Buhu.

Åh. Jag är så sjuk. Pang sare bara, och nu är min hals megadöd. Jag kan inte prata längre och det kommer ju jättelägligt två dagar innan jag ska vara konferencier i Malmö. Helvedde.

Homework, long time no see.

Det här med att "komma tillbaka med vardagsträningen på SATS" gick ju helt åt fanders när man får feting-megaläxan från kursen man går. Intressant uppgift dock, en riktigt svår grej att sätta tänderna i. Oh well, jag får köra en dejt med Jillian Michaels här hemma istället. (Om jag hinner.)

Zuuumba!

Woohoo, jag lyckades boka in mig på Zumba om två veckor! Synd att det är min enda chans i Haninge typ, eftersom passet är 17.30 och jag fr.o.m. 15/9 jobbar till 17 igen. Boo-effing-hoo.

Textredigeringskurs idag och imorgon, på jobbet! Spännande. Ser fram emot det.

Spret.

Helgen är förbi. Natten bjöd på överraskningar (nej, inget sånt hörrni) och det var nästan det bästa av allt. Jag tycker om dig.

Idag hade jag också första träningen med Eagles 10/11. Vilket gäng! Det här kan inte bli annat än bra. Karolina gillar detta.

Jag känner förkylningen komma krypande. Det är allt annat än bra. Speciellt då en kurs väntar mig måndag och tisdag och jag ska till Malmö torsdag-fredag. Heja heja kurering!

Vilket hackigt och spretigt inlägg. Karolina ogillar detta.

Lång, längre, längst.

Idag har varit världens längsta dag. Det här kan ha varit världens längsta vecka och det är inte ens fredag. Jag hoppas det blir världens längsta helg, men med min tur vänder väl känslan då.
Jag ska försöka få till min längsta sömn på länge, och därför går jag och lägger mig nu.

Kärlek till M&M, som förlorat Ceasar idag. Jag vet hur mycket han betyder för er.


I miss you, sleep.

Varför är det fler som läser min blogg nu? Mycket mystiskt. Men hej och välkomna, ska ni vara.

Det tar emot så sjukt mycket att gå upp på mornarna nu. Det kan ju ha att göra med att jag inte sover, allt blir så mycket svårare då. Som jag nämnde igår har jag bokat in mig på en massa pass på gymmet nu, jag tänkte att lite utmattning kanske skulle få mig att somna i rimlig tid.

Ikväll börjar något nytt program med Jillian Michaels. Måste spanas in.

Gustav, femma femma.

Kul att man är köplats 55 på Zumba-klassen på gymmet. Tur då att det finns andra pass att boka. Nu har jag full rulle från och med nästa vecka. SATS, nu blir vi vänner igen.

Jag har en hemlighet. Vilken är din?


Nu är det gjort.

IPhonen är beställd.

Mmm, mums.

Det sitter en kille bredvid mig på redaktionen. Han har jobbat på Moore och Slitz och ändå sitter han och förfasar sig över våra diskussioner på redaktionen.
Nyligen diskuterade vi denna köttbit. Hur vacker är mannen?! Hallå?


Justin Bobby.

Pinjemun.

Jaha, så nu har jag fått pinjemun? Pinjemun?!
Hela helgen har jag haft en besk smak i munnen, av allt jag ätit, men nu - fjärde dagen - tänkte jag att något kanske inte står rätt till. Efter ett tips på fejsbook fick jag höra om "pinjemun", en beskhet som kan komma av att man ätit pinjenötter. Jag äter aldrig pinjenötter, men nu när jag tänker efter inser jag att snubben i salladsbaren i Umeå förmodligen strödde sådana över min sallad.

Jaha?! Och hur länge ska jag gå runt såhär då?

Lifeisfragile.

Innan jag skulle åka till NY var mina föräldrar givetvis oroliga. "Flyg försiktigt." "Var rädd om dig." "Ta hand om varandra." Fullt förståeliga kommentarer, kunde jag tycka, jag skulle ju ändå korsa Atlanten.

Men så när jag sitter där på Arlanda och väntar på att få gå på planet ringer mamma. Hon öppnar med att säga "Oroa dig inte, pappa mår bra" men berättar sen att dubbeldäckaren han satt på, på väg till en konferens samma dag, hade varit för hög när den kört under en bro så att taket fallit in och folk hade skadat sig. Pappa satt också på övervåningen men hade alltså klarat sig oskadd.

Fick mig att inse att olyckor händer varje dag och vi behöver inte ta planet över till en annan världsdel för att livet ska vara bräckligt. 

Flyg försiktigt. Var rädd om dig. Ta hand om varandra!


Vågen.


"Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.


En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.


Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.


Element
: luft Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Venus, balans, harmoni, diplomati, sympati, skönhet, konst, charm, lättja och metallen koppar.
Positiva karaktärsdrag: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.
Människokroppen: diafragma och ryggrad."


I stunder som dessa ogillar jag att vara våg.


Tack.

Igår var det tryout och wow vad mycket fantastiskt folk som sökte sig till oss! Jag är så stolt över att ni väljer PCD. Det är ett recept på framgång om något!

Breakeven.

What am I supposed to do when the best part of me was always you?
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?
I'm falling to pieces

(The script - Breakeven)

(Im)possible.

Första dagen tillbaka på jobbet och jag sov tre timmar inatt. Jag känner att det var helt rätt uppladdning. Inte. Jag undrar vad det är för konstig sovrytm jag är inne i? Jag uppskattar den inte.

Det är kul att mina planer för kvällen just sprack för att du ska på dejt.

Nu är det ungefär två timmar kvar på arbetsdagen. Det ska jag nog klara av, det har gått hyfsat fort. Heja heja Karolina!

Drömmar och verklighet.

Gårdagen var helt surrealistisk. Jag har aldrig tidigare varit med om någonting liknande. Och lika fantastiskt som jag känner att det är, lika ont gör det. Det är ouppnåeligt. Jag vet det, men jag kan inte låta bli.

Hörrni, det är sista dagen på min semester idag. Jag ska använda den till fullo! Imorgon infinner sig alla måsten igen och vardagen är tillbaka med allt vad den innebär.
På tisdag är det tryout - det ser jag fram emot. Sen väntar en massa spännande med jobbet! Åker till Umeå på torsdag för ännu ett stopp på vår Blog awards-turné. Jag ska vara konferencier denna gång, så jag har en massa förberedelser att göra. Första veckan tillbaka i verkligheten blir nog ändå rätt kul! Wish me luck.

Thatsucks.

Jag tror att jag har ett getingbo ovanför min balkong. Nu vågar jag mig inte ut på den trots att det är vackert väder. Hur löser man detta?

Cold mountain-quote.

Ruby: "They call this war a cloud over the land. But they made the weather and then they stand in the rain and say 'Shit, it's raining!'"

Slipping through my fingers.

Fy för att inte ha kontroll.

Hemma nu.

Hej hörrni. Nu är jag hemma. Kom hem igår efter några fantastiska dagar i New York. Jag kan inte ens börja berätta om resan eller hur allting var för det kommer liksom inte finnas ord för det. Istället får ni bara tro mig när jag säger att jag kommer vilja åka tillbaka dit. Både en och två gånger. Och det får räcka som betyg. Not to self: Inte i augusti dock. Det var varmt som attan.

Förutom det så nåddes jag idag av andra nyheter. Det är svårt när man känner lycka för någon samtidigt som det hugger i hjärtat. Åh.

I <3 NY.

Okej hörrni. Jag åker till New York imorgon. Kommer hem onsdag morgon så då hörs vi igen. Jag kommer inte blogga därifrån, men det är ju ingen vidare överraskning eftersom jag knappt bloggar hemifrån heller.

Och en till grej: det rasslar in anmälningar till tryouten men det går fortfarande att anmäla sig! (Toppar är extra välkomna.) Kolla in
powercheer.se för mer info! 17/8 smäller det. Sprid!

Got minx.

Nu har jag minx-naglar igen. Leopardmönster denna gång. Prrrmjaou.

Got milk?

Idag är en mellanmjölks-dag. Jag har sen i onsdags haft full rulle och idag... ingenting. Solen skiner ju till och med, men det ser inte varmt ut. Jag får se om jag vågar mig ut på balkongen en stund.

Imorgon ska jag göra nya minx-naglar. It is time. Sen ska jag tona håret och shoppa lite inför resan. Kan inte förstå att det bara är fyra dagar tills jag drar till New York! Woohoo.

Det är med blandade känslor jag ser fram emot resan för jag vet att verkligheten väntar mig när jag kommer tillbaka.