Dans och musik.

Idag är en sån där "bakisdag". Förutom att jag inte är bakis. Jag är aldrig bakis. Kan ju bero på att jag aldrig dricker så pass mycket att det resulterar i bakfylla. Men denna söndag är ändå sådär seg... som jag tror att en bakissöndag skulle kunna vara.

För det första så sov jag dåligt. Jag somnade nog vid tretiden någon gång. Sen vaknade jag vid fyra igen... för att - när jag skulle försöka somna om - inte kunna somna för att någon spökade med hissen. Den åkte upp och ned, upp och ned, stängdes och öppnades, åkte upp och ned igen. Superskumt. Idag när jag lämnade lägenheten så funkade den inte så jag fick gå ner för trapporna. Jag hoppas verkligen att den funkar ikväll när jag ska hem igen. För att gå upp fem trappor efter ett combatpass skulle nog mörda mig.

Jag hade en superrolig kväll igår. Linn och Thomas var såklart med oss eftersom det nu är tradition under Melodifestivalen. Måste nämnas: Måns! Vilken kille! Och bästa låten hittills. Han kan gladelien få ta hem hela kalaset och jag ser fram emot att se honom göra det live i Globen. Om nu inte The Ark sätter käppar i hjulet vill säga...
Anyways: efter festivalens slut trollade Linn fram sitt Let's Dance-spel. Det var måttligt roade killar som började lägga upp spelplanen men shit vad skoj vi hade det! Jag har inte skrattat så mycket på länge och att få se Thomas och Andreas dra av en "quickstep" var något av det mesta fantastiska jag sett! Aaah!

Nu ska jag snart iväg och combata. Skriver mer ikväll. Längtar efter träningsvärken.

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback