Overdrive.

Idag på lunchen gick jag och Angelica till Bik bok. Jag hade 50% off med sista dag idag. Aaanywhooo, på vägen dit blev vi nästan överkörda av en barnvagn eftersom ägaren sköt den framför sig samtidigt som hon kollade åt ett annat håll. När vi låg där på marken med hjulspår över hela fejan såg vi att det var Alexandra Pascalidou som var föraren.

Sicken grej.

God jul.

Mmm trafikkaos imorse. Gullmars var överbefolkat och helt plötsligt var jag tillbaka i vintern 09/10 och all snöyra och kaos som skedde då.

Då slog det mig: Snart är vi där igen. (Och dessutom ska ju vintern, enligt rön, vara värre än på 1000 år denna gång.)

Je suis Suisse.

Jag skickade ut ett mejl till alla på redaktionen angående fredagsmys+singstar nästa vecka vilket utlöste ett krig om huruvida Kent är bra eller ej. Krig, säger jag! Man skulle kunna kalla mig Schweiz.

Dagensfyra.



Jag tänkte fota mina misslyckade grafittinaglar men det såg bara konstigt ut.

?

Vad gör jag när jag får abstinens på dig då?

Tissda.

Nu har jag kollat ikapp kvällens Idol-avsnitt. Tur att Alice gick vidare. Hon och Olle är mina favoriter. Jag har för övrigt friat till Olle på fejsbook. Vi har en gemensam vän. Olle har dock inte svarat ja än.

Kvällens träning med Eagles var kalaskul. Mycketmerasånt, kan jag känna. Och mycket mer ska det bli. Om dryga två veckor är det camp. Då är det verkligen på riktigt.

Nu ska jag försöka sova. Hyfsat tidigt for once. 


Swag in a bag.

Okej, kan någon berätta för mig vad Rebecca Stella sjunger efter "swag in a bag" i refrängen? Vi försöker lista ut det här på redaktionen.

!


weheartit.

Glad.

Jag fick pokal idag på morgonmötet från tjejen som vara eventansvarig för hela Blog awards. Detta eftersom hon tyckte jag gjort ett bra jobb med alla prisutdelarna (som var smått bångstyriga) i lördags. Då blev jag glad.

Nu ska jag återgå till arbetet.

Post-awards.

Igår var så äntligen Blog awards. Jag hade en kul dag men min uppgift för galan var allt annat än lätt så efter att prisutdelningen var slut var jag helt utmattad. Trött men lycklig. Efterfesten kom som ett brev på posten.

Idag var tanken att jag skulle städa hela lägenheten. Det gick sådär, jag kollade på True blood istället. Bara tre avsnitt kvar nu - aah!

Strax träning med Eagles. Jag längtar.

Mobbing på arbetsplatsen?

Först fick jag detta mejl från Linda:

Ämne: Karolina och hennes nya kille.
Meddelande: Vilket sött par!
Bild:


Lite senare kom detta från Lollo:

Ämne: SV: Karolina och hennes nya kille
Meddelande: En annan bild på Karolina och hennes kille. Här har de båda botoxat sig lite och pumpat både här och där...
Bild:

Fredagsmys.

Igår hade vi en vikarie på dansen. Hon körde ordentligt med oss men det var svinkul. Idag har jag träningsvärk som heter duga och ett fett blåmärke på knät (lite taskigt tajmat med kortklänning imorgon kan jag känna, oh well).

Nu är det bara jobbajobbajobba som gäller. Det känns att det är fredag på redaktionen, jag poppar musik för typ första gången den här veckan, och vid fem vankas fredagsmys. Jag har världens bästa arbetsplats, tror jag!
En kollega håller dessutom på att styra upp en blinddate till mig. En jätteblind en. Jag får inte ens se bild. Haha, vi får se om jag vågar...

Heippa.


The world as I know it.

Skulle man kunna våga påstå att du nu kanske har en teenyweeny inblick i hur jag känner mig?

Ikväll ska jag dansa igen, yay! Blev plågsamt medveten om att jag kommer missa två lektioner under tiden vi har Brandon Camp dock. It's for a good cause, men det är ändå tråkigt. Innan dansen måste jag ge mig ut på stan igen. Leta lite detaljer inför Blog awards, eller - om jag inte ska ha den klänning jag valt - en helt ny outfit. Herre min je.

Nu ska jag jobba vidare. Lämning idag, lite extra mycket att göra med andra ord.

Ytterligheter.

Först: glad nyhet.
Sen: huvudvärk.

Palme.

Jag hade inte tänkt blogga politik. Men är det bara jag som blir ledsen i ögat av detta?


Klänning och känning.

Igår ställde jag in mitt pass på gymmet för att leta Blog awards-klänning. Eller Blog awards-kläder, klänning ville jag ju inte ha. Nu har jag två klänningar. Saker går precis som jag planerat. Det känns skönt att ha alternativ dock, nu behöver jag inte stressa om jag inte hittar något senare i veckan. (Synd att klänningarna är så korta att jag inte kommer kunna sitta på hela kvällen bara.)

Börjar se fram emot galan förresten. Har ett roligt ansvarsområde för kvällen.

Rolig anekdot: När jag var på MQ i Gallerian och provade en av klänningarna så fastnade dragkedjan. Utanför provhytterna stod bara två killar så jag kunde inte be dem om hjälp. Snacka om att det blev svettigt ett tag medans jag stod där och fibblade! Jag köpte ju klänningen enbart för att få prova den hemma. Tur för den att den passade.

På väg hem stannade jag till vid plattan och visade mitt stöd för anti-rasismen. Coolt att så många människor kom dit.

Humor.

Har precis suttit och kollat på en timmes presskonferens. Först med Fredrik Reinfeldt och sen Miljöpartiets båda språkrör. Vuxenpoäng på det! (Kan man förresten samla vuxenpoäng trots att man redan förväntas vara vuxen?)
Det som var roligast av allt var dock den lilla nyhetslisten längst ned i bild. Vår redaktion följde den med spänning eftersom texten först löd: "Härnäst: Presskonferens med miljpartiates båda språkrör", sen "...miljöpartiates båda språkrör" och även "Fredrik Reinfeld" och "Fredrik Reinfeltd" innan allt blev rättstavat.

Humor! Vilket även detta är:


Från SD:s shoppingsajt, kategori "Hur svårt kan det bli?"

.


Slutspurt.

Vet ni vad som stör mig mest med denna val-slutspurt (förutom alla dessa valprogram)? Det är faktiskt väljarna. I år har folk varit mer öppna än någonsin med hur de tänker rösta, och inget fel i det I guess, men det jag tycker är tråkigt är att folk - som helt uppenbarligen är oinsatta många av dem - har hört någonting om ett parti/en partiledare, och sen sprider informationen som om de själva kommit fam till den. Folk tar andra (kanske lika oinsatta?) människors ord som sanningar. Hur många röstar som sina föräldrar? Hur många röstar som sina vänner? Snälla ni, ni har ett dygn nu att sätta er in i valet. Rösta efter eget hjärta imorgon. Annars gör ni både er själva, och resten av Sverige, en björntjänst.

Happy cow.

Nej men asså streetdance var så kuuul! Och de gjorde ny koreografi så det gjorde inget att jag missat en lektion. Wiiie! Och idag är det fredag. Det ska firas av tre gamla kollegor så det blir fest ikväll. Känns som en bra avslutning på arbetsveckan - Karolina gillar detta.

Street.

Jag sitter fortfarande på jobbet. Ska träffa Daniel för en fika om några minuter och sen bär det av till min första streetdance-lektion. Jag är nervös. Framför allt eftersom resten redan har kört en gång. Jag kunde inte då, jag var på konferens. Samtidigt känns det megaweird att faktiskt vara "en i mängden" för första gången på väldigt länge (gymmet räknas inte). Jag har inte lärt mig koreografi sen 2002. Inte genom att utöva den själv iallafall. Spännande!

Wish me luck.

Demokrati.

Har läst in mig på de olika partierna nu. På söndag går jag och röstar och det tycker jag att du ska göra också. Gör du det inte, blir jag arg.

Nu ska jag gå och lägga mig i ett mörkt rum och blunda. Det är ju så himla mycket roligare än att träna mina örnar...

Nästan död.

Igår blev jag nästan attackerad av en hund. Jag, som aldrig blir rädd för hundar (tvärtom snarare är naivt dum och hälsar på alla), blev faktiskt lite rädd när den kom springande mot mig, samtidigt som ägaren stod och skrek "kom hiiit!". Jag tvärstannade, hunden gjorde det också och gav ifrån sig ett morr. På ägarens nästa rop sprang den vidare.

Asså. Varför släpper man en hund lös som uppenbarligen inte lyder särskilt bra?


Dagens fyra. Det va länge sen.

Zuuumba!

Okej, Zumba på SATS va det roligaste pass jag nånsin kört. Men sssch, säg inte till nån, då blir de extra mycket uppbokade.

Mitt liv typ.

Nej, jag är inte död. Jag gör bara lite annat. Konferens på Rånäs slott (bland 26 spöken, varav jag fick träffa 1) torsdag-fredag och sen tog jag mitt pick och pack och drog till Lund för att träffa min kusin, som numera bor där, lördag-söndag. Sen pang, från Arlanda till Eagles träning och åh vad de är bra.

Nu ska jag avnjuta säsongsstarten av Ensam mamma söker och sen sooova tidigt. Ska lämna bilen på verkstad imorgon klockan sju. Mmm. Toppen.

Wikked.

Jag har kommit på att jag behöver en weekend-bag. Någonting mer behändigt än en kabinväska och något chicare än min Powercheer-väska. Det ska jag önska mig i födelsedagspresent. Jag fyller ju faktiskt år snart.

Vissa saker va bättre förr.

Härom dagen valde jag en random månad från mitt förflutna, och läste alla blogginlägg i den månaden. Vad ska man säga? Jag var roligare förr.

Hit the lights, start the show.

Igår var jag, fortfarande sjuk som ett troll, på '10 år sen studenten-träff'. Det var bara 10 stycken från min gamla klass där (med några respektive och barn) men det var supertrevligt att se dem igen! Alla var sig lika, men så himla vuxna liksom. Jag känner mig inte så vuxen som jag borde vara.

Idag har jag varit med mamma i centrum. Vi avslutade vår lilla shopping-dejt med att lyssna på Darin, som gästade stället idag. Jag orkade bara stå i folkmassan under en låt iochförsig men han har talang, den lille mannen. Mycket av det också.

Nu ska jag vila och kurera mig innan det är dags för träning! Det är en vecka sen jag såg Eagles! Galet. Ska bli roligt.


Jetteroligt.


Coola grabbar.

Sitter i soffan, hostar ur mig lungorna och kollar på Kristallen. Nissman var ju nominerad till Årets manliga programledare men vann det inte tyvärr. David Hellenius gjorde det, och det var ju varken fel eller otippat. Sen va dessutom Pär (Ballar av stål) nominerad till Bästa humorprogram meeen vann gjorde Solsidan. Fel? Otippat? Nix. Coolt att ens va nominerad känner jag. Heja heja grabbar!

Zebra.

Jag köpte ett laptop-fodral igår. Hängde ju på Bik bok hela kvällen och fick 50% off, som en överraskning, när jag skulle handla. Fint va?

Jag trodde först att det var för litet för min dator men det passar som schmäcket! Visar sig att jag har 15" skärm då. Toppen.


Rulla rulla liten bulla.

Jag såg en man kliva på rulltrappan åt fel håll idag. Hans min, när fötterna rullade tillbaka in under honom, var obetalbar. Sen försökte han spela oberörd. Jätteroligt.


Malmoe.

Hej, jag mår pekka och nu ska jag med jobbet till Malmö. Känns kanoders!
Hörs!