Nyttig lärdom.
Vi har ett nytt nöje på lunchen på jobbet. Vi roar oss med att läsa högt ur tidningar som Hemmets veckotidning, Allas, Året runt och Allers - såna där underbara tidningar där målgruppen är snäppet äldre än vad vi på jobbet är.
Idag bidrog jag till lunchsällskapet med ett husmorstips ur tidningen jag haffat:
"För att få mejeriprodukter, typ keso, att hålla längre så ska du ställa in förpackningarna upp och ned i kylen."
Jag kan någonstans se logiken i det hela. Men det uppstår ändå några frågor.
1) Hur kommer man på att denna teknik funkar?
2) Hur får man innehållet i kesoburken att stanna där, utan att sippra ut genom locket?
3) Hur kommer man på att denna teknik funkar ..?
Idag bidrog jag till lunchsällskapet med ett husmorstips ur tidningen jag haffat:
"För att få mejeriprodukter, typ keso, att hålla längre så ska du ställa in förpackningarna upp och ned i kylen."
Jag kan någonstans se logiken i det hela. Men det uppstår ändå några frågor.
1) Hur kommer man på att denna teknik funkar?
2) Hur får man innehållet i kesoburken att stanna där, utan att sippra ut genom locket?
3) Hur kommer man på att denna teknik funkar ..?
Kommentarer
Trackback