Amen!

Jag har precis tränat med Jillian Michaels. Körde Level 3 för första gången. Om jag överlever att köra den till och med typ 10/6 så ska jag fira ordentligt. Det var så förbannat jobbigt så det kändes som de längsta 20 minuterna i mitt liv (om man bortser från när jag åkte tåg med en snubbe med rånarluva som mumlade om att han skulle mörda mig).

Nu kan jag sova fantastiskt. Frågan är: ska jag se Sex and the city ikväll eller försöka hålla mig vaken och se American idol for once? Det ena kanske föder det andra.

För övrigt har jag inga fler lediga kvällar denna vecka.
Tisdag: Träning
Onsdag: Träning
Torsdag: Företagsfest
Fredag: Mot Uppsala
Lördag: RM
Söndag: RM

Untz, untz, untz.

Jag har nu i en veckas tid lyssnat på studentflak som åkt förbi mitt jobb. Några per dag har det blivit. Finns det så många gymnasium i Stockholm verkligen? De flesta bör ju springa ut nästa vecka, kan jag tycka. Oh well, välkomna in i vuxenvärlden, hörrni.

Gul ubåt.

Snokade i skönhets-Theréses skönhetsskåp. Hittade gult nagellack. Tänkte "roligt!". Målade. Tänkte "hmm?". Vet inte om det var en succé direkt.


Gul och blå, svennebanan.

Azerbaijan?

Jag stör mig på att jag stavat Azerbadjan Azerbaijan här i bloggen och på fejsbook. Vad tänkte jag med? Nu skäms jag. Och jag kommer vara irriterad ända tills mitt inlägg om Azerbadjan försvunnit från förstasidan såväl här som på fejs.

Hrmpf.

In a blue state of mind.


JABC.

PS. The Jane Austen book club går på tv klockan 21. Såg den på bio för jobbet för något år sen. Har för mig att den är mysig. (Minns nån söt kille på cykel.) Den ska jag se.

Min söndag.

Öh, okej. Min tippning i ESC var ju åt helvedde. Eller ja, inte helt. Men Tyskland fanns ju inte riktigt på min världskarta, men uppenbarligen var den mittpunkten på alla andras. Still don't get it. Inget emot lilla Lena. Hon va söt. Och låten var okej. Men det var något i hela paketet som inte föll mig i smaken. Oh well. Höjdpunkten var ändå Saades lämning av Sverige-poäng. (Hans Manboy-duschnummer hade kammat hem hela shitet by the way.) +++++ till Norge också för deras pausnummer, flash-moben! Sååå bra i jämförelse mot vad som brukar pausunderhålla på ESC.
Jag och Linn roade oss med att sjunga alla länders låtar som fick 12:or. Greklands sjöng vi alltid när den fick poäng. Det blev en del gånger...

Idag har jag varit hemma hos mami och papi och firat mors dag. Sen har jag firat Eagles. EM-programmet är jampacked! Jag gillar't.

Herrå, nu är helgen slut.


ESC.

Okej hittills idag har jag städat, tränat, köpt mat. Nu kommer snart Limpis och sen ska vi se Eurovision. Jag har lyckats skrapa fram till fem, sex favoriter. Vi får väl se hur det går för dem.

Azerbaijan, Danmark, Belgien, Grekland och Portugal. Och så givetvis Serbien (men det är ju knappast nån Molitva!). Tror ni jag får anledning att fira ikväll?

Just det.

Såhär använder jag mina hörlurar. Hur gör du?


Ontgördet.

Har precis varit en sväng till Apoteket. Blev lite förbryllad i butiken då jag på hyllorna enbart såg värktabletter man stoppar upp där bak. Jag övervägde aldrig att köpa dem men jag blev ledsen eftersom jag trodde att jag skulle förbli piller-lös. Sen upptäckte jag att jag stod vid barnhyllan.

Ett Ipren-paket och en Voltaren-tub senare är jag vid lite bättre mod. Jag önskar bara att all denna värk kunde försvinna.

Dagens mejlkonversation.

Mellan mig och en frilansare, som får förbli namnlös:

Jag: "Nu behöver jag dina sidor. Skicka lite allt eftersom, layouten har inte så mycket att jobba med."

Han: "Jaaajaaajaaa...ge layouten block och färgkritor och säg till dem att måla en bild av en häst eller nåt så länge, så kommer mina grajor snart."

Jag: "Jag blir ledsen när du blir arg på miiig... owäää!"

Han: "Du blir inte ett dugg ledsen. Du blir aldrig ledsen. Jag önskar att du blev det. Att man kunde få en reaktion någon endaste gång. Men det känns inte ens som att du har några känslor längre. Du är bara helt...kall. Jag orkar fan inte längre. Jag vill göra slut."

Jag: "Ge mig min text innan du drar. Det är allt jag begär."

Han: "First I was afraid, I was petrified, kept thinking I could never live without you by my side (plus resten av hela låten I will survive, reds. anm.).

Är det såhär det går till på alla arbetsplatser?

Jag vill ju också visa alla MINA läsare.


Here we go again...

Typ ett sånt här inlägg skrev jag för några år sen, jag tror det var när The Ark fick sin jumboplacering. Jag såg inte ESC igår men jag är inte förvånad över att Anna åkte ur. Jag upphör dock aldrig att förvånas över folks reaktioner. "Vilket fiasko!", "Sverige borde dra sig ur denna skittävling, resten av Europa förstår sig inte på bra musik!" osv.

Om svenska folket skulle börja tänka vinstchanser från början (som de flesta sydeuropeiska länder gör som satsar arslet av sig för ESC-vinst) så skulle vi aldrig hamna i denna situation. Men neeej, svenska folket röstar fram låtar som aldrig har en chans till tronen. No shit Sherlock, att vi inte vinner. Ens semin.

Jag säger inte att Annas låt var sämst. Jag pratar om vad som går hem och inte. Det är som om man skulle skicka en tennisspelare ut på fotbollsplan och hoppas på att han gör mål. "Vi gillar tennis mer så vi hoppas det går vägen". Vem tänker så?

Hah.

På Aftonbladet.se idag:


Röstade ni, som här har tryckt ja, på något av de andra bidragen i Melodifestivalen då? Probably not, huh? Man kan inte få allt här i livet utan att anstränga sig.

Anywho, jag var ju istället och såg Sex and the city 2. Jag hade inga förväntningar och blev heller inte besviken. Intrigerna hade ju dock kunnat vara fler. Och klyschorna färre. Och hur PK är den egentligen..?

It's time, time.

Nu har jag slutat jobbet. Lämningen gick smärtfritt, allt är bra. Nu ska jag fördriva fem timmar tillsammans med mina kollegor innan det är dags för...



Förresten så kanske Eagles dyker upp på Sportnytt ikväll kl.22. Make sure to watch! Det är ju ESC samtidigt, jag veeet. Men prioritera!


Du skriver väl på?!



Sprid damnit!

Tack för att du väntar. Din kötid beräknas bli... en... månad.

Kul när man startar datorn och det står "Suitcase is being initialized. This might take a few months."

Fast nu stod det ju inte så. Jag fick en mild släng av dyslexi. Det stod "moments".

Sweeeeet.

Det här är min nya favoritblogg:
My milk toof.

Shift ->

Stimorol har kommit med ett nytt tuggummi. Vi fick hit ett par lådor nyss. Och hör här:
Tuggummit skiftar smak från hallon till mint! Hur bra?!


SometimesIputbowsinmyhair.


Boktjuven.

Jag läste ut Boktjuven idag. Den var fantastisk. Frågan är vad jag ska läsa nu? Måste ju nästan handla en bok innan imorgon, annars blir min bussresa till jobbet tråkig. Ge mig förslag! Pleeease.


Veikko!

Okej, det här förstörde ju hela min morgon.

Owäää.

Braplan.

Om jag inte är helt ute och cyklar så tävlar Anna Bergendahl i ESC semifinal 2, vilket är på torsdag. På torsdag är jag och ser SATC2. Jag har inte riktigt bestämt mig för om kombinationen är bra eller dålig. Jag tror jag bestämmer mig för bra. Jag får ut mer positivt av filmen än att se Anna tävla. Någonstans hoppas jag ändå att hon går vidare från semin så att jag kan få irritera mig över henne, när jag sen väl tittar på lördag.

Fin plan.

Streetdance.

Jag fick precis galainbjudan till Streetdance 3D på måndag 7/6. För mig och en till. Någon som vill gå? Annars tar jag till tvång.

?

Hörrni, förresten. Var ska jag åka på semester i sommar?

:(

Okej, hej blabla, jag har haft TK-helg. Har suttit tre dagar i rad framför en dator men inte haft tillfälle att blogga. Blabla, det va min helg.

Kan nu någon förklara för mig vad jag såg i säsongsavslutningen av Gossip girl?! Owääää!

Mys i solen.

Nu har jag avnjutit årets första lunch i solen! Megamys. Snacka om att jag inte känner till kvarteret jag jobbar i. Bakom mitt jobb finns visst en kyrka (Johannes kyrka?) och en megapark. Runt hörnet ligger också Alex Schulmans bokbutik, samt världens bästa bageri. Givet lunchställe från och med nu.

Enda jobbiga är att det känns som att jag är täckt av kryp just nu... Men det var det värt!

Och hallå! Varför äcklas ingen av
det här?!

Fyndigt.

Nu har jag fyndat på jobbet. Ett par MC-handskar med nitar på (som jag faktiskt får på mig!), impregnerings-spray (kan vara jordens tråkigaste sak att faktiskt betala för!) och Carmex-burk (happy happy joy!).

Livet leker.

Yeeaaay.

So you think you can dance kommer tillbaka i sommar igen. Yaaay!

Hur äcklig?!

Läs bildtexten. Titta på bilden. Freaka.


Awkwardfamilyphotos.com.

Vamos!

Idag har jag gjort klart EM-anmälan. I god tid och allt. Duktig jag är.

Ikväll är det dags för vår Blog Awards-turnéstart här i Stockholm så det blir åter igen en lång arbetsdag. Är klar vid nio tror jag. Men det blir kul! Synd att mina bussar inte går på kvällen... om det är någon gång jag vill undvika att ta tåget så är det ju runt tiotiden. Oh well. Det är väl det eller att flytta, kan jag känna!


Jag och min Cocio. (Nej, jag är inte skallig.)

Musmassdöd.

Nu hände just nåt mystiskt på redaktionen. Min mus började bete sig mystiskt varpå jag börjar oja mig vid mitt skrivbord. Kollegorna tror att jag kommit åt nån inställning och skrattar åt mig. Men haha! Skrattar bäst som skrattar sist! Två minuter senare ojar sig fem till skrivbord!!! Alla vi som hade vita Mac-möss har problem och har nu fått nya möss.

Vi har några teorier:
1) Massdöd.
2) De va tidsinställda bomber.

Vår dataman Johan undersöker nu saken. Mari frågade honom "Vill du ha min mus så att du kan dissekera den?". Det tyckte vi var skoj.

Eh... ah! Euw.

Haha, det här gjorde ju min morgon!

.

Jag har just varit på ett sjukt känslo-uttömmande möte.

Men skönt var det.

Mina guldklimpar.

Ser ni hur fina de är?!


Hur fantastisk?


Mmm, toppen...

An official apology to Jillian:
I'm sorry but...
I ate at Max on friday.
I ate at Max on saturday.
I ate at Max on sunday.
And I had two luxury milkshakes on top of that.

Sawwy Jill...

Happy happy joy joy.

Såhär lycklig har jag inte varit på länge. Eller jo, på DM. Men då var det ändå "bara" ett DM. Nu är det SM och älskade Ida, Fabest och Eagles var fantastiska och SM-guldet är vååårt. Igen! Jag har aldrig sett tjejerna prestera så bra förut och det i alla klasser! I'm happy as hell.

Dock så är jag även rätt äcklig. Naken. Exposed.
Nä. Men svettig och smutsig. Nu ska jag hoppa i badet och helt och fullt njuta av att Eagles är svenska mästare åter igen. Aaah...

Fredag 14/5.

Planer för dagen:
- Packa inför SM-helgen.
- Dejta Jillian Michaels, day 12.
- Mysa med Eagles.
- Dra till Uppsala.

Sen kööör vi!

Sådeså.

Ibland vill jag inte göra saker, trots att jag kan. Alltså, göra saker "bara för att vara schysst". För jag tycker att alldeles för många utnyttjar det faktum att jag alltid ställer upp så när de tar för givet att jag kan lösa saker åt dem, så de slipper anstränga sig själva, då kan jag ibland bli som en arg unge. Tvärtemot. Sur och tjurig.

Bara så ni vet.

Mysdag.

Nu har jag varit hemma hos mor och far och grillat och sen åkt förbi bror och Maria och lekt med Emil en sväng. Mysig helgdag. Har hyrt Tidsresenärens hustru också, får se om jag ser den ikväll eller om jag hittar på något annat.

Hjälp mig här. Vad ska jag köpa för mobil? Jag vill verkligen verkligen skrota den jag har nu. Har varit inställd på den nya iPhonen ett tag (som ännu inte kommit) men nu har jag hört så mycket dåligt om iPhones... Om man inte vill ha en sån, vad kör man på då?

Level 2.

Nä, om man ska ta en dejt med Jillian Michaels då. Dag 10. Nu level 2. Den dödar.

Godnatt.

Hjälp.

När jag var på väg att svänga in till min parkering nyss såg jag hur en mås cirkulerade över den. Jag blev jätterädd. Jag hatar måsar. Jag lät inte Cleo gå ur bilen innan jag var redo att springa till porten. Ingen har väl glömt mitt mås-äventyr på min förra arbetsplats? Det var skräck vareviga dag.

Nu kommer inte jag våga gå utanför dörren imorgon.

Sex and the city 2.

Jag har precis köpt biljetter till SATC2. Smygpremiären är 26:e, världspemiären 28:e. Frågan är vilken sorts premiär jag ska på, som ska gå den 27:e? Anywho, vi fick bråka oss till biljetterna så jag är glad att jag nu har dem i min hand. Jag var givetvis snäll hela tiden men min kollega käftade emot försäljaren så han började bråka och ville häva köpet. Eftersom jag och Therése stod kvar och bad snällt och tindrade med ögonen så var han barmhärtig, drog sitt eget bioklubbkort och gav oss biljetterna. Jag gillar't.

75.

Såhär kan man se ut när man ska fira att min fabulösa arbetsplats fyller 75. Jag har på mig min kavaj som får mig att se ut som en muskelbyggare. Bra skit.


Åh fina örnar! Kommer tänka på er ikväll.

Sådärja.

Varför hade jag så mycket läsare i söndags..?

Vet ni vad jag köpte igår? Marabou Kokos! Två stycken! Jag öppnade dem inte förrän nyss på jobbet. Hade glömt bort att de låg där i väskan...

Igår firade vi Ylva på hennes 30-årsdag. Vi var hemma hos Carin och Dag. Megafin lägenhet. Idag fortsätter festligheterna. VeckoRevyn har 75-årsjubileum på Undici. I'm thinking I'm gonna have to attend...

(Halloe, SM i helgen också! Wawawewa!)

Countdown.

Idag har jag packat upp mina väskor. Det tog bara tre veckor. Inget konstigt alls. Har dessutom städat hela lägenheten. Har dammsugningen kvar, sen är det spotless.

Ser fram emot veckan som kommer. Jobbar bara 2,5 dagar, ledig torsdag, åker till Uppsala fredag, "mjukstartar" SM-helgen som tävlingsdomare lördag och sen tävlar Eagles på söndag! Om en vecka vid den här tiden är SM förbi. Du följer väl vår uppladdning på
NationalChamps?

Goood GaGa!

Okej, fantastiska, fantastiska GaGa! Låtarna jag kände igen kunde jag räkna på två händer, men showen - och hon! - var grrrym! Den kvinnan har en pipa som heter duga. Och när hon spelar piano, gitarr och allt vad det var och sjunger helt out of this world... och man sen påminner sig själv om att hon är 24 år gammal... då börjar man ju undra vad man gjort med sitt eget liv. Pust!

Nu har jag precis kommit hem, slår på tv:n och You got served har precis börjat. Kanoders. Natti people.

GaGa oh la la.

Näääe, men Lady GaGa ikväll då! Woohoo!

Sedärja.

Idag satt jag bredvid världens vackraste pojke på bussen. Han åker ofta samma buss som jag. Synd att han är typ 12. (Nej, inte 12 såklart, men iallafall yngre än jag). Alla som är yngre än jag hade lika gärna kunnat vara 12.
Nåväl, ni unga flickor som bor i Haninge bör ju ge snubben en chans iallafall. Hett tips är buss 810 vid halv åtta-tiden på morgonen.

Igår började jag kolla på The Hills igen (eftersom jag blev så sugen när halva laget snackade om det i onsdags). Jag är fortfarande på säsong 5. Najs att ha en del avsnitt att beta av.

Nu: jobb. Har massor att göra idag!

Tumme ned.

Skit.

1) Jag har inte packat upp.
2) Jag såg just vilka som är topp 4 i American Idol. Idioti. Var ligger svensk tv... typ topp 20? Där är jag just nu alltså. Kanoders.

?

Näääe. Om man skulle ta och packa upp?

Dagens mejl.

På jobbet försiggår nån hets där mina kollegor försöker få mig o-singel. Mari är inte sen med att sälja in sin bror. Vi kallar honom "Umbro". Han bor i Ulricehamn.

Idag fick jag detta på mejl från Linda:



Jätteroligt.

Jatack.

Försten som ger mig en Marabou Cocos (de nya rören) får hittelön. Seriously.

I love Stockholm.

Melissa. Du frågade ju tidigare var de ska spela in amerikanska Stieg Larsson-triologin och jag hade en teori om att det måste finnas något ställe i USA som iallafall liknar Stockholm en smula. Well, nu visar det sig att de faktiskt ska spela in här hos oss. Första reaktion: Braddan på söder alltså? Helt okej. Jag ska nog hänga där lite.

Jag och Jillian.

Jag har ju förresten kört två dagar med Jillian Michaels nu. Jag har ont i min kropp. Skönt att veta att jag har 28 dagar kvar. Fabulöst.

I wanna rock!

Jag idag. Nitar på tröja och sjal, dragkedjor runt handleden och kedjor runt midjan. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var en rocker.



Det är jag ju inte.

Ikväll är det träning med Eagles igen. Jag längtar faktiskt ihjäl mig.

Det här är bara vrång.


Källa:
Photoshopdisasters.blogspot.com.

Ssschh!

Vill ni veta en hemlis?
Jag har fortfarande inte packat upp mina resväskor.

Here goes nothing!

Ikväll börjar jag träna med Jillian Michaels. Varje dag i 30 dagar (minst). Det ska bli intressant att se om jag håller det. Måste leta fram hantlarna när jag kommer hem... Med tanke på att jag fortfarande har träningsvärk från min promenad i lördags så bådar ju det här fantastiskt.

Läs det här. Jag blev glad och rörd.

Team Sweden.

Jag har ont i ben, rygg och arsle efter min fyratimmarspromenad igår. Men det är ju bara bra förstås. En liten parentes dock: Jag såg kanske 15 likadana skalbaggar under promenixen. Mastodont-skalbaggar. Som jag aldrig sett förut. Och nu helt plötsligt hade de alla kommit fram ur sina gömmor. Jag såg dem ju inte på samma gång förstås, utan vid 15 olika tillfällen. Megakonstigt.
Om det, om några dagar, står i nyheterna att "Skräck-skalbaggarna anfaller" så vet ni var ni läste det först!

Nu har jag kommit hem från en bra träning. Team Sweden-practice och SM-program. Åh.

Voffski.

Oj, jag måste ju berätta om vad som hände igår!

Jag och Linn var ute och körde i Kvarntorpstrakten någonstans. Helt plötsligt ser jag hur en hund kommer springande rakt mot bilen. Jag tvärnitar och öppnar dörren och hunden kommer fram och hälsar snabbt. Jag stänger igen och svänger in till kanten (vilket kanske tar fem sekunder) och när jag öppnar dörren igen är hunden borta. Vi kliver ut. Ingen ägare syns till. Hunden är spårlöst borta och trots att vi visslar och ropar så kommer han inte.
Där står vi regnet och börjar tro att vi sett en spökhund. Först några minuter senare kommer en man gående och det visar sig vara ägaren. Stackars vovven hade blivit skrämd av en smällare och satt iväg som ett skott. Åh, hoppas hoppas de hittade honom.

Valborg.

Igår var det Valborg. En mycket intressant sådan för mig.
Jag har alltid ogillat Valborg. Kanske på grund av att vädret alltid är kasst, kanske är det för all fylla runtomkring, kanske för att jag aldrig förstått tjusningen med att stå och glo på en eld.
Gårdagen tillbringades med Linn iallafall. Förutom några konstiga påhitt under kvällen hyrde vi filmen Dumpa honom och såg den. Den var dålig, boken var hundra gånger bättre.

Jag fick ett otippat samtal.
Och jag träffade ett blast från the past.

Trots allt kanske en av de bättre valborgsmässoaftnar jag haft.

GG S1E1.

Åh! Gilmore Girls säsong 1, del 1! Nu! På femman! De börjar om!
Mina helgmorgnar är räddade.