Nuså.

Nu ska jag packa. Sen ska jag bada. Sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Luleå. På söndag är det DM Norra. Nu är tävlingssäsongen igång, hörrni. Nu kör vi.

Dagens roliga.


Kategori: Ajdå.

Det här är ju ett lite jobbigt scenario för alla semestrande barnfamiljer som såg showen. Och för skötaren med. Förstås.

Snart är sommaren här.

Jag har aldrig känt ett behov av att shoppa. Jag har aldrig behövt nya grejer. Jag har velat ha och uppskattat nytt, men aldrig behövt. Just nu känner jag ett stort shoppingbehov dock. Jag vill förnya hela min garderob. Jag kanske ska starta på min och Carros resa till Luleå i helgen, haha.

Ja, på lördag drar jag upp till Luleå. På söndag startar tävlingssäsongen på riktigt med DM Norra som jag ska döma. Sen kommer de ett efter ett. Och snart är det vår tur. Det läskiga är att tiden kommer gå så himla snabbt nu. Innan vi vet ordet av kommer det vara juli. Vad händer då?

Luleå på lördag. DM Norra söndag. Tre veckor. DM Södra i Borås. En vecka. DM Stockholm/Mellersta. Tre veckor. Spa med Korps. Två dagar. USA och VM. Två veckor. SM. En vecka. TK-helg. Två veckor. RM. Fem veckor. EM.
Sen är tävlingssäsongen slut.


Herrå.

Nu var det jättelänge sen jag skrev här. Med all rätt kan jag känna. Så hej då.

Tåg mot Vällingby. Stig på, världen. Se upp för dörrarna, dörrarna stängs.

(Min rubrik fick mig att tänka på en gång då jag trodde de sa "Se upp för de döda".)

Har inte riktigt tid, ork eller lust att blogga längre känner jag. All min energi till bloggande går åt till
NationalChamps.

Morgonen var ett skämt. Min buss kom i tid men någon hade krockat på Nynäsvägen så det gick inte snabbt direkt. Väl framme på Gullmarsplan skulle hela världen åka tunnelbana så jag fick vänta tre tåg innan jag kunde klämma mig in. Jag älskar att stå och nosa i någons armhåla i tunnelbanan. Det är en perfekt start på morgonen.

Anywho, hade en bra dag på jobbet. Tre möten = mindre tid med bara sittande framför datorn. Hade utvecklingssamtal med chefen, vilket var sjukt upplyftande. Det har jag inte haft hittills under min tid i arbetslivet.

Träningen med örnarna var skoj och gick alldeles för snabbt! Imorgon väntar ledarmöte hemma hos mig = jag måste städa. Urk.

Natti.

Rosabandet.

Imorse när jag satt på tunnelbanan kom det på en äldre herre. Han kanske var mellan 50 och 60 år. Han ställde sig precis framför mig och jag tyckte han såg rolig ut i sin (alldeles för) stora mage och tajta rock. Men så såg jag att han hade ett stort rosa band fäst på sin krage och då blev jag alldeles glad i själen. Jag vet verkligen inte varför, jag ser män med rosa band dagligen, men det här var så fint. Jag hann tänka en himla massa om honom, hans potentiella fru och hur deras liv ser ut mellan T-centralen och hötorget.

Gud, jag är så knäpp.

Fantombild? Anyone?

Alltså. Det här kan vara det roligaste jag sett/läst på länge.

We are the world.

Den här videon berör mig. Gammal som ny version. Men jag kan ändå inte låta bli att undra var all humanitet är i vardagen. Missförstå mig rätt, det är fantastiskt att världen går in och hjälper de som drabbats av olyckor, men hur kan det vara så svårt att visa lite... "human decency" en vanlig måndag? Till någon som är i precis samma levandssituation som du?
Vi har fortfarande mycket att lära.


Jäkla tidsskillnad.

Hur sugit är det inte att konståkningen börjar inatt? Alltså jag förstår ju att hela OS går nattetid men det är ändå frustrerande. Jag vill ju se. Jag lär väl få kolla på något himla sammandrag i efterhand men det är inte lika kul. Nu är jag tjurig.

Dagens citat.

Och det är oh so true!

"Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna."
Francis Bacon

VD.

Jaha, jag såg Vampire diaries igår, första delen. Det är ju för likt Twilight för att det ska kännas inspirerande men kommer jag att kolla? Ja.

När drömmar krossas.

Hur sorgligt är det inte att en ung (jag tror han var 21) georgisk rodelåkare dog bara timmar innan OS-invigningen igår? Han kastades ur sin släde, på träningen, och krossades mot pelarna som omgav banan. När jag såg Georgien komma ut på invigningen med svarta sorgeband runt armarna började jag böla. Vilken jäkla tragedi! Han skulle ha fått uppleva sitt livs dröm och dog samma dag det skulle ske. Hemska öde.

Saade, sade jag!

Okej, nu har jag smyglyssnat på alla morgondagens Melodifestivalbidrag! Jag "hängde på låset" klockan två när de skulle offentliggöras. Mina favoriter är Eric Saade (vars koreografi är gjord av megaheta Thomas Benstem!) och (ganska jättemycket otippat) Kalle Moraeus & Orsa Spelmän. Den senare känns ju inte så happening men vad gör man inte när tunen är catchy? Intressant.

AMQ.

Hur sorgligt är det inte att designern Alexander McQueen dött? Sorgligt, kan jag känna. Världen har förlorat ännu en talang.

Intressanta fakta.

När jag ska gå in på min egen blogg och ibland har lite bråttom blir det att jag bara skriver karo och sen trycker enter. Då hamnar jag på den här sidan.
När jag youtubar mitt namn, kommer jag till den här filmen.

I dare you! Var hamnar du?

Happy cow.

Gårdagen var ju intressant på många sätt förresten. Jobbet flög förbi och jag hade en miljard grejer att göra. Drog en snabb fika med Daniel efter det och begav mig sen på VM-möte.
Har ju länge tänkt att det ska bli grymt att få åka till USA och tävla igen (ja inte jag då - tjejerna), men igår slog det mig verkligen att det är VM! Världsmästerskapen! Och att Eagles blir första svenska lag som får representera Sverige just på detta VM. Det är ju hur stor som helst! Det gjorde mig glad i själen.

Thankyouverymuch.

Sedärja. Nyss kom vår bästa marknadsavdelning förbi med en presentpåse till alla på redaktionen. Det låg massa bra grejer där i, bland annat två armband, Stockholmsgruppens nya skönhetsprodukter och annat nice. Tänk va lätt det var att få redaktionen på tipptopp-humör igen då!


Yellow.

Kollar givetvis SYTYCD och det uppträdande som var idag (gästdansarna) var den bästa uppvisning jag sett på det här programmet. De dansade till Yellow och om jag hörde rätt så var det koreograferat av de som gjort Step up och shit. Så hiiimla bra. Jag vill inte posta länk för jag vet att några av mina läsare fortfarande är lyckligt ovetandes om vem som vinner årets säsong och om man klickar på en youtube-länk är risken stor att man råkar se något som man inte vill se...
Dagens avsnitt är iallafall resultatshowen där top 10 blir 8.

Bara för att den är fin.


Biiio!

Nu har jag avslutat lunchen med att kolla på typ yio biotrailers ihop med jobbarkompisarna. Vilket får mig att addera ungefär tio filmer till listan över vad jag vill se. En bio i veckan borde man klara av? Who's with me?

Say what?

Hoppla, kolla vad jag grabbade för tröja när jag skulle iväg på Korps-träning då!

Och vilken Korps-träning sen! Tuuui, I like it. Och spa-datum bokat. Fina fisken.
Nu: dusch. Sen: natti.


Dagens citat.

"Det verkliga sättet att spilla tid är att räkna timmarna."
Francois Rabelais

(Haha, beat ya Tess!)

A trip down memory lane...

Nej, godnatt på er.


Salem Al Fakir - Dream girl

Sköna söndag.

Hur fel hade inte jag? Svenska folket fattade Salem Al Fakir! Jag är glad för det.

Gårdagen va najs. Jag, Linn och Fia tog taxi till tåget (!). Vi va hemma hos Linn. Det är alltså 10 minuters promenad till tåget därifrån men vi kände inte riktigt för den. Jag bad om ursäkt till taxichauffören innan jag ens hoppat in i bilen.
Sen drog vi till Ett ställe och dansade till de stängde.

Idag måste jag städa lägenheten. Får se om jag hinner förbi SATS innan det är dags för Eagles träning! Woohoo.


Heldag.

Okej, jag var uppe 9.40 imorse, trots avsaknad av Melrose Place. Klädde istället på mig och drog till gymmet. Stod och hängde på låset när de öppnade klockan tio. Sen hem, snabb dusch och frukost. Sen centrum för lite shopping och uthämtning av mitt paket (Kelly Cutrone-boken, yaay!), sen hem till mamma och pappa för mat och nu är jag hemma igen. Om några timmar drar jag till Limpis för att kolla Melodifestival och sen ska vi ut.

På tal om Melodifestivalen... Ola vinner ju ikväll. Jag förstår dock inte hans låt riktigt. Har Natalie återuppstått? Har han ingen annan tjej att sjunga om? Salem Al Fakirs låt gillar jag, men han kommer ju inte långt med den i just detta forum. Den blir nog en hit till sommaren iallafall.

Knuss på er.

Ful sanning.

Okej hallå, nu tar vi och lugnar ner oss lite! Var har Melrose Place på lördag- och söndagsmorgon tagit vägen?! Det är ju tradition! Nu har jag ju ingen anledning att ställa klockan på 9.40 annat än för att eventuellt träna. Damnit.

Och sen, hjälp mig här. Ikväll går Prestige på tv. Men sen har jag ju även fått The ugly truth från jobbet. Den senare har jag ju inte sett så... what to do?

Ja, så kan man ju också se ut!

Dagens roliga. Såhär ser Karolina ut när hon upptäcker effekten "fyra foton" i webcamen på jobbet. (Korten knäpps med en sekunds mellanrum.)


Ordning:
1, 2
3, 4


5.40, pip.

Kan någon berätta för mig varför jag gick upp 5.40 imorse? Jag skulle vilja somna nu om det går bra? Ooh, jag känner att mitt liv kommer att bli tufft den här våren... men skam den som ger sig! Skönt att känna att kroppen gör ont av andra orsaker än för mycket sittande iallafall (även om ryggen fortfarande är i ondo på grund av det).

A bite in the sour apple liksom.

Skulle ha kollat Men who stare at goats gratis idag men valde att istället åka hem och leka med Emil. Det var nästan två veckor sen vi träffades sist så det var ju givet. Kom hem för en stund sen och tänkte strökolla på Made in Sweden nu. Sen blir det tidig kväll, tänkte vara på gymmet 6.00 imorgon när de öppnar. Har insett att min enda chans till regelbunden träning är om jag kör innan jobbet. Så det blir till att bita i det sura äpplet!

Melo 1.

Och Melissa. Här har du de tävlande på lördag:
Anders Ekborg. Frispråkarn. Jenny Silver. Jessica Andersson. Linda Pritchard. Ola. Pain of Salvation. Salem Al Fakir.

Måns är den som gör programmet värt att se med andra ord...

Eagles.

Det är mitt nya barn:
Eagles - National Champs.

Du behöver inget mer än så.

Svart blev det.

Okej freakiest thing ever på träningen idag!

Strömavbrott!

Smaka på den! Tänk er att hallen blir kolsvart i en sekund. En sekund! Eller ja, kanske två då. Det krävdes inte mer än så för att reaktionerna skulle hålla på i goda tio minuter efter det. Tänk er själv cheerpeople... Ni har kastat en basket... och hallen går mörk. Ni langar en volt... och hallen går mörk. Ni är på väg ner från en pyramid... och hallen går mörk.

Det kan hända mycket på en sekund. Skulle du kunna köra programmet när du blundar?

Är det inte konstigt att det aldrig hänt på tävling nu när man tänker efter?! Phew.

Inget för äckelmagade...

... eller djurvänner kanske.

Min kollega mejlade nyss om ett litet missöde hennes kompis råkat ut för. Såhär stod det i mejlet:
"Hon gick hela dagen i förra veckan runt med något knöligt i sin sko. Först senare på eftermiddagen, på jobbet, undersöker hon saken närmare och upptäcker att hon har en död, platt, blöt mus i sin sko. Som hon gått runt på hela dagen!"

Bildbevis:


Väldigt spännande - och sjukt äckligt - kan jag känna.

I didn't know my own strength.

Det första jag gjorde när jag klev upp ur sängen imorse var att nynna på I didn't know my own strength (med Whitney Houston). Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt?

Måste bara nämna Paradise hotel-finalen igår. Visste ju att Jackie skulle vinna men tyckte hela finalavsnittet var dåligt. Det har varit så mycket intriger och drama fram tills nu och finalen kändes som en dag i sandlådan. Mycket konstigt på en säsong som denna. Tråk.

"Tell me do you like what you see?"



I give you the drag queen me!

Ibland jobbar jag också.

Rosa.

Okej, Pinks framträdande på Grammy awards slår ju alla andras! Punkt.

Your song.

1) Lady GaGa och Elton Johns uppträdande på Grammy awards var riktigt najs.

2) Ibland förstår jag inte hur ni tänker. På riktigt. Ge oss allt eller inget. Ingen jäkla obetydlig del som vi ändå inte kan göra något av.

Dagens citat.

"Den som köper det han inte behöver, han får sälja det han behöver."
- Spanskt ordspråk.

Allow me to re-introduce myself.

Okej, jag fastnade lite framför UDA College Nationals, efter gårdagens inlägg. Här är två till fantastiska program!


University of Tennessee. 2:a i jazz.


University of Memphis. 2:a i hip hop.

Okej, nu får det vara nog med dans.