Värda mer än guld.

Kort och koncist: Riksgalan var grymt skoj.

image139
My lovely ladies med Kishti.

Eldsjälar. Bokstavligt talat.

Jag säger bara: Titta på Riksgalan imorgon, söndag, i TV4 20.00. Huvudnumret vi är med i är sjukt coolt! (Sen kan du se oss i två nummer till om du kollar riktigt noga.)

Mhmm.

Det här händer inte mig. Jag kan inte förstå att någonting så underbart kan ge en så bitter eftersmak. Hur mitt beroende kan bli mitt fall. Det är inte rättvist. Jag har fått smaka det bittra så många gånger att jag nästan glömt hur det söta känns. Jag hittar en pusselbit bara för att se att någon trampat sönder det jag redan lagt. Så är det med det.
---
Var i Globen idag. Var där för att titta på scenen inför söndagens uppvisning. För er som inte vet så ska alltså Eagles uppträda på Riksgalan som direktsänds i TV4 söndag kväll. Titta på det, jag tror att det blir en bra show (inte bara vi då, utan även resten). Numret vi är med i är späckat med coolt dock. Make sure to watch.

Bring it on 4 - In it to win it låg innanför min dörr när jag kom hem också. Den ska jag se på nu. Tänker nog dra ihop en filmkväll för mina örnar sen innan terminen sätter igång, för alla de som inte redan laddat ner filmen förstås (fast ni som gjort det är också välkomna). Det är komiskt att i princip alla Stockholmsföreningar har haft koreografer hos sig, som är med i den filmen. Inte samma dock. Och det är väl för väl.
Anyway, säkert Oscarsnominering på den. I bet.

Dagens låt.

Hope - Who am I to say?



Now you're a song I love to sing.

Today's...

... good note: Eagles rockade på träningen. Vi kommer ha superkul i helgen.

... bad note: Fuck för orättvisor. Fick just reda på en grej som gjorde mig ledsen. Vad kan/vill jag inte berätta. Det är alldeles för personligt. "God" works in mysterious ways...

In dedication to...

Jag tänkte skriva en sak här nu. Den handlade om dig. Men eftersom jag vet att du kommer att läsa detta så ville jag inte publicera inlägget. Det kanske skulle såra dig, och trots att du utåt sett ger sken av att inte bry dig så tror jag att du skulle göra det, just för att det är mig orden kommer ifrån. För du ser upp till mig på ditt eget lilla vis. Det är jag säker på.
Kanske gör jag fel i att inte skriva det jag tycker och tänker - speciellt i min egen blogg - men i detta ögonblick gjorde jag ett övervägande och beslutade mig för att mitt inlägg nog skulle stjälpa snarare än hjälpa. Kanske har jag fel, men då kommer det fler tillfällen för mig att ta upp ämnet.
Jag är i grund och botten en person som bryr mig om andras känslor. Tror jag att jag kommer att såra, undviker jag det in i det sista. Det är någonting att uppskatta.


And so Santa left.

Nu är julafton förbi. Denna dag som står i fokus under hela december. Min var hur som helst väldigt lyckad. Jag åt alldeles för mycket god mat (och hann bara hälften så resten blir det idag), jag hade hela min kära familj här, jag fick fina presenter (speciellt en serie resväskor som jag längtar efter att få använda) och lyckades nog rätt bra med mina paket också.
Idag är det bara en skön degis-dag. Imorgon måste jag påbörja koreografin till uppvisningen vi ska ha i helgen. It's gonna be fuuun.

Hej då på sig.

Dan' före dopparedagen.

Nu slår kyrkklockorna. Det är söndag den 23/12, och dan' före dopparedagen.

God Jul på er allihopa. Må tomten vara snäll mot er som förtjänar det.

Jag visste väl det...

De senaste dagarna har jag inte kunnat få Cascadas What hurts the most ur mitt huvud. Jag gillar den, men jag har alltid tyckt att det är underligt att det är värsta danslåten. Det går som inte riktigt ihop med texten. Nu förstår jag varför. Originalversionen görs av Rascal Flatts. And how much sence that makes! Han är ju även mannen bakom supervackra God bless the broken road som du kan lyssna på här.

Jag visste väl det.

En tidig julklapp.

Undrar vad svensk cheerleading skulle säga om man kom med en S/M-koreografi? Det här programmet är unikt i sitt slag. Helt outstanding. Top Gun Open Dance för några år sen.



Förresten, vem är med mig om vi sätter ihop ett danslag till DM08?

I've got my eyes on you!


(Bara så du vet.)

Snart är året slut.

Okej, låt mig få tänka lite här. 20:e december. Det innebär:
1 jobbdag kvar innan lite ledighet = woo-effing-hoo.
4 dagar kvar till julafton = WTF?
11 dagar kvar till nyårsafton = näää?

Och läget är som följer:
- Jag har tokigt mycket på jobbet.
- Jag har inte inhandlat en enda julklapp.
- Jag har inga planer för nyårskvällen.

Sådär ja.

RIP Pepino.

Igår började jag gråta när jag såg en bild på min Pepino. Jag saknar dig.

Lite bilder från gårdagen.



1. Finlandshitchar.
2. Fina arabesques.
3. Reeewind.
4. Libbar.
5. Toetouch...
6. ... double.
7. Inside stretch.
8. Hitch.
9. Running toes.
10. A-frame.
11. Star.

Lollo kan man lita på!

Här är Eagles från ikväll.

 

I would like to thank the academy...

Nu är jag nyligen hemkommen från vår julavslutning. Jag är helt slut i huvudet så nu väntar jag bara på att Shall we dance ska börja så att jag får slappa riktigt ordentligt framför en film. Det var länge sen.

Julavslutningen gick i alla fall riktigt bra. Jag är stolt över allt som vår förening presterar. Mina tjejer gjorde såklart bra ifrån sig, som vanligt. Jag lovar att langa upp en film när det finns. Just nu orkar jag inte lägga upp den på Youtube själv så jag väntar till någon tapper själ gjort det som har mer energi än jag.

Jag vill dock dela ut några tack. Hoppas ni läser detta. Annars får era kompisar skvallra.

Tack till...
Ella för att du är så smart.
Maria för att du har så mycket åsikter.
Nilda för att du har koll.
Jessica för att försöker, trots foten.
Sibel för att du alltid ler.
Sudd för att du alltid finns där.
Alex för att du är så jäkla bra.
Hanna för att du är vår all-round.
Marielle för att du går att lita på.
Tess för att du är så himla skön.
Sara för att du alltid peppar.
Cillo för att du är en kämpe.
Mel för att du har ett gott hjärta.
Mick för att du är en stjärna.
Luulu för att du brinner för cheer.
Tina för att du är så jäkla snäll.
Chaarmy för att du alltid erbjuder en hjälpande hand.
Sarah för att du rockar.
Jos för att du alltid är så go.
Mindy för att du är rolig.

... och ett extra tack för att ni är mina. 2008 kommer bli grejtans.

Där måsarna skrattar sig hesa.

Ibland är det jobbigt att ha en öppen blogg. Man kan som inte alltid skriva allt man vill...

Igår var det en rolig dag på jobbet. Jag fick nämligen vara ute på en plåtning för första gången på länge. Det är det jag saknar med reporterjobbet, just det där med att komma ut och göra roliga reportage. Men igår fick jag min dos på cirka fem timmar så nu är jag lugn igen.

I torsdags var jag och Linn och såg Orup & Lena. Det var riktigt grymt! De har ju gjort en galen massa hits och det var coolt att få höra dem alla på en gång sådär. Plus att de var skönt avslappnade och coola, stämningen var härlig. Synd att publiken var stela som pinnar dock... Men jag och Linn höll igång så det räckte och blev över.

Ikväll ska vi hem till Carin på fest. Det ska också bli roligt! Det var jättelänge sen jag träffade henne och sen ska det bli mys att umgås med Ylva och hela det gänget också. Like back in the days.

Nu ska jag typ klä på mig. Frågan är: Blir det att åka och titta på HCE:s julavslutning eller ska jag bara lalla till centrum och eventuellt påbörja julklappsinhandlandet? Vi får se.

If it's wrong to love you...

... then my heart just won't let me be right.

Jag snubblade över en gammal Mariah Carey-låt (My all) och har alltid gillat den textraden så den fick pryda min blogg idag.

Jag är sämst på att blogga, just nu, jag vet. Jag har knappt en ledig sekund över! Ikväll ska jag och Linn ut och roa oss. Vad vi ska göra, får jag berätta sen, om hon nu skulle råka kolla in här. Inte för att jag tror det, i och med att hon faktiskt jobbar just nu, men ändå. Har jag hållit det hemligt fram till nu kan jag väl klara mig några timmar till.

En annan hemlighet jag lyckats hålla hemlig är den om E.M.D. Vårt nya "superband". Yes, jag var en av de första som fick veta. Idag outades det nationellt. Ska bli spännande att se vad Erik, Mattias och Danny kan hitta på tillsammans...

Anywhooo, nu ska jag jobba vidare. Idag är det Lucia förresten. Jippp-woo-joo! Ja, inte så exalterande kanske. Men ack, så mysigt.

Mitt sovsällskap i helgen.

Här har ni dem. Truls och Tussan, där nummer ett är det keligaste jag någonsin varit med om.


Dotter och mamma - back to back.

Helvetesdag.

Rubben säger allt. Dagens jobbdag var det värsta jag varit med om hittills på min arbetsplats. Jag kom dit åtta och åkte hem åtta. Jag åt ingen lunch och jag lämnade mitt skrivbord typ två gånger på hela dagen då jag var tvungen att gå på toa. Helst av allt hade jag bara velat skrika "jobba, jobba jooobba" och vara en slavdrivare men tyvärr funkar det ju inte så. Med mitt lugna sätt och approach var alltså dagen slut vid åtta-snåret, men alla var åtminstone på någorlunda gott humör när vi skulle hem. Dock helt slut i pallet.

Eftersom jag var tvungen att jobba över missade jag föräldrarmötet och träningen med Eagles. Tråkigt, men sant. Jag hörde att det gick bra. Nu är det bara tre tillfällen kvar innan det (antar jag) efterlängtade jullovet. Helt cheerfritt blir det inte dock, då vi har fått ett galet roligt jobb i slutet av december. Och inte nog med att det är så kul att vi hade kunnat göra det gratis, vi får multum med betalning också. Hell yeah.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag dö. Men först är det ju Prison Break förstås. Icke att förglömma! Hoppas bara att jag håller mig vaken tills dess.

Tata!

Morrhår och ärtor.

Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Men jag känner ändå att det är läge för en snabbrapport från helgen.

Idol-finalen var sjukt kul. Vi fick bra platser på läktaren och det var en helt annan grej att sitta där och se det live, än att kolla på tv:n. Globen var fullsatt (helt fullsatt) och stämningen var enorm. I reklampauserna uppträdde de Idoler som åkt ut, och i långa pausen körde Danny. När Peter Jidhe berättade att det bara skilde 0,2 procent så skickade jag en röst på Marie och det var nog den som gjorde susen, tror jag. Dock så måste jag säga, nu när jag sett reprisen på tv, att ljudet var kacko när Marie sjöng vinnarlåten första gången, så det var tur att folk röstade mer på de andra två framträdandena... annars hade det gått åt pipan.
Anyhow, efter finalen slussade bussar oss till Café Opera och där var det packat med folk såklart. Efter ett tag anlände de flesta Idolerna och gjorde ett framträdande. Sen kom Amanda och sjöng, och sist Marie. Efter det rensades golvet från bord och stuff och dansgolvet var ett faktum. Svinkul.

Upp tidigt på lördag och åkte till Järbo. Väl där hade vi supermysigt. Vi firade Marko, åt gott, satt framför brasan, tog långpromenader och klappade deras två katter till förbannelse (iallafall jag och Maria). Jag lär Truls sova med mig, eftersom hon är stans mysigaste katt, men det ångrar jag lite idag. Hon väckte mig nämligen gång på gång bara för att hon ville just mysa. Buffade mig i ansiktet och rullade runt på min mage.
Jag sov alltså lite dåligt och idag är jag sjukt trött. Så snart ska jag däcka.

Träningen idag gick bra. Roligt att göra lite julprogram. Imorgon är det föräldrarmöte inför USA-resan. Woohoo, det är snart dags!

Herrå.

"I was just killing time."

Mitt liv i korthet, den närmaste veckan:

Imorgon: Idol-final i Globen + efterfest på Café Opera.
Lördag: Upp till Järbo och fira Marko, 12 år.
Söndag: Ner från Järbo + träning.
Måndag: Jobb + träning.
Tisdag: Jobb + julbord på Häringe slott.
Onsdag: Jobb + träning.
Torsdag: Jobb + ta med Linn på överraskningsgrej.
Fredag: Jobb + träning.
Lördag: Carin och Jake Gyllenhaals gemensamma "tjugoårskalas".
Söndag: Julavslutning med cheeren.

Jag är förvirrad. Är det här att ha ett liv, eller att inte ha det?

Brandenburger Tor.

Sådär ja. Jag antar att this is it liksom. Snart rasar alla murar som jag så länge byggt upp. Och det finns inget jag kan göra åt saken.

Nu blir det inspelat Heroes för mig. Jag är i behov av hjältar.

I never do these...

... obviously!

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jag.
Såg dig gråta: Lina, Katta, Jenny, Carro, Lisa & Cissi.
Fick dig att gråta: Skådespelarna i Grey's anatomy.
Fick dig att börja skratta: Eagles.
Du gick på bio med: Linn? Jag kan verkligen inte minnas när jag var på bio senast...
Du gick på stan med: Inte den blekaste! (Helt plötsligt känns inte denna lista särskilt givande.)
Skickade ett e-mail till dig: Carin Sjöblom.
Skickade ett sms till dig: Linn.

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: Ja, EM 2006.
Danmark: Ja, flera gånger.
Finland: Ja, nu senast på VM.
Island: Räknas mellanlandning? I så fall flera gånger.
England: Yes, several times.
USA: Mmm! '96, '98, '00, '02, '04, '06 - and going back in '08!
Frankrike: Mais oui!
Italien: Nej
Grekland: Ja, diverse charters.
Schweiz : Japp, kanske världens mysigaste land!
Thailand: Nix.
Kanada: Not yet.

EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: Att jag ska bli ensam.
Vart vill du gifta dig: En strand vore coolt.
Vem hatar du verkligen: Ingen. Jag ogillar ett par starkt dock.
Varit kär: Japp.
Kör du bil: Varje dag!
Har du ett jobb: Ja och ett ganska bra sådant också.
Gillar du att ha folk omkring dig: Jadå. Men jag är samtidigt en ensamvarg.
Är du ett hälsofreak: Långt ifrån.
Är du ensam nu: Nej, folket på jobbet börjar trilla in.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Just nu sjunger jag alltid på Wild horses (Bedingfield) så fort det blir tyst.

FAVORIT:

Rum i huset: Vardagsrummet.
Typ av musik: Den med bra texter.
Parfym: Jag ska köpa Diesel's senaste snart!
Månad: Juli.
Mat: Pasta av något slag.
Dricka: Cola.
Godis: Marabous mjölkchoklad.
Tidning: FRIDA. :)
Film: Det finns alldeles för många favoriter.
Skådis: Brad Pitt. Det finns inget den mannen inte klarar.
Djur: Hund.

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit: Nej.
Köpt någonting: Ja.
Varit sjuk: Smått.
Sjungit: Såklart.
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej.
Träffat någon ny: Ja.
Saknat någon: Ja.
Kramat någon:  Ja.
Pussat någon: Ja.
Ätit: Ja, gårdagens måltider.

Så jäkla bang on target.

Remember the words we used to speak
The promises made have turned to all apologies
The weight of the storm of memories
Still you're flying to fight the force of gravity

Still you're flying to fight the force of gravity. Så jäkla bang on target. Ah, låtlyrik när den är som bäst.

Fredag.

Jippi, fredag blir av! Jag är glad. Skriver mer sen. Hallå, jag jobbar faktiskt här!

Skor och Scofield.

Jag har jätteont i huvudet just nu. Sådär härligt mycket så att bokstäverna flyter ihop. Jag ska lägga mig.

Hittade iallafall ett par skor idag på Scorett i Farsta. De kostade 1 100 kr men jag betalade alltså bara 550 kr tack vare press-rabatten. Kändes fint.

Träningen idag var trevlig! Vi började pula lite med juluppvisningsprogrammet och det är alltid roligt med en liten break från tävlingsprogrammets alla måsten. Tjejerna gjorde riktigt bra ifrån sig också.

Efter träningen väntade Prison Break. Det var ett sjukt jobbigt avsnitt.

Nu skulle jag egentligen försöka sätta mig in i mixprogrammet Acid Pro men det funkade inte alls. Antingen så har jag fördummats eller så har det totalt bytt utseende sen sist jag använde det för några år sen. Jag fattade inte ett jota. Eller så är det min huvudvärk som spelar mig ett spratt.

Nu: säng. Godnatt.

Dagens låt.

Force of gravity - BT feat. JC Chasez (Christian Rusch Remix).


Min helg i korthet.

Lördag:
- Upp klockan 8.00.
- Åkte med Cissi och Lina till Katta ute i buschen.
- Diskuterade på vägen hur hon kunnat lämna stan för buschen.
- Fattade varför när vi kom fram.
- Diskuterade.
- Åkte hem (fetaste omvägen).
- Skyndade mig iordning för Idas fest.
- Körde till Solna.
- Använde GPS för första gången (bara för att).
- Roades över att GPS-Astrid blev sur när jag inte följde hennes anvisningar.
- Stressades när hon blev ännu mer sur.
- Åt lussebullar, pepparkakor och drack glögg och träffade nytt folk.
- Regerade på bakvända charader.
- Dansade fett mycket.
- Åkte hem.
- Åt pastasallad mitt i natten eftersom McDonald's stängt.
- Sov.

Söndag:
- Upp 11.00.
- Gick till centrum för att försöka hitta något för mitt 50%-rabatt-på-Scorett-kort.
- Letade.
- Hittade inget.
- Åkte till mamma och pappa.
- Tonade håret.
- Det blev svart?
- Åt.
- Åkte och plockade upp Helena, Chaaarmy och Mick och åkte till träning.
- Hade träning.
- Åkte hem.
- Letade fram mitt julpynt i förrådet.
- Pyntade.
- Skriver detta.

Nu ska jag göra något annat vettigt.

Toodles.