Inte här också!

Okej. Lång historia kort.
Jag influerades av Idol och började helt plötsligt sjunga in låtklipp på datorn. I webcam. Jag ville inte synas i bild utan vred istället kameran bort från mig så att den filmade typ kuddar, soffa och lite av mitt fönster. Tanken var att jag skulle lägga upp mina klipp här, men sen insåg jag ju att jag aldrig kommer göra det så jag ville istället bara kolla (läs lyssna) igenom dem. Då märker jag en grej, i ett av mina klipp, som är lite smått creepy. Mitt under min Fields of gold-sång rör sig en skugga bakom min persienn, på min vägg och gardinen. Det är inte min. Vems är det?! Jag bor ju på tredje våningen, så det kan inte vara någon utanför damnit.

Aaah!

Det där med att vara övertydlig.

Igår. Roligt telefonsamtal mellan min kollega och hennes mamma, som för stunden turistar i Stockholm. Märk väl att det var min kollega som ringde.

Mamman svarar: Ja hallå, det är jag.
Kollegan: Ja, vem skulle det annars vara? Jag ringer ju till dig.
Mamman: Hör du vars jag är nånstans?
Kollegan: Hur ska jag kunna höra var du är?
Mamman. Nämen hör du int?
Kollegan: Nej mamma, det gör jag inte.
Mamman: Jag är på Jill Johnson!
Kollegan: Förlåt vad säger du? Är du på Jill Johnson?
Mamman: Jo, så skynda dig hit! (Klick.)

Haha, älskar't!

Rolighetsteorin.

Karolina gillar det här. Kolla filmerna! Framför allt den med trappan.

Kallt.

Det är en sån där dag idag. När man fryser på jobbet alltså.
Tur att man bara jobbar till tre.


När naturen tar en annan gång.

Jag kan inte se Rosa Bandet-galan. Just nu sitter en pappa och pratar om sin dotter som gått bort och hur hans andra dotter också insjuknat. Jag orkar inte. Det gör så fruktansvärt ont att förlora någon och en förälder ska aldrig, aldrig behöva se sitt barn dö. Jag ska se Måns Zelmerlöws framträdande nu men sen stänger jag av. Jag klarar det inte.

Karolin-A, om jag får be.

Ja. Han har gjort det igen. Ytterligare en händelse totalt förvrängd. (Fantastiskt bra med torsdagar förresten. Jag behöver inte skriva något själv.)

Skittles-möte på redaktionen.

Ja. Det är torsdag. Fredrik Backman har åter igen bloggat om yours truly.
Jag måste dock påpeka att händelseförloppet inte alls gick till sådär. Typ. Alla ni som känner mig vet ju att jag är smart.

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt.

Okej, gårdagen då:
Efter jobbet shoppade jag mig ett par (svindyra) skor och ett par tights från Zara. Nu, såhär i dagsljus, förstår jag inte riktigt priset men yäyä, at least they fit. Sen mötte jag upp Melissa, Mindy, Cleo och Helena och därmed startade vår restaurangjakt. Vi tog bussen till Vapiano, där det var fullt. Då tog vi bussen till Kungshallen, där det var fullt. Då tog vi bussen till Max. Så lyxigt blev det. Sen lyxade jag till det ytterligare med en chai latte och tog sen bussen till Rigoletto. Jag kan nog ärligt säga att jag aldrig åkt så mycket buss i Stockholm, på en dag - för att inte tala om på en gata!

Filmen då. Går ju inte att beskriva. Den var fantastisk. Varje låt fick applåder och dansmovsen fick spontana hurrarop. Och Michael Jackson då. Michael. Det finns inte tillräckligt med adjektiv för att beskriva honom. Se This is it. Se den!


Tell them that it's human nature.

Okej, snabbrapport. Se This is it. Om det så är det sista ni någonsin gör. Faktiskt.

Nu ska jag sova. En annan ska ju upp sex imorgon. Hej och hå, jobba på. Berättar mer imorrn!

Mews.

Titta så mysigt jag gjort det i mitt fönster på redaktionen! Ljuuus. Blooommor. Mewsigt.


Ljus, blommor. Ja, ni fattar.

Nu är det strax dags för lite shopping (eller ja, ett försök till iallafall), sen mat och sist This is it. Yay! Herrå!

Numero tre.

Dagens tredje goda nyhet: Massage på jobbet stundar. (Litet minus för att jag totalt glömt bort det och inte "anpassat" underkläderna.)

Numero due.

Dagens andra goda nyhet: Svinis-vaccinering på jobbet planeras. Jag är anmäld!

Numero uno.

Dagens första goda nyhet: Michael Jackson - This is it ikväll!

Fanta-story.

Min första dag på VeckoRevyn fick min kollega ett paket med då pånytt-lanserade Fanta California lemon. Det var alltså i augusti. Då tog jag en flaska och ställde på mitt skrivbord. Ifall jag skulle bli sugen liksom. Sen dess har den stått där bredvid datorn, orörd. Fredrik, som brukar komma in och jobba en dag i veckan, trodde länge att jag varje morgon köpte en ny flaska, eftersom han inte förstod varför den annars skulle stå där.
Nu när vi flyttade fick min Fanta-flaska följa med. Bara för att liksom. Men Fredrik, som kom in igår, trodde att jag hade gjort mig av med den så på lunchen köpte han en ny till mig, eftersom han saknade att se den andra på bordet.

En stund igår hade jag alltså två. Sen drack jag upp den ena. Jag har kvar den gamla. Allt annat hade känts fel.

Jag tyckte det här var en fin historia att berätta, for some reason.

Hejdå jobbet!

Kom på mig själv nyss med att bara sitta och dricka te. Min skärm såg vid samma tillfälle ut såhär:



Det är dags att gå hem nu.

Vilket klipp!

1) Se bild.


Skärmdump från aftonbladet.se.

2) Lägg märke till Isabellas fantastiska citat.
3) Bilda dig en uppfattning om huruvida Isabella är grym eller smått galen.

Tack för din tid.

He could never love me, just as I could never love him.

En fängslande berättelse. Läs.

Dagens problem.

En grej till. Jag har hört ett intensivt pipande ljud ända sedan jag fick min nya arbetsplats (alltså igår). Föreställ er typ tinnitus. Idag insåg jag det kommer från en router/modem som ligger i mitt fönster. Jag är den enda som hör det, trots att jag tryckt ned kollegors huvuden mot apparaten. Så idag var mitt första mission att hitta något att täcka över det med. Jag tog en fleecefilt och problemet är över.

Men nu luktar det lite bränt.



Olycka och lycka i ett och samma inlägg.

Okej, vad för knapp har jag lyckats trycka på när adresser jag vanligtvis inte behöver skriva, helt plötsligt måste skrivas in till fullo? Jag hatar't. Klantarsle.

Dagens lyckliga händelse: Panini finns i Kungshallarna! Vi var lite ledsna här på jobbet, när vi flyttade ifrån Panini igår, men döm om vår förvåning när vi då hittade ett nytt! Aaah. Vi kommer äta oss mätta även här på Kungsgatan.

The end.

Jag har bloggat uselt på sistone, jag vet det. Men jag har knappt hunnit sova, än mindre sitta vid någon dator, så bloggandet har fått utebli. Nu har jag precis sagt hej då till Peter & Torian. Mitt hjärta värker.

Godnatt.

Dag 5.

Dags för campets längsta dag. No mercy, dag 5, nu kör vi!
Älskar't!

c4ngel.

POW, sa det!

Sen satt de där.


Sminkkurs med Karolina.

Nu ni! Nu ska vi sminka oss. Här kommer en steg för steg-guide.


1. Det som används är alltså "EyeMagic". Ögonskuggor på en "spatel" som man bara trycker mot ögonlocken för en färdig mejk på tre sekunder.


2. Tryck spateln mot ögat.


3. Mmm! Ett öga klart!


4. Färdig! Wow, vilken grej!

Produkten får 4/5 toasters!

Not. Men den frambringar många skratt.

The last bounce.

Varför väljer Bounce att lägga sin sista föreställning ever, när jag är i USA? Jag har sett alla deras shower, flera av dem mer än en gång, och nu missar jag denna?! Det kan ju inte hända. Jag får nog ta ett snack med dem asså. Om jag lyckas fylla Globen kanske de kan köra ett extra datum! Vilka är med mig?! Jag har väl bara cirka 13 000 platser att fylla, kom igen nu alla läsare!

Den som väntar på nåt gott.

Sorry, ingen film från träningen idag. Har nyss landat i lägenheten och pallar inte (och sen glömde jag filma träningen också, vilket hade kunnat underlätta processen).
Imorrn så!

Natti.

Det är torsdag idag!

Och vad innebär torsdag? Jo, Fredrik Backman har bloggat om mig!

Det här citatet är obetalbart:
"Och med hela kroppspråket av en grå skogsmus som tittar fram från under sin sten, och möter de första trevande solstrålarna efter sju månader av isande kall vinter, harklade sig plötsligt ”redaktionsledaren” (det är ett annat ord för ”vi har statliga bidrag för att hon ska vara här”) Karolina och sa försiktigt..."

Roligt att Fredriks blogg dyker upp bland googles träffar när man letar efter min. Mouahaha.

Paaarty.

Och på en sekund infann sig partystämningen här på redaktionen! Mari traskar förbi, placerar en partyhatt på mitt huvud (som endast gud vet var hon hittat) och kameror blixtrade.

Vad hände?


Aaah! Paljettröjan!

Fördomar.

Jag har tänkt mycket över det här med fördomar. Jag hade nyligen fantastiskt många fördomar om en person jag inte kände. Jag var nästan lite rädd för att möta henne. Jag såg då inte fram emot att träffa henne iallafall. Hemskt, men sant. I'm not proud.
Nu har jag träffat henne otaliga gånger och hon är grym! Olik alla jag någonsin träffat. Kanske ingen jag skulle umgås med twentyfour seven eller ha som min bästa vän, men en fantastisk människa none the less. Några av de fördomar jag hade, kanske stämmer in, men de har inte gjort henne till en dålig person. Och jag tycker att hon har berikat mitt liv med sin närvaro.

Tänk så fel man kan ha.

Papa, paparazzi.

Det är roligt hur min besöksstatistik fördubblas under tiden vi har camp. Förväntar ni er att jag ska lägga ut bilder och videos från campet? Jamen, det går kanske att ordna! Kolla tillbaka imorgon så får vi se vad jag har att erbjuda. Det kaaan bli svårt för mig att hinna ikväll, men i så fall dyker de upp sent imorgon.

Kropp och knopp.

Okej, jag hade just en... out of body experience. Jag skulle gå och hämta vatten i köket. När jag skulle svänga till höger i korridoren fortsatte liksom mina ben att gå framåt, i en millisekund, medan min överkropp och mitt fokus, svängde. Mycket mystiskt men en ganska gemytlig upplevelse. Lite småkul liksom. Jag log inombords.

Som om jag inte hade kammat mig då?!

Nej, jag träffade förstås inte Justin. Men visst såg det trovärdigt ut? (Jag förfalskade till och med hans namnteckning.)
Vi har flyttstädning på jobbet och Therése hittade finfina bilder på Justin. Jag tog en. Svårare än så var det inte.

Star-struck!

Eh. Eeh. Ehäähä. Hoohoo. Hihi. Eh. Det mötet var ju jag lätt oförberedd på!



Tänk.

Efter att ha sett underverken mina tjejer presterar så fort Peter (och Torian) är i närheten så kan man ju inte låta bli att förundras. Deras blotta närvaro betyder ju så mycket!

Tänk att få vara någons Peter.

Bara för att...

... Mindy illustrerade det så fint.

Camp, day 1 avklarad! Hell yeah!

Sad face.

Såhär ledsen är jag för att jag inte får gå på Tidskriftsgalan med resten av redaktionen.


Bara så att ni vet.

Emma Wiklund är ju typ supersnäll. Jag glömde berätta det i lördags. Hon kan vara en av de trevligaste kändis-tjejer jag mött.

Grodor i tv.

Alltså. TV4:s Förkväll bör se över sitt val av stylist. Jag ramlade in i programmet under en makeover-styling och hon sa så dumma saker. Ett axplock:

"Maggan har ju korta ben så hon måste bära byxor med hög midja. Låg midja som hon haft hittills går verkligen inte."
"Maggan är ganska stor över lår och rumpa så hon måste bära mörka färger."
"Maggan måste ju börja bära klackar så att benen blir längre!"

Är det inte lite mycket måsten? Hon kan få tycka allt det här, och ha det som mål, men man ska inte häva ur sig alla dessa måsten i direktsänd tv, som rätt och slätt betyder detsamma som att säga "du duger inte".

Söta Carin da Silva försökte rädda upp situationen med att säga att Maggan är snygg. Det va väl tur det.

 


Dagens sanning.

"Tänk så underbart det är att ingen behöver vänta ett enda ögonblick innan de börjar med att göra världen bättre på något sätt."
- Anne Frank

Lite Blog Awards.

Jag snodde lite bilder från min kära kollega Hannah.



1. Utsikten från Café Operas festvåning. Vackra Stockholm.
2. Jag (hej dubbelhaka!), Therese och Hannah.
3. Vi hängde upp fotoväggen. Ett litet projekt.
4. Några från redaktionen.
5. Jag och Carin.
6. Måste visa hur uppenbart överlycklig jag verkade vara över pizzorna vi hävde i oss backstage...

Calm before the storm.

Lugnet före stormen. Imorgon anländer Peter och Torian och sen väntar ett (stressigt) himmelrike i sju dagar. Och jag vet fortfarande hur jag ska göra imorgon. Aaah, the vånda!

Ikväll är det Korps-träning igen. Kul! Jag missade förra, eftersom vi hade ledarmöte, och missar nästa, på grund av camp, så ikväll ska jag köra järnet! Hoppas någon annan kommer också. Haha.

Creepers.

Alltså. Vem är den här tjejen som förföljer mig på Facebook? Hon skickar vänförfrågan, jag trycker ignore. Hon skickar en ny, jag väljer ignore. Och fort går det! Jag tycker hennes bild är läskig. På riktigt. Sluta.

Bilbrand.

Förresten. Inatt såg jag en bil brinna vid Jordbro station. Imorse fick jag höra att flertalet bilar blivit smashade i mammas och pappas område, bland annat en på parkingen precis nedanför deras hus.

Varför, idioter?

Pälsmössor.

Oj. Blog Awards är förbi. Och lyckat som attan blev det! Det var härligt att se hur rörda flera av vinnarna faktiskt blev. En berörde mig mest. Hon hade inte alls förväntat sig något pris.

Jag hade hursomhelst grymt kul och bilder har tagits. De ligger i någon annans kamera för stunden men dyker väl kanske upp här förr eller senare.

Gårdagskvällens största fråga: Varför hade alla bloggerskor en gay-kompis i pälsmössa med sig?

BA's. Skoooja.

Nu sticker jag till Blog Awards! Heippa!

Noteringar.

Note to self: säsongsstart Gossip Girl, söndag. Säsongsstart SYTYCD 11/11.
Ja, jag vet att man kan se det på nätet redan nu men jag hinner som inte!

Kapad kamera.

Jag skulle bara fota "mina" coola lurar jag lånat av Li. Men sen kapades min dator och webcam av arbetspolarna.


1. Den bild som skulle tas.
2. Therese, Mari och jag i en trekant nästan.
3. Therese, jag (fullt normal) och Carin.
4. Jag börjar bli depp och Carin.

Dra i spaken!

Alltså. Det här tycker jag är roligt: Läs Aftonbladet-länk här.

Någon som känner igen henne? Jag vet åtminstone fem (5ive) läsare som borde göra det. Jag. Dör.

Om jag kunde drömma.

Idag är jag trött. Jag vet inte varför.

Igår fick jag en present av chefen. Boken Twilight, bakom kulisserna. Motiveringen löd "För att du är vårt största Twilight-fan här på redaktionen." Jag undrar hur jag gett uttryck för det? Härligt med spontana presenter, kan jag tycka. Boken var faktiskt rolig. Man får se storyboards, fotoalbum, skisser och anteckningar om hur de gjorde Om jag kunde drömma till film.

Missförstå mig rätt - det är liksom ingen bra bok. Jag skulle ju inte rekommendera den för nåt i världen. Men den är ju småskoj.


Ja, jag har paljett-tröjan igen. (Jag har den inte varje dag.)

Fyra nyanser av pinsamt.

Fick inbjudan till en känd bloggerskas födelsedagsfest idag. Jag kan inte gå, ska fira Carro då, men det är lika bra det. Maskerad lockar inte så mycket, även om jag måste erkänna att det hade varit underhållande att gå dit.

Jag såg precis Bonde söker fru. Det rödlätta bonden gör mig så nervös att jag inte vet var jag ska ta vägen. Hade jag varit med hade jag velat dejta tjejen, hon verkar ju helt klart coolast. En jag känner speed-dejtade Per-Jörgen. Hennes dejt fick jag dock se på tv4.se. Den sändes inte i programmet.

Nu, tillbaka till Grey's!

Flingor faller.

Jag vet att jag bloggade om snö (kort och koncist) igår. Men jag måste göra det en gång till.

Imorse när jag gick trappan upp till civilisationen, från Rådmansgatans tunnelbanestation, så mötte jag en tjej som såg ut att vara nedfläckad, hon hade vita prickar över hela sin svarta kappa. I all hast trodde jag alltså att hon stått på en trottoar och blivit nedstänkt av en förbipasserande bil, men när jag kom upp till gatan så insåg jag att stora, stora snöflingor föll från himlen. Och jag blev faktiskt lycklig - igen! Barn stod med utsträckta händer och ansiktena vända mot skyn. Det är något speciellt med den bilden.

Den här vintern känns som en nystart. Jag gillar't.

Paket!

Jag glömde ju berätta. Jag fick ett paket hemlevererat igår. Det var årets ICU och IASF Worlds på dvd (fyra stycken skivor). Bra skit, då har man något att kolla på när man är uttråkad. "Synd" att alla mina kvällar är packade för typ två veckor framöver bara. Only good stuff though så det kan jag ju leva med.

.


Le Love.

Stoppa pressarna!

Det snöar ute!!!

Hallelujah-moment.

Thriller.

Igår kom Linn förbi hem till mig för att ge mig en försenad födelsedagspresent. Vi ska gå och se Thriller Live på Cirkus! Yay, jag blev så glad! Jag hade inte ens hört talas om att showen fanns men nu har jag kollat upp den och det känns prima finemang. 2 november ska vi dit, så det blir mycket MJ för mig inom loppet av en vecka där, eftersom jag ska se This is it den 28:e.

Hörrni, idag är det bara en vecka kvar till Peter och Torian kommer! Rrroligt! Men mitt hjärta brister när jag tänker på att jag kanske inte kan närvara den första träningen. Det är ju nästan den som är allra mest spännande. Nåväl, vi får se hur saker och ting artar sig. Den som lever får se.


Veckans medarbetare.

Yay. Jag fick pokalen på dagens morgonmöte! Sa-weet!


Ursäkta fotominen, men det är lite pinsamt att plåta sig på jobbet.

Truth hurts.

Idag inträffade en sak som för en stund fick mig att tappa all tro på mänskligheten. Sen insåg jag att det finns elaka och sinnesrubbade människor där ute, som någon gång ibland kommer att korsa min väg, och att idag bara var ett exempel på det. Trots detta gör det inte mindre ont när det sker, och så länge jag fortsätter att tro gott om folk kommer jag att bli sårad.

Det är ingen kul tanke att acceptera och vänja sig vid.

Pretty darn amazing.



Alltså. Jag har ju två nya idoler. Kurt Hugo Schneider och Sam Tsui. Kolla typ allt de gjort på youtube. Nu! Kolla Sams version av Halo, Kurts Battlefield och sen pianot med God bless the broken road.

Tom titties!

Okej, Tom Tits va urkul! Jag kände mig som ett barn på nytt. Det finns ju så sjukt mycket att pilla på där inne! Jag skippade dock den 40 meter långa rutschkanan i slutet. Då var jag vuxen och tog trapporna ner. 

På väg hem sprang jag in på Guldfynd men de hade fortfarande inte fått in Rosa bandet-armbandet som jag ringt varje dag, denna vecka, och frågat efter. Då blir jag lite ledsen. Jag är ingen brosch-människa, ge mig mitt armband!

Nu är det snart dags att sova. Börjar känna av ett olycksbådande halsont. Inte så bra.

Dagens sanning.

Allvarligt. Bakom vilken vagn hittade de Idol-dansarna?

Imorgon ska jag till Tom Tits! Jag kan, utan att överdriva, säga att det inte var igår!


Kom ihåg var du läste det först!

Det är Fredrik-dag på jobbet idag. Då uppstår alltid blogginlägg om mig, av någon anledning.

Zlatan är min kusin.

En av mina kollegor är helt galen i Zlatan (mannen som inte behöver sitt efternamn). Precis innan vi skulle lämna jobbet igår fick hon reda på att han var på ett café i hennes hemmakvarter. Hon blev alldeles till sig i trasorna och började hysteriskt vifta med armarna, springa runt, hoppa och skrika. Tyvärr skulle hon inte hem efter jobbet och blev därför lite deprimerad av hela situationen. När hon var på väg mot toaletterna så sa jag något i stil med: "Oj, så hysteriskt det blev nu, hur skulle hon reagera om jag berättade att han är min kusin?". Min kollega hörde dock inte skämtet, men resten av redaktionen gjorde det och blev nyfikna. Efter en stund dementerade jag givetvis "nyheten" men ville gärna spinna vidare på den med min kära kollega. Jag satte en post-it på hennes dator och skrev:
"Hemlis! Zlatan är min kusin. Du kan få hans nummer!" Sen gick jag.

Idag kom hon in med stora ögon. Redaktionen hade backat min post-it igår. Hon hade hela eftermiddagen/kvällen funderat över om det skulle kunna vara sant. Hon hade ringt sin mor och berättat allt.
Varför hade jag inte sagt något innan? Jag kanske bryr mig om Helena och inte velat rasera familjelyckan? Jag kanske ville bli omtyckt för att jag är jag och inte för att Zlatan är min kusin?
Åh, hon är så söt. Men hon blev himla ledsen när jag sa att det inte var sant.

Men iochförsig. Vi talar ju samma språk. Vi skulle kunna vara det.

Se min kollegas version av det hela här.

Twinkle, twinkle little star.

Jag har paljetter på mina axlar idag. Vad kan jag säga? Jag gillar't!


(Melissa, det finns ett hemligt budskap till dig i denna bild.)

Kiss and make up.

Note to self: Jag behöver någon som kan sminka mig den 17/10. Fråga runt.

Hej framtid!

Jag har ont i min häl, kan jag ha fått hälsporre? Det vore coolt. Jag gillar namnet.

Igår fick jag min framtid spådd. Eller ja, inte hela alltihopet utan jag fick reda på när mannen i mitt liv ska promenixa in. Svaret var ju inte upplyftande nära, men detaljerna var. Om de stämmer kan han kanske vara värd att vänta på. Mycket spännande! (Fast helst väntar jag inte förstås, så har du någon du tycker jag ska blind dejta så shoot!)

Träningen igår med Eagles var skoj! Tävlingsåret kommer att bli intressant. Väldigt intressant.
Camp om två veckor - yahoo!


Rrroligt!

Asså. Jag älskar Lisa med knifven. (Jag känner henne också, så jag är ingen galen stalker liksom.) Men läs det här inlägget om hennes tandläkare! I die.

Mina ballonger!

Åh! Fina Mindy hade fotat alla mina ballonger jag fick i fredags! Se så sött!


Den sista har Fabest-dräkt på sig, haha.

Tack!

Matchpoäng.

Oj Match point ikväll också. Den har jag aldrig sett.

Håll mitt hjärta.

Shoppade lite idag. Satte sprätt på några av mina pesentkort som jag fick igår. Ny klocka blev det dock inte. Det va packat med folk i centrum idag, till och med inne på Stjärnurmakarna! Konstigt.

Ikväll väntar Män som hatar kvinnor. Filmen alltså. Jag fick ju den av Melissa, Mindy och Mick igår. Så himla söta. Ballonger hade de blåst upp och målat också. Sweetpeas. <3

Parentes: Sen jag flyttade in i min lägenhet (i juli) har min granne haft en DIF-hadduk "på tork" på sin balkong. Den hänger fortfarande där och nu är det regnoväder. Jag förstår inte riktigt.


28 år idag.

Nu sitter jag här, i slutet av min födelsedag, och är lycklig. Det finns så mycket människor som tycker om mig, och som jag tycker om. Det har jag verkligen blivit påmind om idag. All uppvaktning jag fått under dagen har varit fantastisk och jag är rörd och finner inte de rätta orden.

Om ni visste vad det betyder för mig.
Tack.

Nu är jag hemma hos mor och far. De är så fina och så bra.

Grattis till mig, 28 år idag.



1/10 2009

Ibland undrar jag varför jag försätter mig i situationer där jag inte för något i världen vill vara. Var går det snett? När jag blickar tillbaka på beslut efter beslut, som fört mig dit jag är, hopar sig tillfällena där jag bara hade kunnat säga nej. "Nej, jag vill inte det här." Men uppenbarligen är de orden mycket lättare för mig att skriva än att uttala. Så därför sitter jag här nu och ogillar mig själv. Förbannar mig själv för att jag satt mig här.
Och du vet inte hur det här slutar, men jag vet. Jag har varit där förut. It is not a pretty place.

Imorgon fyller jag år.