Happy tears.

Jag har gråtit hela dagen idag. Jag vaknade en timme innan klockan skulle ringa, gick upp, satte mig och kollade på videon från gårdagens tävling. Och grät.
Sen kom jag till DM, dag 2, såg våra tre lag prestera fantastiskt. Och grät.
Sen fick jag en blomma och ett kort från Soff och Tess. Och grät.
Sen såg jag våra tre lag vinna guldmedaljer samt MVP. Och grät. (Faktiskt nåt hysteriskt.)
Sen fick jag krama om de stolta coacherna till lagen. Och gråta.
Sen kom jag hem och fick ett meddelande. Och grät.

Det bästa av allt är att det bara är glädjetårar.
Vilken fantastisk dag.

Sådärja.

DM-guld. Gånger tre. Och MVP. Punkt.

Gamar är vi allihopa.

Nu har vi precis haft gam på jobbet vilket resulterat i en rad nya skönhetsprodukter pour moi. Roligast av allt var nog att jag plockade på mig fyra likadana foundations (där jag precis köpt en ny) så jag har till nästa sommar typ. Kanoders. Sen blev det nagellack, solskyddskräm (till USA!), schampon, smink och shit. Tänk om man skulle ge sig på att räkna ut värdet på det man hafsat ner i sin påse... Då skulle man nog känna sig ännu mer tacksam.

Snart träning! Wawaewa!

Dagen efter våffeldagen.

Jag åt seriöst våfflor två gånger igår. Inte två våfflor - två gånger. Först på lunchen, på jobbet, och sen på kvällen hemma med Linn. Hejdå, två veckors träning! Va stolt jag blir över mig själv.

Imorrn är det DM, hörrni.

Smakråd.

Okej, det är vår. Jag vill ha nya Converse. Frågan är: vilka ska jag köpa? Jag har ju sen länge fallit för Light-modellen. Har sammanlagt tre par Converse hittills. En tjej på jobbet har dock åtta par så jag känner att jag kan köpa fler med gott samvete.



Nå?

Bang on target.

It's like you're the swing set and I'm the kid that falls.
- Pink

Metro vs. City.

Ni vet hur jag känner för gamla gubbar? Liksom, känner med dem?
När man kommer till Gullmarsplan varje morgon möts man av Metro- och City-utdelare. De förstnämnda är alltid unga tjejer och killar. Folk som precis gått ut gymnasiet typ. Citys utdelare däremot är två gamla gubbar. Varje dag, samma gubbar. Pensionärer. Och de är alldeles rosa i ansiktet av kölden och ler alltid mot alla, även om majoriteten av folk väljer Metro framför City. Jag har ju naturligtvis blivit tvungen att ta City nu. Även fast jag inte gillar den. Ibland tar jag båda, bara för att gubbarna inte ska behöva mötas av nej hela tiden. Mitt hjärta går typ sönder när jag ser hur nästan alla bara går förbi dem utan att ta en tidning.
Aj.

Sådärja.

Idag hämtade jag ut mitt paket från H&M. Klänningen passade, yay! Såhär ser den ut:

H&M The garden collection.

Träningen med Eagles var mewsig och nu är det bara en kvar innan DM. Äntligen! Som vi har längtat.


Hjälp!

Vad har jag gjort för fel om jag numera inte ser vem jag får ett sms ifrån, direkt när det kommer? Jag ser bara ett gult kuvert och sen måste jag trycka mig in till inkorgen för att se och läsa. Snälla hjälp!

Hemma.

Nu är jag hemma från Borås och slut som attan. Jag hade tänkt sova på tåget hem men fick oväntat sällskap av denna lilla tjej, som jag tror hette Amanda. Först gav hon mig sin kanin, sen läste vi böcker och ritade. Det var lite problematiskt när hon kom och ville att jag skulle läsa en spansk bok... då tittade vi mest på bilderna.



Godnatt!
(Nästa helg är det vååår tuuur!)

Så långt.

Okej, min morgon so far (har känt mig sjukt effektiv):
- Duschat.
- Skrivit och noggrannt tejpat upp lappar till UPS på dörren respektive brevlådan, där det står att de får lämna mitt very-mysterious-secret-package utanför dörren om de kommer när jag inte är hemma.
- Kört upp till Filmkedjan för att lämna tillbaka en film det är deadline på 18:00 ikväll.
- Åkt till jobbet (och bevittnat ett bråk mellan två tanter som knuffades och buffades - yes, yet again! - för att komma av bussen).
- Köpt frukost och lunch.
- Läst
nationalchamps.blogg.se. Bästa starten på dagen.

Ahaaa! (Inte för att det gör det rätt.)

Med tanke på mitt föregående inlägg. (Det kan alltså vara dataspelandet som ligger bakom problemet.)


Från Tjuvlyssnat.se.


Morr, spott och fräs.

Jag stör mig något så fantastiskt på folk ibland. Igår, när jag stod och trängdes med resten av publiken som skulle till Talang, så gick det åter igen upp för mig hur idiotiska människor kan vara. Svenskt folk. Personer som bor i "lilla landet lagom" och är mer timida än folk i länder på sydligare breddgrader. Men så i kö-sammanhang, eller folkmassor, så är det som att de alla förvandlas till djävulen själv. Tanter, barn, tonårskillar, småbarnsmammor - alla är idioter! De trängs, försöker diskret putta sig förbi en, trots att de inte har någon som helst rätt till det. I situationer som dessa växer mina horn ut i pannan och jag förvandlas samtidigt till en orubblig pelare. Folk kan försöka putta och peta hur mycket de vill, men jag rör mig inte en tum. Jag lutar mig nästan hellre lite mot dem istället. Men de spelar givetvis dumma och fortsätter putta. Aaaah!

Och så idag... jag läser Expressen på lunchen och svenska folket har röstat om de nya Hollywoodfruarna. Hur bra är de egentligen? Maria Montazami får ju fantastiskt mycket röster (med all rätt!) men de andras procentsatser är blygsamma. Och så har läsarna citerats där många av dem väljer att prisa Anna Anka för att hon ratat de nya Hollywood-donnorna. "Anna Anka, du måste ge dem lite av din stil." går att läsa. Hallå?!?! Peeeople? Har ni redan glömt att Anna Anka var galeningen från förra säsongen? Att det vilt debatterades om hennes kvinnosyn? Klart ni kan få hålla med i hennes åsikt om de nya tantalurerna men höj henne för fasiken inte till skyarna om du spottade på henne förra året!

Aaaah! Jag är uppriktigt superirriterad över detta. Folk ser inte längre än näsan räcker ibland. Aaaah! Det är sällan jag blir upprörd men nu är jag fasiken det.

Today.

Fick mina ringar från Nelly.com igår. Jag gillar dem. Det slog mig igår att jag väntar på, inget mindre än, två till paket! Tokigt, det där med internetshopping. Man hinner glömma sina inköp och sen kommer de där som en present på posten.



Idag ska jag förhoppningsvis få se Fabest på Talang 2010. Tillsammans med alla mina andra örnar i publiken. Jag gillar't.

Nej.

Anna Bergendahl. Allvarligt? Någon borde ha filmat vårt lag när de ropade ut vinnaren. Vi såg ut som småtjejerna, som finns i ett klipp på youtube, som blir helt förstörda när David Cook - och inte Archuleta - vinner American Idol. Suck.

Nåväl, har kollat upp att ESC är den 29/5 i Oslo. Det krockar alltså inte med SM, yay! Vem vill åka dit med mig? Och typ heja på... Norge?

Shopping.

Idag fick hela redaktionen ett mejl från moderedaktören om att H&M släppt delar av en efterlängtad kollektion på webbshoppen. 30 sekunder satt hela redax inloggade och shoppade. Så även jag. Jag klickade hem en klänning, inom loppet av en minut, som jag inte haft en tanke på att köpa innan. Fem minuter senare visade det sig att vi va fyra stycken som köpt samma klänning. Det blir en mysig sommar på jobbet kan jag känna. Alla i matchande outfits.

Nu när jag försökte gå in och hitta en bild på klänningen är den slut. Så komiskt.


Hur genialisk?



Sa jag att jag ska se henne i Globen?

Tipperi tippera.

Asså, vi kör tippning här på jobbet inför morgondagens Melodifestival. Och det har aldrig varit såhär svårt tidigare! Jag vet ju vad jag vill, men svenska folket kommer inte att rösta så! Så att försöka göra en tippning, utan att följa mitt hjärta, är megasvårt. Men jag ska banne mig ha det åtråvärda priset som står på spel!

Vi borde göra samma sak med Eagles. Imorgon på lagkvällen. Yay.

Jippi.

Jaaa, Gaga bokat! Lite hastigt och lustigt men ändock!

Hundtricket.

Jag föll för hundtricket idag igen. Typ. Det tar emot, men ja kan inte låta bli.
Kille kommer på tunnelbanan med rottweiler i släptåg. Slår sig ner bredvid mig och hunden nosar nyfiket på mig och hamnar tillslut med huvudet i mitt knä. Hur kan jag inte hälsa då? Jag säger hej och klappar lite. Killen mumlar tyst "Du är en sån ögontjänare Hedda" (eller vad fasiken hunden nu hette).

Märk väl dock att jag pratade med hunden och aldrig med killen. Lite stolt blir jag då ändå.

Ring, ring, bara du slog en signal.

Satte mig och köpte en massa ringar på nätet igår. Gud vet varför, jag antar att det är det som kallas för ryck? Eller ja, jag vill ju ha ringar för att det är fint men jag har ju feta fingrar så jag kommer säkerligen inte kunna använda dem. Dåligt skit. Aja, återstår att se. Hittade en ring med ett fint budskap som jag hade velat köpa, men som garanterat hade varit för liten. "One enemy is too much. One thousand friends not enough."
Tror Forever 21 har mycket smaskigt att erbjuda dock... jag får hålla mig en dryg månad!

Idag läste jag ut 1222 över havet också. Cliffhanger till slut. Nu mste jag ju ta reda på om hon har någon efterföljande bok! Ska först läsa Dumpa honom dock!

I hope you dance.

Den här texten får mig seriöst att böla. Okontrollerat.

I hope you never lose your sense of wonder
You get your fill to eat
But always keep that hunger
May you never take one single breath for granted
God forbid love ever leave you empty handed
I hope you still feel small
When you stand by the ocean
Whenever one door closes, I hope one more opens
Promise me you'll give faith a fighting chance

And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance
I hope you dance

I hope you never fear those mountains in the distance
Never settle for the path of least resistance
Living might mean taking chances
But they're worth taking
Lovin' might be a mistake
But it's worth making
Don't let some hell bent heart
Leave you bitter
When you come close to selling out
Reconsider
Give the heavens above
More than just a passing glance

And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance

Smidigt.

Det här hände i lördags men jag mår fortfarande dåligt över det. Jag va inne på Tobak, för att hämta ut ett paket, och det var crowded as hell. När jag va klar i kassan stötte jag ihop med en man i rullstol då vi båda försökte ta oss ut genom samma smala passage. Då sa jag:
"Gå du."

Asså. Neeeej!

Ne-Jo!

Asså, jag blir ju seriöst kär i Neo efter att ha sett det här.

Dagens roligaste mejl.

Hejsan allihopa,
Ursäkta detta massutskick, men vi på xxx har lyckats tappa bort en plastpåse innehållandes: En flaska fejkblod, en pistolattrapp av plast och en videokamera.
Har någon sett denna, var god och kontakta mig!

Mvh
xxx

...

Nä, nu blev jag ledsen. Emil Forselius är död. Självmord. Hur dåligt måste man må för att känna att döden är den enda vägen ut ur lidandet? Nybliven pappa var han också. Fy f-n va sorgligt.

Dagens citat.

"Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett."
- Elbert Hubbard

Vardagsproblem.

Jag är helt slut om dagarna. Igår jobbade jag 8-17, skyndade hem på träning, skyndade sen till gymmet och var där till de stängde. När jag kommer hem efter 22 försöker jag förlänga dagen så långt det går genom att kolla på diverse skräpprogram jag valt att följa. Igår såg jag Dating in the dark och American Idol. Säsongsstarten av Desperate housewives hann jag inte med men på Kanal5:s hemsida såg jag en spoiler. Får försöka se avsnittet idag, men då har jag å andra sidan Grey's anatomy att se också.

Inser ju att andra inte förstår mitt "problem" men jag vägrar vakna, jobba, träna och sen sova igen. Det blir ju ingen egentid alls. Då får det bli såhär.

Jag läser för övrigt Anne Holts 1222 nu. Riktigt bra. Men Marielle - jag vill fortfarande ha Dumpa honom!. Jag slukar böcker numera. Bra skit.

Jag fick ett mejl...

... på jobbet precis. Allt som stod var "Varsågoda!" och så den här länken.