Gott slut, kära läsare!


Sista ever.

Haha, kom att tänka på en grej som hände i onsdags.
När jag och Linn kom hem, smått skräckslagna efter bion, stod vi och skämtade ett tag om ifall jag skulle våga ta hissen upp till min våning eller inte. När jag tillslut skulle gå in i den kom jag på att jag kanske inte träffar henne igen innan nyårsafton, så då kläckte jag: "Men åh, om vi inte ses igen..." (för att gå och krama henne), medan hennes reaktion blir "Varför säger du sååå?!" (eftersom hon menade på att jag skulle dö i hissen).
Roligt.
Nu skriver jag: Nu ska jag gå och ta mitt sista bad för 2010.

Make me human.

Nä, om man skulle ta och klä på sig? Måste till centrum och inhandla lite grejer inför morgondagens festligheter. Sen ska jag förbi T och hämta hans Wii också. Wiie!

Inte...

... min vän i filmen. Men hyfsat lika?

Klemen?                     Logan?

Devil.

Har precis sett Devil på bio. Värsta film jag någonsin sett på bio. Vidrig. Så vidrig att jag skrek rätt ut när jag hade kommit hem och stod i min trappuppgång och dörren öppnades bakom mig.
...
Nu ska jag kolla om en jag känner är med i filmen. Det såg banne mig rätt mycket ut som honom.

"Effektiv" dag.

Idag va jag uppe tidigt och åkte hem till Maria för att leka lite med Emil. Var där till det var dags för honom att ta siesta och åkte sen till centrum. Mötte upp Linn på hennes lunch men satt mest och tittade på när hon åt. Försökte sen hitta nyårsklänning men jag hade ingen lust så jag åkte hem tomhänt.
Fint.
Ikväll kör nog jag och Linn en bio. Devil perhaps. Smutt.

Den stora tystnaden.

Vad ska man göra när man känner att man verkligen vill skriva men ämnet inte är självklart? När man bubblar över av ord utan sammanhang?

Shaken, not stirred.

Intressant dag igår. Träffade T en snabbis på eftermiddagen när jag var ute på en promenix. Fick lära människan hur man kramas eftersom han insisterade med att dunka i ryggen. Så gör man väl inte när man som tjej och kille kramas? Jag anser att det må vara acceptabelt två killar emellan, men inte annars.

Kvällen/natten var omtumlande. Hade ett högst oväntat samtal och fick höra saker jag aldrig trodde jag skulle få höra igen. Allt bara sköljde över mig som en svallvåg och jag var inte förberedd för fem öre. Idag, efter några timmars sömn, känns det bättre.

Nu blir det frukost, sen gym. Och sen måste jag bestämma nyårsplaner också.


Pocketpicker.

I hela mitt liv har jag kallat mig kräsen. Och trott på det. Men nu har det slagit mig att jag kanske bara är rädd. Går det att vara både och? Ingen lyckad kombination i så fall, kan jag känna.  

Mac:y xmas.

Åkte till Mediamarkt i Kungens kurva (lång resa I might add). Blev glad över att det inte va kö in. Blev ledsen när jag möttes av ett "Alla Macar är slut, du kommer en dag försent, vännen." Åkte vidare till Elgiganten. Köpte den sista Macen de hade (dock ej på rea). Åkte den långa vägen hem nöjd.
Väntar till ikväll med att börja leka med den. Ska hem till mor och far först för annadags-mat och där får även min bror lägga första touchen på den. Känns bättre att han gör det, med tanke på att jag nu kasserar min Vaio, efter två år, för att jag la första touchen på den...


Jul.

Julafton var fantastiskt. Massa kärlek. Idag har jag haft fortsatt mys med familjen. Imorgon funderar jag på att, med resten av världen, åka till Mediamarkt och inhandla mig en Mac. Det skulle ju vara pricken över i, på en näst intill perfekt julhelg.

Kontraster.

Hur kan man ena sekunden ha allt, för att i nästa sekund ha förlorat det?


Same old, same old.

70 mejl är besvarade. Kylen är utrensad på jobbet. Då är det ju nästan dags att gå hem?

Hemma ska jag: städa. Rensa kylen.

Pure joy.

Mobbing?

Vi fick en maaaassa chokladgodis till jobbet härom dagen. En julhälsning från någon. Det hälldes upp i tre skålar och sen dess har jag påpekat varje gång jag hittar ett tomt papper i någon av skålarna. "Linda! Är det du som lämnar papper i skålen?!" eller "Mariii, är det duuu?!".

Idag hittade jag ett igen. Och anklagade folk igen. Sen såg det ut såhär när jag kom till mitt skrivbord:

På skrivbordet, i mitt vattenglas, i min väska. (Sen upptäckte jag under mitt tangentbord också, men det dröjde ett tag.)


Sanning.

"Du ljuger mest när du ljuger för dig själv."
- Okänd

2000-come again?

Bra dag på jobbet idag!

Har ett blast from the past som börjat höra av sig. Det konstiga i kråksången är att det är trevligt. Tänk vad tid kan förändra saker och ting. Och personer.

Och på tal om tid: Var tog 2010 vägen?! Det här året har flugit förbi. Blog awards känns som igår, Wakka wakka-EM som förra veckan (men ändå så långt bort) och flyg-/vulkankaos som förra månaden.
Jag har vuxit otroligt under det här året.



Länk.

Döm inte. Lägg inget värde i att jag publicerar denna länk. Ha inga förutfattade meningar.

Läs bara.

?

Hur vet folk att jag "bloggar" igen?

Snö och värme.

Snösnösnösnösnösnö.

Det är mycket snö nu. Mysigt tycker jag. Ända tills jag blir tvungen att skotta fram min bil. Det gjorde jag tre gånger igår. Det kan vara det tråkigaste som finns att göra. Snäppet tråkigare än att raka benen faktiskt.

I lördags var det 30-årsfest! Roligt! Sötaste bordsgrannen! Roligaste kufen mitt emot. Tackar för det Ciccilorium. Och happy sweet 30!

Igår var det cheer för hela slanten (eller ja 40 kr). Först kollade jag på Cheer Elites uppvisning. Sen var det dags för vår. Kom hem, varm i själ och hjärta. Fick prata med D på kvällen också. Mer värme! Och det har hållit i sig hela dagen. Jag gillar detta.

Nu är jag hungrig. Dags för mat! Tre arbetsdagar kvar - sen är det julafton hörrni! Galet, det där. Vad händer på nyår egentligen? 

Snart fest.

Först och främst: Fy för köpta själar. Folk som bara agerar för egen vinning och som låtsas som att det är "för allas bästa" och det som är "mest rätt och rättvist". My ass, säger jag.

Jag gav mig ut för att köpa julklappar idag. Jag kom hem med noll. Irrade bara runt planlöst och visste inte vad jag skulle köpa. Nu ska jag istället (typ inatt efter 30-årsfesten) lista precis vad jag ska köpa och ge mig ut imorgon igen.

Nu är det alltså dags att börja tänka på vad man ska ha på sig på Ciccis fescht ikväll. Tema rött. Jag äger inget rött. Oh well, jag har målat naglarna iallafall...

Kramohej.


Slut.

Nu är det helg hörrni. Jag har suttit i möte hela dagen och nu längtar jag efter att få ligga i soffan och mysa framför Dagboken som börjar strax. Imorgon måste jag börja inhandlingen av julklappar för sen finns det knappt någon ledig tid kvar fram till julafton! Aaah!  

Imorgon ska jag även på 30-årsfest. Kanske gånger två? Det beror på vad tid och hälsa har att erbjuda.


Taskig tajming.

Haha, jag glömmer bort att du finns, bloggen. Men så slår det mig ibland sådär plötsligt. Som när jag egentligen ska gå och duscha. Som nu.

Då är du allt bra oläglig.

Rrring, rrring!

Jag fick ett litet wake up-call idag. Jag gillade det inte. Det var som att slungas bakåt i tiden, en flashback jag hellre hade varit utan.

Men nu hörrni: Bonde söker fru. Typ sista delen. Jag tror det blir knas av alla bönder, jag.

Fights & love.

Vi hade ju julmingel på jobbet igår. Jag gick ju rätt snabbt (efter en pizzaslice och lite pilbågeskytte) men det hade visst urartat här. Vi hade armbrytartävling på vår "station" och två av mina kollegor berättar idag hur deras armbrytning urartade till en brottningsmatch som fick ett litet barn att gråta och alla gäster att lämna vår redaktion. Ah. Gotta love my job.

Igår filmade jag Eagles på träningen. Igår spoilade jag hela filmen med mina skrik. Jag ska aldrig mer filma.
Ni kommer väl på vår julavslutning så ni får se kalaset? Söndag 18:30 i Torvalla. Be there.

Ondska.

Min dag är ett helvete. Jag är ful, har ont i magen, snorar hjärnan ur mig och är allmänt trött. När jag kom till jobbet påmindes jag om att vi har julmingel med hela förlaget idag. Pust. "Tur" att jag inte kan stanna eftersom jag har träning med örnarna - enda ljusglimten för kvällen, kan jag känna.
Nu sitter jag med Maris elektriska värmekudde. Tjoff in i eluttaget, pang på magen. Fina grejer, jag ska önska mig en sån i julklapp. Ser ni det?

Release me.

Idag på jobbet upptäckte jag att jag hade ont i min ena axel. Jag tog för givet att jag hade legat konstigt. Framåt fyratiden hade jag ont i båda. Smärtan gick dessutom upp i nacken och huvudet. Då greps jag lite av panik och jag kände tårarna bränna bakom ögonen. Jag var smått orörlig.

Nu är jag hemma efter att ha jobbat 8-20. Jag har lagt mig i soffan och kommer förmodligen inte upp därifrån.

Godnatt.

Ett inlägg ingen visste fanns.

Long time no see, bloggen. Nu har jag inte skrivit på snart två månader and let me tell you why. Jag har tänkt ta bort dig. Börja på ny kula. Starta en ny blogg, någon annanstans långt bort från dig där du aldrig kan hitta mig.

Men så kom jag på en grej: varför skulle jag göra det? Och om jag nu ska göra det, varför ska jag inte skriva här så länge?

Jag har saknat att skriva så here goes! I'm back.