Det är åtta år sen jag var tonåring.

Om du bara visste, skulle du tycka om mig då?

Idag har mäklaren från i torsdags jagat mig. Budgivningen pågår och trots att jag gärna vill ha lägenheten så är jag starkt motvillig till hela processen av lägenhetsköp och allt vad det innebär. Imorgon ska jag dock ringa upp honom. Då får vi se vad den ligger på och så får jag fatta ett beslut efter det.
Alla dessa beslut... De kommer döda mig.

Ikväll går en massa tv-program som jag vill se. (Vilken surprise.) Det är skönt dock, för efter en arbetsdag som denna vill jag inte göra annat än slappa. Så nu väntar snart Färjan 2, Tonårsliv och Project runway. Fina grejer.

Free fallin'!

Okej, nu har jag haft lämningen från helvetet och jag är friii. Fri som en fågel!

Vem ska åka med mig till Daytona Beach nästa helg?

Komma hem.

I fredags åkte jag alltså ner till Malmö för DM Södra. Vi hade blivit informerade om att "en liten man med glasögon, vid namn Stig" skulle hämta oss på flyplatsen i Danmark. Han skulle även bära en skylt med "DM Södra" på. Vi kom fram. Ingen Stig, ingen skylt. Efter ett tag började Carro gå runt och fråga alla män om de var Stig. Vi andra stod i en klump och pratade högt om Stiiiiig så att han kanske skulle reagera om han nu somnat någonstans. No luck. Efter några samtal till DM-arrangören hittade vi tillslut Stig. Han hade sin skylt ihoprullad när han greetade mig med en kram. De andra i mitt gäng stod två meter bakom. Sedärja.

Det var en lång dag på lördagen, med tävling från åtta till sex, men jag var ändå hemma safe and sound på lördagskvällen och kunde sova gott (om än en timme mindre).

Idag har jag fått digital-tv installerat, med hjälp av min bror. Kanalerna funkar inte riktigt som de ska så nu måste effing ComHem komma hem (haha) till mig. Det skulle ju förklara deras namn... om nu alla har problem med deras abonnemang.
Förutom digital-tv så åkte jag runt med bror och kollade på bilar. Han köpte till slut en riktig fining. Jag gillade färgen. Kunde inte tillföra så mycket mer än hjälp med den.

Träningen gick bra och kvällen efter den har varit full av planering och fundering. Inget som rör cheer, men typ alla andra betydande delar av mitt liv. Läskiga saker... bleh.


Hattfnatt.

Hm. Måste bara lägga in den här bilden. Solhatten kommer från Marimekko och kostar, enligt rykten, runt tusenlappen. Kanske mer. Är det någon mer än jag som tycker att:
1) den är lite stor?
2) den är otroligt ful?
Det kanske bara är jag som inte kan uppskatta mode.



Kram.

Malmoe.

Om två timmar hämtar Carolina mig på Gullmars. Sen blir det upphämtning av Lissy och sen full fart mot Arlanda. Där möter vi upp diverse annat folk, där jag mest av allt gillar Jos och Sara förstås. Va mysigt att ni ska med flickor!
Sen blir det raka vägen till Köpenhamn för att göra Öresundsbron en snabbis och sen landa i Malmö.
DM Södra väntar imorgon. Ska bli kul som attan!

Hemma sent lördag. Sayonoara peeps!

Illa lilla du.

Haha, hur känns det att vara så jobbig som du är? Jag önskar jag kunde prova, men det ligger inte i min natur. Du önskar nog att du insåg hur illa det faktiskt är.


Mucho in the heado.

Idag har varit en turbulent dag. Jag kastades in i en massa beslutsfattande på jobbet direkt på morgonen och sen blev det aldrig mindre att göra. Jag är glad att det är fredag imorgon, tyvärr blir ju inte helgen lugn (med tanke på att jag ska ner och döma DM Södra) men det är åtminstone kul grejer som väntar.

Jag har mycket i huvudet just nu. Beslut ska fattas och problem ska lösas. I nuläget vet jag inte alls vad som sker och det känns läskigt att jag inom några dagar ska ha allt löst. Det är nu jag skulle behöva stänga in mig själv några dagar för att bara rensa tankarna. 

Nu ska jag ringa och gratta min brorson Anton på 9-årsdagen, han är en stor kille nu.

En fiende ibland oss.

Okej, nog för att jag visste att Anna Skipper var en utomjording men jag har aldrig riktigt tittat på Du är vad du äter så jag har ju bildat mig den uppfattningen baserat på andra intryck. Nu såg jag precis slutet på programmet och då står där en tjej, som precis har vägt sig och är överlycklig över sin viktnedgång, och så står Skipper där och ba (helt falskt) "Åååh, va roligt, va kuuul, du är som en liten docka" och what not. Vad hände med en peppande kram? Det skulle ju folk tycka är mest naturligt. Men neeejdå, inte Skipper. Alien.

Nu Grey's anatomy.

Den du en gång var.

Vet du vad? Du hävdar att du är en ny person men jag tror bara du försöker vara den du vill vara, men egentligen inte är. Sanningen kommer hinna ikapp dig och ju mer du försöker fängsla folk med ditt "nya jag", ju mer kommer du göra folk besvikna när ditt rätta jag kommer fram. Du målar in dig i ett hörn och det är lite sorgligt för vet du vad - du dög precis som du var. Och honom kommer du aldrig kunna gå tillbaka till.

I wanna be made.

Nu har jag precis sett Made-avsnittet, som jag väntat på, som handlar om ett cheerleadinglag som Lisa (som varit här i Sverige) tar sig an. Det var mycket underhållande. Cheer-peeps - watch it!

Långa nätter.

Det har varit ett himla tjat om Melissa Horn på mitt jobb, men jag - som har suttit någonstans mitt emellan Emelie och Angelica - har aldrig hört vad de har spelat på sina datorer. Nu tog jag mig i kragen och letade reda på hennes alster och fasiken vad hon är bra! Gosh.

Dyrare än guld.

Idag har jag haft bror och hans familj på besök. Tanken var lite fika och fixning av digitalbox, men det senare gick inte vägen. Tydligen så är mina signaler inte starka nog. (Det skulle inte vara första gången i så fall, if you get what I'm saying.) Istället ska jag nu behöva köpa en massa sladdar, få min bror att komma hit igen och hoppas på att det löser sig. Om inte så måste någon comhem-snubbe komma hit. Och det innan sista mars för sen ryker mina kanaler. Det vet ju alla vore katastrof. Hrmpf.

Om en sisådär två timmar ska jag bege mig på träning. Har lite grejer jag borde lösa innan dess men det verkar inte riktigt vara min dag idag. Just nu är jag mest bara hungrig. Har inte ätit något direkt... förutom fikat. Och det går ju inte för sig.

Hamnade för övrigt mitt i ett matematiskt tal på mataffären imorse. Kvinnan innan mig i kön handlade saffran och hon och kassörskan hamnade i någon diskussion om hur dyrt det är ("dyrare än guld", sa biträdet). Anyhow, jag hör ju att de pratar men jag är ju inte insatt i diskussionen liksom... förrän de båda typ borrar ögonen i mig och slänger ur dig "Men jaaa... det borde ju betyda att ett kilo saffran kostar typ... 800 spänn... Eller? Blaha... gram kostar yaddi kronor... och så... noll komma två...". Eh. Varför frågar de mig? "Ja, det är dyrare än guld iallafall" kostaterade de igen innan kvinnan gick. Fint. Det ska jag komma ihåg.

DM Mellan.

Imorse gick jag upp 6.00. Från 9.00-18.00 har jag sen suttit och dömt DM Mellersta i Uppsala. Nu är jag hemma igen och gud så slut jag är i huvudet. Just nu är det Robinson som gäller men sen är det bara lugn, lugn kväll som stundar. Över och ut.

1 heartbeat.

Jag älskar Eagles. Jag gör verkligen det. Och jag kan aldrig säga allt jag vill säga utan att tårarna börjar rinna. Ikväll gjorde de det flera gånger. Ni berör mig och det vi delar är något fantastiskt. Jag ser fram emot resterade tiden av tävlingsåret med er, det kan inte bli annat än bra. Tack för att ni öppnade era hjärtan ikväll.

Ikväll ska jag försöka sova tidigt. Imorgon ska det stigas upp tidigt. Sen väntar DM Mellersta i Uppsala hela dagen. Det ska bli roligt!

Freeedag!

Fredag på redaktionen. Det är då verkligheten kommer ikapp oss.


Julia, Caroline, Camilla & jag.

Skooor!

Mmm, jag vill köpa skor. Sneakers! Det är sneakers-mania på Stadium just nu, men de jag vill ha kommer först i slutet av april på Nilson. Det kanske innebär att jag måste köpa två par - ett nu och ett sen. Fine by me.

Snipe-alert!

Imorse när jag kom till jobbet såg jag en svartklädd man uppe på granntaket när jag tittade ut genom mitt fönster. Han såg ut att vara på väg att fira ner sig själv för väggen. (Vid det här laget var han en attraktion för alla här på förlaget som nu stod vid vår sida av redaktionen och tittade ut.) Strax efter ser vi ett helt crew kommande smygande över taket. Lika mycket svartklädda och med vapen i händerna. En efter en smyger de över taket och sekunden senare firar de sig ned (vissa smidigare än andra) för väggen och in i ett fönster på andra våningen. Coolt! Dagens grej för oss! (Det krävs inte mycket mer än att det rör sig män utanför fönstret för att vi ska hajja till. Snipers är bara bonus.)

Ja, just det. Jag kanska ska nämna att jag tror att de är poliser som övar. Annars hade det ju varit lite jobbigt.

Death row.

Jag har precis gråtit mig igenom ett helt avsnitt av Grey's anatomy. För handlingen, men också för dig. Och för mig. För det. Och för dem.

Dancing bear!

Jag är smått förvånad över all den uppståndelse som Tingeling-låten fått, efter Melodifestivalfinalen i Globen i lördags. Nu ska alltså ryska staten vara upprörda över den stereotypa bild av Ryssland som porträtterades på scen och menar på att åsikter som överensstämmer med den hör hemma på mentalsjukhus osv.

I texten sjunger de "Dasvidanja Putin" och det slog mig idag att jag vet vad det betyder. Och det vet jag endast för att jag själv sagt dasvidanja när jag, på gymnasiet, spelade rysk nyhetsuppläsare i en film vi gjorde. I samma film drack jag även vodka (fejk naturligtvis), för att förstärka det faktum att jag spelade ryss.

Det kallas humor Ryssland.

Det är ju som att vi skulle bli upprörda varje gång det kommer ett swedish bikiniteam i någon film, där alla är blonda med silikonbröst. Eller att vi börjar gråta när ännu en kvinna kallar sig Inga from Sweden.

Herre min tid.

(För övrigt så är låten fantastisk. Lyssna
här.)

...

Okej, jag väntar. Men kan du komma och hålla mig sällskap snart, gulle du?

When it's over, it's over.

Okej, cheer-people: Lugna ner er nu. DM är över, resultatet finns på papper, blicka framåt. Mygod.


Me & Melzor.

Håååkan!

"Vad visar du för någonting?"
"Brösten!"
"Helt gratis?"

Haha, 30/3 är Färjan tillbaka!

Nu Den rätte för Rosing. Jag vet ju vem som "vinner" men det är kul att kolla för studera dumma människor.

Hope & glory.

Vet du vad det fina i kråksången är? Du har rätt till din åsikt och jag har rätt till min. Är inte det helt fantastiskt, så säg? Så yttra gärna din, men inte i samma veva som du ber mig hålla tyst.

Idag har jag suttit i möte hela dagen, från nio till tre. Det har varit grymt givande men nu är jag helt slut i huvudet. Lägg därefter på att jag tänker på cheer 24/7 (tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, reds. anm.) och dessutom grubblar över lite andra grejer i livet, så förstår du att dygnets timmar inte räcker för rannsakan. Jag behöver lite mer tid. Ge mig mer tid.

Torsdag var det ja.

Hans akustiska versioner är alltid fantastiska. Lyssna på Cara mia också.


Inget och mycket speciellt.

Ja, som ni kan se nedan så är DM över. Eagles slutade med en silvermedalj runt halsen, men resultatet är ingenting jag tänker älta. Jag väljer att istället glädjas över att jag har mina örnar, att de är fantastiska och att vår förening är bäst. Ingen start gick hem utan medalj! Det finns det ingen annan förening i Stockholm som kan säga. Och vad gäller Eagles så vet jag att vi har mer att ge och på SM får vi visa det - precis som förra året.

Idag skulle jag egentligen ha gått på galapremiär efter jobbet men det glömde jag bort imorse så jag hade andra planer på schemat när jag väl påmindes om det. Istället åkte jag på lägenhetsvisning direkt efter jobbet. Vet inte varför, för jag vet fortfarande inte om jag vill flytta, men ändå. Lägenheten var fin!

Nu ska jag se Gossip Girl från igår och sen blir det Project Runway. På torsdag ska Måns (min favvo-Måns) ha releasefest för sitt album. Det är ju nästan så att jag tänker ta mig dit. Och be om ursäkt för svenska folket som röstade så patetiskt (det vill säga inte mest på honom) i lördags.

Toodles.

Eagles DM 2009


Mumbling.

Trött. Jag behöver sova. Kom hem från genrepet, I loved it men jag saknade Eagles. Imorgon kör vi vår sista träning. Längtar redan. Men nu vill jag bara sova. I'm so tired I can't sleep. Kan det inte bara bli lördag? Jag borde packa inför helgen också. Eller iallafall leta reda på var jag har grejerna. Duscha måste jag också. Det ska jag göra först. Sen packa. Eller ja, leta reda på prylarna. Sen ska jag sova. Om jag kan. Annars se ett till avsnitt av Real world. Imorgon är det fredagen den 13:e, may the force be with me. Eller äh, what do I care? Jag har aldrig brytt mig om sånt. Okej nu dusch. Godnatt.

Sparka älg.

Jobbdagen idag kändes som 16 timmar, inte som 8. Så sjukt långdragen. Påbörjade dock en rolig text som jag gjorde lite research för. Visste ni att det är olagligt att sparka ut älgar ur flygplan, i vissa delstater i USA? (Man kan ju undra hur ofta man ställs inför en sån situation.)

Kvällen bestod av en snabbvisit hos mina päron där jag fick våfflor - mmm! Sen träning som kändes så himla skön och avslappnad (kan inte bara någon ge oss DM nu?) och väl hemma har jag tittat på Grey's anatomy och The City. Fick inte kolla på The City igår, för det var nåt fel. Avsnittet var inte roligt någonstans. Snarare deprimerande. Och vad är det med Grey's och duschar? I like.

Nu ska jag sova. Imorrn är det torsdag, sen fredag, sen Uppsaaala. Marvelous.

Heart to heart.

Jag kan inte göra annat än stämma in i allt alla andra cheerleaders bloggar om just nu: DM-yra. På lördag tävlar mina älskade örnar och dagarna kan inte gå mer långsamt! Jag jobbar utav bara helsike på jobbet för att få dagarna att gå men ändå segar de sig förbi. Imorgon har jag, som tur var, träning efter jobbet. Då kommer den kvällen gå snabbare. Sen är det bara två kvar innan det smäller. Och gud, så det ska smälla.

Nu Den rätte för Rosing (skjut mig nu någon!) och Desperate Housewives.

Real world: Haninge.

Hur min kväll har sett ut? Jo, det ska jag berätta. Mat. Sen Del 1 av Real world: Brooklyn. Sen del 2. Och del 3. Och så nyss del 4. Nu börjar Project runway så då ska jag ta paus. Det är sjukt hur lätt jag fastnar i något totalt idiotiskt egentligen. Jag borde skämmas.

Moving on.

Folk gråter till Snälla, snälla med Caroline af Ugglas, men för min del är det den här låten som berör mig mest.



Sarah Dawn Finer - Moving on. Sticket och refrängen, när hon är uppe i hissen, ger mig chills.

Dagens citat.

Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.
- Lyndon B. Johnson

Snudd på tupp.

Nu är söndagen snart slut. Det innebär måndag imorgon. Det innebär inga fler lediga helger innan april. Det innebär DM nästa helg. Det innebär wow. Om en vecka, vid den här tiden, har vi äntligen DM avklarat. Det vi har väntat på så himla, himla länge. Ah, pure joy.

I fredags satt jag uppe och pratade till tre på natten. Igår hade jag sällskap till tre. Ändå har jag varit uppe med (snudd på) tuppen igår och idag. Lägg därtill på att jag börjar känna mig lite sjuk och resultatet blir att jag är rätt slut i kropp och knopp.

Nu börjar Wipeout. Det verkar vara så sjukt så jag måste nästan titta lite. Det är inget jag tänker följa dock. Sen blir det Gossip Girl. Men först, liiite annat.

Mindreader...

Allvarligt. Det här är stört. Gå in och testa!
Jag gissade på Brad Pitt, Angelina Jolie, Madonna, Barack Obama, Drottning Silvia, Moder Teresa, mig själv och min bror. Han gissade rätt varje gång! I don't get it.

The king of pop.

Jaha, nu kanske man måste åka till London två gånger i sommar. Den fjärde juni ska jag ju se Britney och igår outades det ju att Michael Jackson gör sina sista spelningar någonsin i London från och med den 9/7. Man måste ju se MJ någon gång innan man (läs han) dör. Det här är ett tillfälle som man måste nappa på. Good gracious, vilken grej!

Tors dag.

Idag trodde jag att jag skulle ha kvällen ledig men när jag precis hade kommit hem från jobbet blev jag tillfrågad att åka till Fabest träning, and so I did. Det var nice. Nu blev dock kvällen kortare än planerat så nu har jag lite att stå i. Men vet ni vad? Det är helt okej, för det är fredag imorgon. Så allt är bra nu. Det finns inte ett bekymmer i världen.

Jag har en del sanningar jag skulle vilja säga. Jag ska fundera ut om det
1) är smart att skriva dem här
2) hur jag ska formulera mig.

Det återstår att se.

Suns over beaches...

Nu har jag precis sett avsnitt 11 av The City. Nog för att jag vet att mycket (allt?) i den serien är efter manus, men jag kan inte släppa det faktum att det faktiskt finns lying och coniving people överallt. Folk som kliver över lik för att få sin vilja igenom och där andras känslor spelar noll roll. Folk som är så falska att de glömmer vad som är sanning. Lowlifes. (Och det sorgliga är att ni finns i mitt liv också.)

Just nu har jag på en dokumentär i bakgrunden. How dirty can I get? tror jag att den heter. Uppenbarligen så är det en man och en kvinna som bestämmer sig för att inte tvätta sig på sex veckor. Alls. De får bara ha typ tre ombytesbyxor och tre tröjor. Men ett par strumpor, och så ingen tvättning, duschning, tandborstning... ingenting. Fint när man gör något för forskning, men alltså... var går gränsen? Usch.

Idag hade jag en helvetesdag på jobbet så ikväll ska jag försöka sova tidigt. Det skulle alltså kunna innebära typ nu? Låter som en plan.

Kaaallt, så jätte-jätte-kaaallt.

Jag har inte varit mig själv idag. Jag har varit trött och frusen hela dagen. Hoppas jag inte har någon jäkla influensa på G. Förra året var jag sjuk under alla tävlingar och det var det värsta jag varit med om. Att må så dåligt och försöka döma samtidigt var inte lyckat.

Nu ska jag kura upp mig i soffan under en filt och kolla Den rätte för Rosing. Sen blir det Desperate Housewives. Mysigt.

Projekt springväg.

Idag har jag varit trött. När det var dags att gå hem från jobbet klockan fem, hade jag redan gäspat så mycket att jag hade ont i käkarna. I bilen hem fortsatte det. Några gånger gäspade jag så stort och mycket att jag inte såg någonting (ja, det är en bieffekt när jag gäspar ibland) och det försvårade bilkörningen märkbart.
Hem kom jag iallafall och som tur var har jag inga aktiviteter inplanerade denna kväll. Istället sitter jag bara och väntar på att Project runway ska börja. Hoppas jag lyckas hålla mig vaken tills dess. (För övrigt brukar jag inte följa Project runway, men eftersom det inte finns något alternativt tv-program på måndagskvällar så blir det nu såhär. Och nej, tv-fria kvällar existerar ej.)

Från och med idag kan man säga "DM är nästa vecka"! Det är inte illa pinkat och det är väl på tiden att årets första riktiga tävling ska gå av stapeln! Nu ska jag njuta av de sista träningarna och sen bara le mig igenom hela DM-helgen.
Samma helg är det dessutom Melodifestivalen. Den hade jag ju kunnat få ta del av live, men istället väljer jag att glo på det, från ett hotellrum i Uppsala.

Nu ska jag slappa vidare. Sweet!


Mouahaha-måndag!

Det blev inget Babel igår. Jag roade mig med annat, vissa kan nog gissa vad.

Nu, måndag morgon! Snart får jag en liten prao hit som jag ska sysselsätta så jag måste komma på lite uppgifter till pojkspolingen! Lejter bejbs!

Sunday I'm in love.

Fantastisk träning, nu Gossip Girl, sen Babel. Perfekt.