Suck.

Hej. Länge sen.

Nej, sleeven var ju inte på riktigt förstås. Men visst skulle jag passa i det?

Det här är min tredje dag hemma från jobbet. Jag drabbades av magsjuka och extrem feber, som kändes hyfsat okej under gårdagen men så kom febern inatt igen. Känns ju megapepp att gå på Idrottsgala imorgon. Jag vill ju bara gräva ner mig.

Har hittat TV11 under min sjuktid. Ikväll väntar American Idol, ny säsong, The bachelor och Djävulen bär Prada. Frågan är: vad gör jag tills dess? Liggsår!

En sleeve.

Nu kan jag visa vad jag har knåpat på under förra veckan:


Bra saker.

1. Eagles. Alltid Eagles.
2. Att det är DM om två veckor (typ).
3. Att jag äntligen ska få åka till USA igen i april.
4. Att Make it or break it är tillbaka i mars.
5. Att jag vet, och nu är säker.

Diskkastning.

Nu har jag suttit med den här sidan uppe hur länge som helst utan att veta vad jag ska skriva. Allt jag kan komma på är: "Jag äcklas av äckliga människor." Det har jag tänkt att jag ska skriva hela dagen men nu minns jag inte var det kom ifrån. Alltså, sant är det. Men vad utlöste det? Can't remember.

Nu kollar vi Kvällsöppet istället. Viktigt!


Once you go...

Är det inte lite lustigt att Dragons tränar i BLACKan. Och vi i SVARTis?

Jag tyckte det va kul.

Pino.

Idag skulle min lilla fina Pepino fyllt år om han hade levt. Hörde härom dagen att min bror har ett album på sin dator som heter typ "Pepinos sista tid i livet". Jag vet inte om jag skulle klara av kolla på bilderna.
<3

Smelly cat.

Jag mådde riktigt uselt igår efter att ha andats in all rök från jobbet. Idag sitter lukten kvar i väggarna men det är mycket bättre. Det vaknas ju "bortstädning av jul" idag här på kontoret så förhoppningsvis kommer vi på en mirakelmetod mot lukten också.

Förutom det då hörrni: heeelg! Bra skit.

The smoke.

Såhär ser jag ut efter att det brunnit på jobbet:


...


Le Love.

I laugh.

Som jag nämnde förra veckan är min arbetsplats i "blåsväder". Varje dag debatteras, i alla olika former, vårt senaste nummer.

Och så idag, när jag satt och lyssnade på en meningslös debatt i P3 så slog det mig... Vilka likheter det finns mellan mitt jobb och min position i cheervärlden! Haha. Skrattretande.

?

Imorse hade jag två vänner på facebook som fyller år idag. Jag grattade ingen av dem, just då, för jag hade annat för mig.
Nu har jag bara en vän som fyller år. Vad är det jag missar?

Vårkänslor.

Hejdå juldekorationer, hej våren! Ja, nästan iallafall. Nu ser man marken utanför, men jag tror inte vi sett det sista av den här vintern än.

Ikväll ska jag få träffa mina örnar igen! Jag är faktiskt sjukt peppad, känner mig som ett barn som längtar efter sina julklappar. Nördigt, I know, men vad ska man göra?

Nu: lunch.

Colorbut.

Hemma efter Emils 2-årskalas. Jag lärde honom slå kullerbyttor. Det var uppskattat.
Har avverkat ett till avsnitt av MIOBI också - bara sista avsnittet av säsong ett kvar nu! Nu börjar dock Jane Austen book club så jag ska nog se den istället. Den är lite småsöt.

Min verklighet.

Pratade precis med min morfar och moster i Serbien. Önskade god jul och blev lite sentimental. Blir alltid det när jag pratar med morfar, 86 år och ensam där borta (ja, förutom nu när han har besök). Wouldn't wish it upon anyone.
Har kollat massa Make it or break it. Blir sjukt sentimental av det också och serien får mig att sakna Eagles nåt oerhört. På söndag får jag äntligen återse mina örnar. Då är det verkligen tillbaka till verkligheten som gäller. Crash boom bang och så är det DM om mindre än en månad. Det är verklighet om något.

What to do?

Igår julfirande hos mamma och pappa. Idag inget arbete eftersom mina bussar inte kom (what's up with that?). Kul att behöver gå upp halv sju, gå ut i kylan, och sen behöva gå tillbaka.
Istället har jag roat mig med att se Make it or break it och lagat mat för två dagar framöver. Du läste rätt. Jag. Lagat. Mat.
Nu? Lite mer serie och sen träning? Gud, jag vet inte hur folk som är ledig länge klarar sig. Vad fyller man dagarna med?

Hristos se rodi.

Idag är det mammas jul. Det innebär att jag alldeles strax, i snöstormen, ska bege mig hem till henne och "fira" lite. Massa god mat, massa härligt sällskap. Det känns väl ändå rätt najs?
Håller mig samtidigt uppdaterad på Eagles och Stockholmsmässan. De är så söta!

The aftermath.

Väldigt kort arbetsdag idag. Fr.o.m i år innebär våra halvdagar 12.00. Vilket ju faktiskt är en halv dag. Känns bra. Att åka hem allt annat än i rusningstider är dock rätt bökigt, framför allt för mig som inte gärna åker tåget. Så idag tog jag första bästa buss från Gullmars, hoppade av i Vendelsö, hoppade på en annan buss och hamnade till slut i centrum. Det tog mig väl cirkus 1,5 timme från dörr till dörr denna gång. Tji fick jag för att jag slog snabbhetsrekord imorse...
Sen jag kom hem har jag installerat trådlöst modem. Funkar fint förutom till telefonen. Så nu är jag utan. Iallafall till jag kommer på nåt banbrytande.
Sen har jag följt Eagles på distans från Sthlmsmässan. Taggat videos och taggat in fel människor som sen inte går att få bort!
Nu lägger jag ner nätet (har shoppat lite också där) och hittar lite mat.

Som om dagen inte var läskig nog.

Först ser jag gamla tanten från Devil på Gullmarsplan och nu detta:

Döda fåglar rasar från himlen i Sverige.

How the human mind works.

Ibland undrar jag hur jag fungerar. Om jag sitter ytterst, i en grupp om fyra platser, på tunnelbanan, och personen innanför mig går av så brukar jag ibland hoppa in och ta den personens plats för att underlätta för andra som kommer på. Idag gjorde jag inte det. Och det är kanske 50/50 av gångerna.
Varför gör jag det ibland och ibland inte? Det är inte baserat på trängsel eller liknande. Sometimes I wonder.

(Idag tog det mig 35 minuter, från dörr till dörr, till jobbet. Det måste vara någon form av rekord.)

Pust.

Tidningsintervju imorse. Radiointervju nyss. Declinade tv-intervju imorgon bitti, nån måtta får det ju vara.

Nu ska jag snart dra hem. Fick inbjudan om lasagne hemma hos Emil. Klart man drar dit då. Efter en sån här arbetsdag är lite god hemmalagad mat och gott sällskap allt man behöver (och vill ha).

Organiserat kaos.

Har ni missat debatten på nätet gällande min arbetsplats? Then you're in for a treat. Vårt senaste nummer (kommer ut i butik idag) har skapat rabalder. Precis som det var tänkt.
Imorse blev jag intervjuad av en stor tidning. Kanske postar jag en länk (om jag är rättciterad).

How bizarre...



Freaky! (Älskar dock hillbillyn i slutet.)

Olle.

Detta låg på mitt bord när jag kom till jobbet imorse:



Ett signerat idolfoto på Olle. Haha. Love it.

Hellcats.

Såg hela första säsongen av Hellcats igår. Sånt kan man ju också roa sig med en hel dag... Det lustiga idag är att jag får flashbacks från serien och helt plötsligt tror att det rör mig och min umgängeskrets. Scary.

Såndag.

Har ju fått låna Wii av T, visst har jag sagt det? Tror Wii Fit kommer bli lite av en drog, ju mer jag tränar, desto mer reps och övningar låses ju upp och man kan ju inte göra annat än köra fullt ut, eller hur? Så för varje gång jag tränat hittills har passet ökat med tio minuter... Intressant! Tror dock på variation i min träning så Wii, blandat med Jillian, blandat med SATS, blandat med dans är nog kortet att satsa på.
Har kört mitt pass för dagen. Undrar vad jag ska göra härnäst. En söndag utan cheer känns weird. Men en sån söndag it is. En vecka får jag vänta innan jag ser örnarna igen men sen blir det hardcore! DM om en månad. Here goooes!

Spellcheck.

Om du planerar att döpa din, säg blogg, till något fyndigt... Är det inte bäst om du tar reda på den korrekta stavningen innan du registrerar dig då?

2010.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Övernattade på Arlanda. (Givet då, det fanns inget annat alternativ.) Tog mitt livs svåraste beslut (bara för att ta tillbaka det senare.)

Höll du några av dina nyårslöften? I don't do nyårslöften. Försöker leva så att jag mår bra året runt.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja! Flera stycken faktiskt.

Dog någon som stod dig nära? Tack och lov inte.

Vilka länder besökte du? Finland och USA. Få resor 2010! Det blir fler i år.

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Regelbunden träning. Dansen är ett steg på vägen, nu måste jag göra gymmet till en regelbundenhet också. Mitt livs kärlek också, men han kommer ju i år, enligt sierskan, så I fear not...

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 27/3. 21/4. 16/5. 10/7.

Vad är det bästa som hänt dig år 2010? Eagles. Det bästa som hänt mig någonsin.

Största misstaget? Vem orkar tänka på misstag, såhär första dagen på ett nytt år?

Bästa köpet? Resan till New York. Och min iPhone4.

Vad spenderade du mest pengar på? Uteätande. Frukost, lunch vareviga dag... typ.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket. De allra största känsloanstormningarna kom ju dock vid DM, SM och EM.

Ord från 2010… Kötta.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Wakka wakka - Shakira och Hope and glory - Måns Zelmerlöw.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var förmodligen både och. 2010 har varit känslornas år.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och älskat.

Vad önskar du att du gjort mindre? Velat.

Hur tillbringade du julen? Hemma hos mor och far med hela familjen.

Största musikaliska upptäckten? Kanye West. Ingen nying direkt, men jag har aldrig på riktigt lyssnat på honom tidigare.

Något du önskade dig och fick? Fick förmodligen mer än vad jag önskade mig.

Något du önskade dig men inte fick? Ja. Men vad, kan jag inte nämna här.

Årets bästa film? Som att jag kan välja en?! En som berörde mig mycket var dock Eat, pray, love.

De bästa nya människorna du träffade? Mina nyaste arbetskollegor. Och mina nya örnar.