson skulle komma dit. Efter en timme där åkte jag till vårt årsmöte. Det var short and sweet och mycket lyckat så efter det ruschade jag hem till Melissa en snabbis för att hon skulle hämta träningskläder och jag skulle få mysa med katt-Ceasar. På vägen roade jag mig med att köra på Mindy (nästan).
Sen åkte vi till centrum för att proppa i oss mat och fördriva tid och sen var det dags för träning. Den kändes mycket effektiv och bra, just how we like 'em.

Nu sitter jag mest och väntar på att The holiday ska börja. Jag älskar den. Tyvärr blir jag alltid extra kär i kärleken efter att ha sett såna filmer. Då är det tufft att vara singel.
Och speaking of det... Jag vill till Daytona Beach över påsk. Vem är med mig? Känns som att en cheerleader borde nappa men jag är upp för vilket sällskap som helst. Du kan sola, jag kan sola och titta cheer. Deal?


Hawaii Pacific University nåt år på NCA Nationals, Daytona.